Filme de dragoste pentru Valentine’s Day. Cele mai frumoase filme romantice de vazut cu persoana iubita

Ultima actualizare:

Valentine’s Day se apropie cu pași repezi, așa că este momentul să începi să organizezi timpul pentru a petrece clipe minunate alături de persoana iubită. Poate că o seară la restaurant implică prea multă pregătire, de la machiaj, la outfit și coafură și poate chiar nici măcar nu ai chef să ieși și preferi ceva mai relaxant precum un home date.

Niște pizza și suc, popcorn sau ceva dulce și un vin bun într-un cadru primitor unde să vizionați un film și gata! Aveți ecuația perfectă pentru o seară romantică din comoditatea casei voastre.

Cuplu care doarme in pat - pijamale FOTO Shutterstock

Inevitabil, dacă ești o fire sensibilă, filmele de dragoste te pot face să visezi cu ochii deschiși la relația perfectă. Fie că vorbim de acea dragoste sensibilă demnă de Romeo și Julieta, ori acea relație pasională care te face să îți dorești o seară plină de aventuri desprinse din „Fifthy Shades of Grey” sau „365 de zile”, important este să alegi un film care chiar să te țină în priză și care să te binedispună. Iar pentru a-ți face treaba mai ușoară noi îți recomandăm o listă cu filme care merită văzute alături de persoana iubită.

Filme noi de dragoste pe care sa le poți viziona de Valentine’s Day

Every Day

Filmul are la baza romanul cu același nume, un bestseller New York Times scris de către David Levithan. Protagonista este o adolescentă de 16 care experimentează dragostea cu o entitate involuntare pe numele ei “A”, care ocupă involuntar, în fiecare zi, corpul altui adolescent. Practic filmul ajunge să fie o căutare permanent între Rhiannon, adolescenta, și A, fără să știe ce sau pe cine va aduce ziua următoare.

Cuplu tineri îndrăgostiți - tocilari FOTO Shutterstock

You people

Poate că în seara de Valentine’s Day își dorești să vezi un film romantic, dar partenerul tău nu este un fan așa mare al genului și ar prefera să râdă la o comedie bună. Ei bine, soluția este simplă: "You people", o comedie romantică produsă de Netflix care îi are ca actori pe Jonah Hill și Eddie Murphy, nume grele în industria filmelor de comedie.

Cei doi sunt puși într-o situație destul de complicată, Ezra (Jonah Hill) este un tânăr ghinionist care reușește să-și găsească sufletul pereche, fiica lui Akbar (Eddie Murphy), dar trebuie să se confrunte cu dinamica familiei datorită conflictelor culturale, așteptărilor și diferențelor dintre generații.

Citește și - Idei de cadouri pentru Ziua Îndrăgostiților! Suprinde-o fără să cheltui o avere

Bună! Ce faci?

De data asta un film autohton, dar care vă va distra de minune este “Bună! Ce faci?” care aduce în față cele două personaje: Gabriel și Gabriela, care au avut o căsnicie fericită de peste 20 de ani, dar care începe să scârțâie. Astfel, după mai multe mesaje date pe internet unui necunoscut, practic înșelându-se unul pe altul, fără să știe faptul că s-au găsit tot între ei, ajung să trăiască un amestec de sentimente de vinovăție cu atracția pasională față de un necunoscut.

cuplu jpg

Filme vechi de văzut de Ziua Îndrăgostiților alături de iubit sau iubită

Roman Holiday

Un clasic din anii 50’, rămâne la fel de romantic ca atunci când a fost lansa prima dată. “Vacanță la Roma” prezintă povestea unei prințese ce fuge de acasă într-o călătorie singură la Roma. Ea se întâlnește acolo cu un ziarist care-i cunoaște adevărata identitate nobilă, dar se preface ca nu știe. Filmul este unul bun și romantic dacă dorești ca seara ta să fie lipsită de perversitate și vreți doar un film plin de emoție pură.

Some Like It Hot

Lansat în 1959, filmul o are în rol principal pe diva Marilyn Monroe și pune pe micul ecran povestea a doi muzicieni, prinși într-o răfuială dintre bande, astfel pentru a scăpa se deghizeză în femei și merg într-un turnei cu orchestra feminină.

netflix filme jpg

The Ghost

Este poate una dintre cele mai emoționante povești transpuse într-o peliculă și nu putea să lipsească acest film din recomandări. Este simplu, cât de departe poți merge pentru persoana iubită? Chiar este adevărată vorba “până ce moartea ne va despărții”? Ei bine, acest film ne arată că nu, și ne demonstrează faptul că iubirea adevărată nu poate fi distrusă nici chiar de moarte. Astfel, în urma unui final violent pe străzile întunecate ale New York-ului, fantoma lui Sam Wheat se luptă cu mersul normal al lucrurilor pentru a-și proteja iubita. Cum se sfârșește totul veți afla chiar voi!

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!