Monica Bârlădeanu, confesiuni tulburătoare, nespuse până acum: «Nu știu ce înseamnă dragostea adevărată»

Ultima actualizare:

    Monica Barladeanufoto: captură Youtube
Monica Barladeanufoto: captură Youtube

Monica Bârlădeanu, secretoasă cu viața ei privată, a făcut recent o excepție și și-a deschis sufletul în cadrul podcastului de pe Youtube al lui Damian Drăghici. Actrița din "Vlad" a vorbit despre copilăria petrecută în apartamentul din Iași, cât o cutie de chibrituri, despre cât de mult a afectat-o divorțul părinților, dar și despre cum a trăit și simțit ea dragostea, la maturitate. 

Frumoasă, strălucitoare, celebră în țară și peste hotare, Monica Bârlădeanu nu a avut mereu lumea la picioare, ba chiar a îndurat multe în copilărie și în adolescență. Drame cumplite. Despre toate acestea, și nu numai, a vorbit cu Damian Drăghici, la podcastul găzduit de acesta, pe Youtube.

"La Iași aveam un apartament de trei camere, am crescut într-o familie de 5, 3 copii și doi părinți, eu fiind cea mijlocie și evident că am fost a doua mămică a lui Petru (n.r. fratele ei mai mic cu 7 ani). Petru e unul dintre cei mai mișto oameni pe care i-am cunoscut, indiferent că e frati-miu sau nu. Am și fost geloasă pe el. În momentul în care s-a născut, eu eram cumva mascota familiei. Noi avem o familie tare numeroasă, a făcut maică-mea un recensământ și cred că suntem vreo 94-96 de oameni. Avem mulți preoți în familie. Așa, eu eram cea mai mică din familie și, dintr-o dată, toată lumea trecea prin fața mea și se ducea la pruncul Petru", își amintește Monica Bârlădeanu, care recunoaște că a făcut multe năzbâtii în copilărie, dar și că a fost un elev tocilar și interesat de carte. Notele bune îi aduceau afecțiune din partea părinților și acel atât de râvnit "bravo!". "În universul ăla, prostii înseamnă să arzi fasolea, să dai laptele în foc, să inunzi casa. Sigur că mai cădeam de pe bicicletă, băteam mingea, săream ața în fața blocului".

Monica Bârlădeanu: "Noi suntem o generație de copii crescuți cu bătaie"

Întrebată de Damian Drăghici dacă a avut o copilărie fericită, dacă are traume din perioada aceea, Monica a expus un exercițiu de sinceritate: "O combinație. Cele mai faine amintiri sunt de la țară, cu gașcă, cu verișori, cu dormit în fân. Știam tot ce înseamnă munca de grădină". Legat de relația ei, actrița nu a avut expresii prea euforice: "Mi-era frică. Noi suntem o generație de copii crescuți cu bătaie. Asta era forma de disciplină cu care au crescut și ei. N-aș putea spune, la modul la care înțeleg acum termenul ăsta de relație, n-aș putea spune că atunci știam că am o relație cu părinții mei. Erau mama, tata, respectul cuvenit și ai grijă să nu faci prostii, că ți-o furi", a spus Monica, ea recunoscând acum că mama i-a devenit una dintre cele mai bune prietene. Din păcate, tatăl ei nu mai este în viață. 

A dat la Drept, afectată de divorțul părinților

La 12 ani, lumea Monicăi s-a răsturnat la 180 de grade, căci la orizont a apărut divorțul părinților ei. Momentele care au urmat, trauma trăită la tribunal, au determinat-o să se înscrie ulterior la Facultatea de Drept. "Mi-am dorit foarte tare treaba asta cu Dreptul și mi-am dorit-o doar eu. Mama vedea pentru mine o carieră pedagogică. Ai mei divorțaseră și mie mi s-a păruit absolut groaznic. Știi că te întreabă: «Cu cine vrei să rămâi? Cu mama sau cu tata?» Am rămas marcată de sistem. De cât de lipsit de sensibilitate tratează sistemul juriduc această treabă atât de delicată, ca părerea unui copil de 12 zni. Cred că acesta a fost motorul principal,  de a da la Drept, pe lângă faptul că era atunci și pe trend", povestește Monica. Tatăl ei a decedat chiar în perioada în care Monica învăța pentru admiterea la facultate. 

Despre prima îndrăgosteală și primul sărut

"Îmi amintesc și prima îndrăgosteală, și primul sărut. Era un băiat pe care îl chema Sebastian. Se mutase din Constanța la Iași, mi se părea foarte exotic. Era blonduț și avea o freză foartă bogată și cred că exista un fel de flirt. M-a prins el într-o zi, când dusesem gunoiul a treia sau a patra oară, m-a ajuns din urmă și m-a întors așa, foarte dramatic, și m-a pupat. Și după ce i-am simțit limba m-am dus acasă și m-am întrebat dacă am rămas însărcinată (râde). Crede-mă, e absolut memorabil gândul acesta. Știu că am întrebat-o pe verișoara mea mai mare cum se fac copiii, ca să știu cum stau. Aveam 13 ani și nu știam", a mai declarat Monica. 

Monica Bârlădeanu: "Am văzut multă dragoste falsă"

"Te obosesc bărbații?", a întrebat-o, pe șleau, Damian Drăghici. "Nu mă obosesc deloc, sunt foarte bine cu bărbații, lipsesc cu desăvârșire", a punctat Monica, după care discuția a ajuns într-o zonă mai serioasă. Se știe că cea mai cunoscută relație amoroasă a Monicăi a fost cu producătorul de film Bobby Păunescu. S-au iubit opt ani, până în 2012.

"Ce nu ai putea să ierți unui bărbat?", a fost o altă întrebare. "Eu sunt capabilă să iert absolut orice, dar asta nu înseamnă că putem rămâne împreună. Dacă e vorba de o trădare, eu te iert, că toți greșim, dar acest lucru devine incompatibil cu natura cuplului în care eu vreau să fiu".

"Crezi în dragostea adevărată?", a întrebat Damian. "Cred în relații profunde și adevărate. Eu nu știu ce înseamnă dragostea adevărată, dar știu că am văzut multă dragoste falsă. Cred că am început să mă uit și la iubirea asta contemporană, care e un fel de troc. Dau afecțiune, ca să primesc afecțiune. E o tranzacție. Mi-am dat seama că partenerul tău trebuie să fie cineva care înțelege iubirea în același fel cu tine".

Citește și:

Monica Bârlădeanu și-a readus la viață un văr aflat în comă, după ce i-a citit Psalmii: «La Psalmul 35 a deschis ochii»

Monica Bârlădeanu: ”Am fost traumatizată când a trebuit să aleg între mama și tata”

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Evghenia Gutul Vladimir Putin FOTO Facebook jpeg
image
image
image
image
image
image
alexandra stan colaj facebook jpg
image png
jador oana ciocan colaj facebook jpg
Celine Dion  foto   Shutterstock jpg
Horia Moculescu are încă planuri mari după ce ajunge acasă de la spital
image png
film jpg
iulia vantur si salman khan 8 webp
image
actualitate.net
image
actualitate.net