5 idei ca să-ți surprinzi iubita de Valentine’s Day

Este greu, în „era COVID”, să planifici o surpriză spectaculoasă pentru partenerul tău, de Valentine’s Day. Încă e complicat să mai evadați, ca înainte, în vreun city-break peste hotare; concerte sau evenimente tematice nu prea se mai organizează; poate nici la o banală cină romantică nu puteți ieși, dacă nu aveți certificat verde. Dar asta nu înseamnă să renunțați la romantism. Acum, mai mult ca niciodată, este nevoie de el. Iată ce alternative există!

image

1.      Mic dejun la pat

Gesturile mici stârnesc bucurii mari. Începeți-vă ziua cu aromă de cafea servită la pat, alături de o floare și un croissant cu ciocolată, ori o omletă în formă de inimioară. Da, va trebui să vă treziți un pic mai devreme pentru asta, dacă urmează să începeți serviciul, însă merită efortul!

2.      Ieșiți la o plimbare

Din păcate, ziua de 14 februarie pică într-o zi de luni, poate una dintre cele mai aglomerate din săptămână. Însă după muncă, ați putea face ceva diferit, în doi. Ieșiți la o plimbare prin centrul orașului sau prin parc, ori mergeți la un film, la o piesă de teatru.

3.      Unde luați cina

Dacă nu aveți certificat verde pentru a putea intra într-un restaurant, luați cina în propria sufragerie. Un mini-picnic chiar pe covor vă scoate din rutina de zi cu zi. La extrema opusă este organizarea unei mese drăguțe cu față de masă albă și farfurii asortate, cu flori, lumânărele, șampanie, iar dacă nu ai avut timp să pregătești o surpriză culinară, comandă repede ceva bun!

Foto: Freepick
Foto: Freepick

4.      Răsfățați-vă reciproc cu un masaj

În anii trecuți, îți puteai surprinde și răsfăța partenerul cu o zi la spa. Acum, dacă nu mai e posibil, puteți muta spa-ul acasă. Faceți-vă reciproc un masaj relaxant, apoi pregătiți-vă o baie în cadă, cu spumă și uleiuri esențiale.  

5.      Mici surprize pe tot parcursul zilei

Decât să-i oferi iubitului/iubitei un singur mare cadou, o idee ar fi să-i faci mici surprize pe parcursul zilei. Un bileţel cu „te iubesc” lipit pe oglinda de la baie, un altul pe uşa de la frigider, un buchețel cu flori cumpărat de la colț de stradă... şi deja ziua e mai frumoasă.

Cum decorezi casa - sfaturile arhitectului „Visuri la Cheie”

Andra Marinescu, arhitect „Visuri la cheie”
Andra Marinescu, arhitect „Visuri la cheie”

Decorul de Valentine`s Day este o ocazie de a aduce un plus de culoare casei în zilele mohorâte de iarnă, spune Andra Marinescu, arhitect „Visuri la cheie” (PRO TV). „De ce îmi place mie această sărbătoare? Pentru că este o pată de culoare în mijlocul iernii. Ianuarie și februarie sunt lunile cele mai reci și monocrome din an. Ziua îndrăgostiților vine să aducă un pic de veselie”, spune Andra. Recomandă să ținem cont de două aspecte atunci când amenajăm locuința pentru ziua de 14 februarie.

-        Simplitate și decență. „Atunci când vrem un decor romantic, less is more (n.r. puțin e mai apreciat decât mult). Nu avem nevoie să decoram fiecare centimetru pătrat pentru a crea o atmosferă festivă. Evitați să vă umpleți casa cu baloane, inimioare și ursuleți de pluș. Sunt kitch-oase. Mai degrabă, mizați pe câteva accente finuțe, cum ar fi decorațiuni din flori și lumânări parfumate”.

-        Reutilizare. Dacă vrei să cumperi decorațiuni, gândește-te dacă poți refolosi cumva lucrul respectiv sau dacă îl poți reutiliza an de an, ori cu altă ocazie. O față de masă mai drăguță, un set de farfurii, o lenjerie de pat... toate acestea sunt utile și, în același timp, pot schimba decorul în casă.

Lumina este extrem de importantă, ea trebuie să fie caldă, difuză. Un lampadar într-un colț poate crea o atmosferă mai romantică decât lustra din tavan. Pune la baie prosoape mari și pufoase, petale de flori și lumânări, iar muzica se poate auzi în surdină, dintr-o cameră alăturată.

Puteţi urmări ştirile Click! şi pe Google News!

Prințul Harry jpg
cub irina margareta nistor png
cub horoscop supărare png
Jennifer Lopez si Ben Affleck  jpeg
cub horoscop iertare png
femeie însărcinată sursa FOTO Pixabay
cub adriana iliescu și eliza png
razvan theodorescu 7699918 Mediafax Foto Cristian Radu Nema jpg
image
image
image
image
image
image
calendar ortodox 2021 7 februarie sfantul partenie png
femeie însărcinată sursa FOTO Pixabay
Icoana Basilica ro webp
Papa Francisc Captură video jpg
Marile lanțuri de magazine spun că nu duc lipsă de alimente jpeg
zura jpg