Idei de cadouri pentru Ziua Îndrăgostiților! Suprinde-o fără să cheltui o avere

Dacă în fiecare an, cu puțin timp înainte de 14 februarie, ești genul care dă din colț în colț pentru că încă nu a găsit cadoul perfect pentru iubită, iată o listă cu cele mai interesante (și ieftine!) idei pentru a-ți surprinde partenera! 

Idei de cadouri pentru Ziua Îndrăgostiților Foto: Pixabay
Idei de cadouri pentru Ziua Îndrăgostiților Foto: Pixabay

Știm, Ziua Îndrăgostiților sau varianta ei americană, Valentine's Day, nu este despre daruri, ci de a petrece cea mai romantică întâlnire cu persoana iubită.

Idei pentru cadouri ieftine de Ziua Îndrăgostiților

Dar, la așa o ocazie, se cade să te prezinți pregătit și cu o mică atenție, iar dacă te-ai saturat de clasicul „flori și ciocolată” și vrei să ieși puțin din tipar, iată câteva idei! Ziua de 14 Februarie se apropie cu pași repezi așa că nu lăsa totul pe ultima sută de metri!

1. Gentuță de cosmetice

Dacă partenera ta adoră produsele cosmetice, însă obișnuiește să le lase împrăștiate prin toată casa, acesta este momentul să împuști doi iepuri dintr-o lovitură! Gasește o gentuță în care să își poată ordona cremele și produsele de make-up astfel încât să îi fie ușor să le ia cu ea și în cazul în care călătoriți. Iar dacă există un buget mai mare și un plus de generozitate, puteți să adăugați și produse noi în gentuță atunci când o oferiți cadou. Sigur o să îi placă!

2. Aparat de masat scalpul

De câte ori partenera dvs. nu v-a rugat să vă „jucați” în părul ei? E un moment de relaxare dar și de apropiere între parteneri, însă dacă nu vă face neapărat plăcere, din diverse motive, iată soluția! Există pe piață aparate de masat scalpul, care oferă exact ce promit: un mesaj relaxant și plăcut, pentru cele care tânjesc după acest lucru.

3. Lumânări parfumate

Cheia aici este că puteți să vă distrați și să jonglați atunci când alegeți sortimentele și chiar și textul de pe lumânări. Există pe piață o gamă largă de astfel de produse, așa că nu mai stați pe gânduri, aflați care e mirosul preferat al partenerei și aduceți-l acasă, la o „aprindere” distanță. 

4. Ruj roșu

Ceva cu care nu puteți da greș, în special dacă e vorba despre Ziua Îndrăgostiților, este rujul roșu, care simbolizează pasiunea. Dacă ați pregătit o cină romantică în doi, iar partenera s-a pregătit și ea cu o rochie de ocazie, oferiți-i „cireașa de pe tort” în dar. Rujul roșu transformă orice ținută într-una sexy și senzuală, așa că este la fix!

5. Lenjerie sexy

Un alt cadou cu care nu puteți da greș este lenjeria sexy! Un plus al acestui dar este că, dacă aveți noroc, poate ajungeți să vedeți și o „demonstrație” a modului în care arată lenjeria, direct în dormitor. Așadar: un singur cadou, doi destinatari!

6. Parfum aromat de corp

Dacă parfumurile de la brand-urile mari vi se par puțin cam scumpe, nu luați o copie a acestora, deoarece este de prost gust. Orientați-vă, în schimb, către un produs original, însă al unui brand mai mic, care face parfumuri de corp, denumite și body mist. Miros foarte frumos și au un preț extrem de accesibil, și, dacă găsiți firma potrivită, pot fi și rezistente. Cele mai apreciate sunt cele de cocos, vanilie sau migdale, însă există multe variante ale acestui produs.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
familie  foto   Shutterstock jpg
clickpentrufemei.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
manastire jpg
marea britanie shutterstock1 jpg
case sat romania shutterstock jpg
casa radio jpg
masina volan pixabay1 jpg
 Magos Olariu Constanta  jpg
gradina curte flori istock jpg
George Coşbuc
image
actualitate.net
image
actualitate.net