Valentine’s Day, o zi „de foc”, la propriu. Ce au pățit mai mulți petrecăreți

Ultima actualizare:

Valentine’s Day a fost o zi fierbinte, la propriu. Un grup de tineri au reușit să dea foc cabanei în care erau cazați. Scânteia a pornit nu de la „dragostea lor” care plutea în aer, ci... de la jarul căzut din sobă. O altă cabană s-a făcut scrum în județul Cluj. Din fericire, nimeni nu a fost rănit, turiștii reușind să se autoevacueze.

Cabana de la Bughea de Sus, Argeș, nu era asigurată.
Cabana de la Bughea de Sus, Argeș, nu era asigurată.

Șapte tineri, băieți și fete, au închiriat, weekendul acesta, o cabană din comuna argeșeană Bughea de Sus pentru a petrece acolo Ziua Îndrăgostiților. Au avut parte de o zi fierbinte, la propriu. Duminică, atunci când au făcut focul în sobă, tinerii nu au observat jarul care a căzut pe pardoseală. Cabana din lemn s-a aprins imediat, iar până la sosirea pompierilor focul înghițise deja clădirea, un foișor alăturat, o rulotă și vegetația uscată din zonă. Tinerii au reușit să se salveze sărind pe geam, de la etaj. Din cauza temperaturii degajate de incendiu, partea din spate a mașinii cu care veniseră petrecăreții s-a topit. Trei autospeciale și un echipaj SMURD au intervenit în acest caz, dar, conform PRO TV, au ajuns cu greu la cabană din cauza drumului greu accesibil. „Sosiți la locul intervenției, s-a constatat că ardea o cabană, suprafața de aproximativ 80 mp, și o anexă de aproximativ 10 mp. Incendiul s-a propagat și la pădure”, a declarat plt. Ionuț Samoilă din cadrul ISU Câmpulung. Într-un cuvânt – dezastru total, mai ales că locuința nu era asigurată.

La Cluj, pompierii nu au reușit să mai salveze nimic.
La Cluj, pompierii nu au reușit să mai salveze nimic.

Alți turiști care petreceau Valentine’s Day într-o cabană din localitatea Dealu Negru din județul Cluj s-au autoevacuat după ce imobilul a fost cuprins de un incendiu. Aici, focul a pornit, cel mai probabil, de la instalația electrică defectă. Intervenția pompierilor a durat 4 ore, însă nu a mai putut fi nimic salvat. Pentru că era făcută integral din lemn, cabana s-a făcut scrum.

Alți îndrăgostiți au încins hore în piscină 

Baloane colorate, dans în piscină și voie bună, de asta au avut parte turiștii la Băile Felix
Baloane colorate, dans în piscină și voie bună, de asta au avut parte turiștii la Băile Felix

Pentru că a fost un weekend incendiar, dedicat iubirii, sute de cupluri au ales să se răcorească puțin în piscină, la Băile Felix. Organizatorii le-au pregătit surprize, party cu spumă, baloane în formă de inimi roșii și cocktailuri colorate. Petrecăreții au intrat rapid în atmosfera de sărbătoare și au încins „hora iubirii”, în apă. „Suntem proaspăt căsătoriți și foarte îndrăgostiți. Am venit aici pentru a sărbători această zi specială”, au declarat la Observator Victoria și Richard, veniți de la Cluj.

Zaharie Stoica, câștigător la parada costumelor, pe pârtie
Zaharie Stoica, câștigător la parada costumelor, pe pârtie

Un alt eveniment inedit a avut loc pe pârtia Drumul Roși din Poiana Brașov, unde 150 de vitezomani pe schiuri și snowboard s-au întrecut la cea mai distractivă coborâre din acest an. Concurenții au fost costumați în căpcăuni, pokemoni, egipteni sau flamingo. Premiul pentru cel mai trăsnit costum a fost câștigat de Zaharie Stoica, care s-a transformat într-un vapor plutitor.

Puteţi urmări ştirile Click! şi pe Google News!

image
image
image
image
image
image
pupaza pexels jpg
schelet arhiva jpg
Valea Cernei și Cernișoarei, după inundatii  Foto Daniel Guță ADEVĂRUL (90) jpg
ungaria romania colaj pexels jpg
Gustav Klimt Immersive Experience Gold in Motion 2 jpg
cafea jpg
renovare apartament jpg
WhatsApp Image 2024 04 24 at 10 52 03 jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net