Cum te descurci cu dragostea în 2022

Iubire, familie, prietenie. Ce ne rezervă astrele în 2022 la aceste capitole? Specialistul Click!, astrolog Lorina, ne spune la ce trebuie să se aştepte fiecare zodie, unde pot să apară probleme şi cine va fi „răsfăţat” în amor anul viitor. 

image

Berbec 21.03 - 19.04

Dacă vrei să vindeci complet traumele trecutului, va trebui să renunți la tipare care nu funcționează pentru tine sau să-ți resetezi mentalul. Vei reuși mai bine acest lucru în a doua jumătate a anului 2022 când, mai ales dacă ești deja în mariaj, vei porni o adevărată cruciadă de schimbare a caracterului.  Dacă ești fără obligații, cu Saturn puternic și care se învârte în sectorul tău de comunități și prieteni, ar fi greu să te conectezi cu oameni noi sau să găsești dragoste în colectivul tău.  

Taur 20.04 - 20.05

Dacă ești singur și niciodată în mariaj, probabil că oficializarea unei relații nu va fi o prioritate anul acesta. Mai curând te vei distra, vei comunica, vei socializa atunci când timpul îți permite.  În schimb, dacă ești divorțat, parc-ai vrea să-ți refaci viața, în speranța că a doua oară nu vei mai da greș.  Primele 6 luni se vor desfășura în ritmul cunoscut, dar în următoarele pot veni tensiuni pe zona de relații.  

Gemeni 21.05 - 21.06

Va fi un an al revizuirilor și pentru tine, căci te va afecta în mod direct retrogradarea exact a planetelor care au legătură cu ceea ce-i unește pe oameni. Va fi foarte important să-ți asculți inima și intuiția atunci când ai alegeri de făcut. Te sfătuiesc să nu accepți să mai întorci capul pentru persoana care a rupt relația, în mod repetat din vina ei. Finalul anului e benefic dacă ești singur, căci poți descoperi o persoană interesantă prin intermediul rețelelor sociale.

image

Rac 22.06 - 22.07

Cu Saturn în sectorul intimității și Pluto al parteneriatului, lucrurile nu au fost simple pentru tine, iar anul acesta vei încerca probabil să vindeci niște traume, în urma cărora ai căpătat temeri și vulnerabilitate. A doua parte a anului vine cu lecții de încredere în relații, cu încheiere definitivă cu trecutul, dar poate și cu o conexiune cu cineva, dacă vei ști să traversezi ce te-a durut. Așadar, te vei despărți de cineva sau vei aduce pe cineva mai aproape de tine. Acceptă schimbările cu demnitate și privește altfel lumea din jurul tău! 

Leu 23.07 - 22.08

Pentru tine, anul 2022 poate fi o continuare a trecutului și nu-i ușor să găsești ceea ce cauți. Parcă ceva-cineva te presează, simți forță dinspre sectorul de relații, îți iei angajamente, iar asta în timp ce simți greutate, însingurare sau cum se ridică un zid între parteneri. Sunt de fapt lecții de cuplu, iar dacă relația nu e solidă se poate destrăma. În schimb, dacă e puternică, ea va deveni și mai puternică.     

Fecioară 23.08 - 22.09

Dintre toate zodiile, tu poate că vei avea cel mai mare avantaj odată cu intrarea lui Jupiter în zona parteneriatelor. Poate că planeta ți-a dat deja un semnal de la finalul primăverii și până-n vara lui 2021, iar anul acesta va împlini ceea ce a transmis atunci.  Dacă ai o relație neoficială, în care nu se găsește un limbaj comun, n-are sens să mai pierzi timpul cu ea. 

Balanţă  23.09 - 23.10

Eu zic să-ți mai reamintești că e nevoie și de viață personală, căci poate vei avea tendința de scufundare în muncă și vei uita că trebuie echilibru în toate. De asemenea, nu escalada conflicte-n mariaj, având ca motiv doar problemele financiare! În plus, nu râcâi mândria și egocentrismul partenerului!  Dacă nu ai o relație stabilă, lunile mai, iunie, iulie sunt favorabile unei noi cunoștințe care să-ți atragă atenția. Numai să nu-ți faci vise de durabilitate căci ea se poate finaliza rapid.

