Este anul iubirii! Zodiile care se căsătoresc în 2022

Anul 2021 se apropie de final, iar pentru cei care nu și-au găsit încă marea iubire, astrele vin cu vești bune! Anul 2022 se anunță unul armonios din punct de vedere sentimental.

Sursă foto: Profimedia
Sursă foto: Profimedia

Trei nativi din zodiac sunt răsfățații astrelor în ceea ce privește sfera amoroasă. Racii, Fecioarele și Săgetătorii vor cunoaște persoane pe placul lor, alături de care vor trăi momente pline de fericire! Nu este exclus să ajungă în fața altarului și să înceapă povești de dragoste demne de filele unui roman. 

Rac

Această zodie este destinată să-și întâlnească sufletul pereche în 2022. Semnul sensibil de apă guvernat de Lună va fi mai mult pasional decât emoțional la începutul anului. Nativilor din zodia Rac le va cădea cineva cu tronc în această perioadă.

Sursă foto: Profimedia
Sursă foto: Profimedia

Dar relația reală va pătrunde în viața lor după primul trimestru al anului, când a noua lor casă a dharmei și religiei își va aspecta cea de-a cincea casă a iubirii. Va fi o conexiune sufletească între ei, pe plan personal și emoțional, conform celebrului astrolog Dr. Aarti Dahiya.  

Fecioară

Acești nativi au șanse mari să își cunoască marea dragoste în anul 2022. Trebuie doar să fie mai deschiși cu oamenii din jurul lor și să renunțe la unele prejudecăți.

Este important să nu mai judece oamenii după aparențe, s-ar putea să aibă parte de multe surprize plăcute. 

Sursă foto: Pixabay.com
Sursă foto: Pixabay.com

Totodată, este posibil să aibă parte de un eșec sentimental înainte să întâlnească acea persoană specială. Au nevoie de răbdare și vor fi mai fericiți ca niciodată atunci când își vor întâlni, în sfârșit, partenerul.

Săgetător

Vești bune pentru Săgetători! Se preconizează că va fi una dintre zodiile norocoase în dragoste în anul 2022. Astfel, persoanele care sunt singure își pot găsi dragostea vieții în vechiul lor prieten sau prin intermediul unor prieteni de familie.

Sursă foto: Pixabay.com
Sursă foto: Pixabay.com

De asemenea, Săgetătorii au posibilități mari de a se îndrăgosti la prima vedere. Momentul potrivit pentru o nouă relație este după aprilie 2022.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Poliție Belgia jpg
image
image
image
image
image
image
omleta pexels jpg
familie la masa de sarbatori jpg
horoscop shutterstock jpg
femeie fericită singura jpg
horoscop zilnic 15 aprilie jpg
sarmale freepik jpg
coafura1 jpg
Nuante de par in tendinte la finalul lui 2022  Sursa foto shutterstock 523630864 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net