5 idei ca să-ți surprinzi iubita de Valentine’s Day

Este greu, în „era COVID”, să planifici o surpriză spectaculoasă pentru partenerul tău, de Valentine’s Day. Încă e complicat să mai evadați, ca înainte, în vreun city-break peste hotare; concerte sau evenimente tematice nu prea se mai organizează; poate nici la o banală cină romantică nu puteți ieși, dacă nu aveți certificat verde. Dar asta nu înseamnă să renunțați la romantism. Acum, mai mult ca niciodată, este nevoie de el. Iată ce alternative există!

image

1.      Mic dejun la pat

Gesturile mici stârnesc bucurii mari. Începeți-vă ziua cu aromă de cafea servită la pat, alături de o floare și un croissant cu ciocolată, ori o omletă în formă de inimioară. Da, va trebui să vă treziți un pic mai devreme pentru asta, dacă urmează să începeți serviciul, însă merită efortul!

2.      Ieșiți la o plimbare

Din păcate, ziua de 14 februarie pică într-o zi de luni, poate una dintre cele mai aglomerate din săptămână. Însă după muncă, ați putea face ceva diferit, în doi. Ieșiți la o plimbare prin centrul orașului sau prin parc, ori mergeți la un film, la o piesă de teatru.

3.      Unde luați cina

Dacă nu aveți certificat verde pentru a putea intra într-un restaurant, luați cina în propria sufragerie. Un mini-picnic chiar pe covor vă scoate din rutina de zi cu zi. La extrema opusă este organizarea unei mese drăguțe cu față de masă albă și farfurii asortate, cu flori, lumânărele, șampanie, iar dacă nu ai avut timp să pregătești o surpriză culinară, comandă repede ceva bun!

Foto: Freepick
Foto: Freepick

4.      Răsfățați-vă reciproc cu un masaj

În anii trecuți, îți puteai surprinde și răsfăța partenerul cu o zi la spa. Acum, dacă nu mai e posibil, puteți muta spa-ul acasă. Faceți-vă reciproc un masaj relaxant, apoi pregătiți-vă o baie în cadă, cu spumă și uleiuri esențiale.  

5.      Mici surprize pe tot parcursul zilei

Decât să-i oferi iubitului/iubitei un singur mare cadou, o idee ar fi să-i faci mici surprize pe parcursul zilei. Un bileţel cu „te iubesc” lipit pe oglinda de la baie, un altul pe uşa de la frigider, un buchețel cu flori cumpărat de la colț de stradă... şi deja ziua e mai frumoasă.

Cum decorezi casa - sfaturile arhitectului „Visuri la Cheie”

Andra Marinescu, arhitect „Visuri la cheie”
Andra Marinescu, arhitect „Visuri la cheie”

Decorul de Valentine`s Day este o ocazie de a aduce un plus de culoare casei în zilele mohorâte de iarnă, spune Andra Marinescu, arhitect „Visuri la cheie” (PRO TV). „De ce îmi place mie această sărbătoare? Pentru că este o pată de culoare în mijlocul iernii. Ianuarie și februarie sunt lunile cele mai reci și monocrome din an. Ziua îndrăgostiților vine să aducă un pic de veselie”, spune Andra. Recomandă să ținem cont de două aspecte atunci când amenajăm locuința pentru ziua de 14 februarie.

-        Simplitate și decență. „Atunci când vrem un decor romantic, less is more (n.r. puțin e mai apreciat decât mult). Nu avem nevoie să decoram fiecare centimetru pătrat pentru a crea o atmosferă festivă. Evitați să vă umpleți casa cu baloane, inimioare și ursuleți de pluș. Sunt kitch-oase. Mai degrabă, mizați pe câteva accente finuțe, cum ar fi decorațiuni din flori și lumânări parfumate”.

-        Reutilizare. Dacă vrei să cumperi decorațiuni, gândește-te dacă poți refolosi cumva lucrul respectiv sau dacă îl poți reutiliza an de an, ori cu altă ocazie. O față de masă mai drăguță, un set de farfurii, o lenjerie de pat... toate acestea sunt utile și, în același timp, pot schimba decorul în casă.

Lumina este extrem de importantă, ea trebuie să fie caldă, difuză. Un lampadar într-un colț poate crea o atmosferă mai romantică decât lustra din tavan. Pune la baie prosoape mari și pufoase, petale de flori și lumânări, iar muzica se poate auzi în surdină, dintr-o cameră alăturată.

Puteţi urmări ştirile Click! şi pe Google News!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Poliție Belgia jpg
image
image
image
image
image
image
norvegia studii colaj pixabay jpg
image png
elevi scoli politie si pompieri e1641193237723 webp
kumarasamy navaneethan jpg
baie pixabay jpg
plaja dunraven bay captura video 2 jpg
CEDO - Curtea Europeană a Drepturlor Omului FOTO Shutterstock
farmacie medicamente pastile shutterstock 717437125 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net