Scorpion 24.10 - 22.11

Anul se îndreaptă cu momente cheie și de cotitură pentru tine. Iar dacă vrei ca ele să-ți devină favorabile, e nevoie să te debarasezi de cine a fost toxic în preajma ta până acum. Eliberează locul pentru conexiuni mai bune în viitor! Așadar, multe vor depinde de tine, căci Universul vine cu deschideri, dar numai tu vei face alegeri ale drumului pe care mergi.  În familie, conștientizând importanța relațiilor, te vei simți mai responsabil pentru cei apropiați. Dar pentru aceasta, trebuie să uiți de egoismul caracteristic. Lumea nu se învârte în jurul tău, iar la final, tu vei primi exact cât oferi la schimb.

image

Săgetător 23.11 - 21.12

Pentru tine, dacă ești familist vechi, lucrurile și situația nu vor suferi modificări majore. Relaţia va fi stabilă, poate cu ceva accent pe reînnoire și reconsiderare față de iubire, de sentimente, de familie. Dar dacă relația ta are probleme vechi, se vor accentua pe fondul unor tensiuni legate de situația unor imobile sau a părinților.  Dacă ești în căutarea perechii, sigur n-o vei găsi ușor acum. Poate în vară sunt ceva șanse, dar nu vă faceți iluzii și nu lăsați inima să zboare în înalt!

Capricorn 22.12 - 20.01

Relațiile dintr-un cuplu oficial pot continua fără schimbări majore dacă tu vei ști să gestionezi efectele lui Pluto, planeta grea încă aflată pe semnul tău. Ea aduce în continuare crize de personalitate și transformări interioare, care se vor reflecta și în ceilalți. Așadar, găsirea armoniei în familie este în mâinile tale, iar asta se va simți în al treilea și al patrulea trimestru din an.  Dacă încă ești singur, universul îți va aduce-n cale întâlniri karmice, foste relații, lecții pe care trebuie să demonstrezi că ți le-ai însuşit deja. 

Vărsător 21.01 - 19.02

În cuplu nu va curge lapte și miere, căci vor fi acolo lucruri care te vor deranja. Poți afla informații care să te facă să-ți modifici filozofiile și teoriile după care ai funcționat ca partener. Cu Saturn în continuare de partea ta, bine-ar fi să ai puterea să te confrunți cu adevărurile și responsabilitățile grele ce-au venit de anul trecut pe umerii tăi, mai ales că ai avut multe de învățat despre relații.  Poate ai să te lași condus de nostalgie și de regrete ale unor vremuri trecute, dar dacă ea fost toxică, nu te sfătuiesc să-i realimentezi focul. 

Peşti 20.02 - 20.03

Cu Jupiter și Neptun pe semnul tău, te sfătuiesc ca, orice-ar fi, să-ți asculți intuiția! Ea te va ajuta să alegi calea bună pentru tine, chiar și când vorbim despre relații. Nu dramatiza excesiv situațiile și neînțelegerile, nu te scufunda în emoții negative atunci când simți că ți-e greu, ci păstrează optimismul și nu te ambala la chestiunile minore! Ai nevoie doar de puțin mai multă răbdare și încredere în tine.  Dacă faci parte din categoria celor singuri, dar divorțați, nu-i exclus să-ți apară-n cale o relație interesantă. Se poate transforma în ceva serios doar dacă ești complet vindecat de fostul parteneriat.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
carol i ziua regelui jpeg
image
image
image
image
image
image
FotoJet (13) jpg
image png
Horoscop - zodii - zodiac FOTO Shutterstock
zodii pixabay jpg
1 par alb remedii jpg jpeg
Ciuperca piciorului simptome şi tratament jpeg
salata de rosii jpeg
horoscop jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net