3 zodii care își vor găsi alesul în 2022

2021 se apropie de sfârșit, dacă nu ți-ai găsit alesul, nu dispera! 2022 vine cu noroc în dragoste pentru trei zodii, care cu siguranță își vor găsi marea dragoste în anul ce urumează! Iată ce le-au pregătit astrele nativilor din zodiile Taur, Rac și Fecioară.

image
3 semne zodiacale vor avea parte de noroc în dragoste în 2022 Foto: Freepik

Ne apropiem de anul 2022. Cu un an nou proaspăt în față, sunt atât de multe de făcut și atât de multe așteptări și speranțe. Zodiile cele mai norocoase în dragoste vor fi, conform specialiștilor, Taur, Rac și Fecioară. Horoscopul anunță dragoste și armonie în viața acestor semne zodiacale.

Iată care sunt cele trei zodii care își vor găsi alesul în anul următor

Racii își se vor îndrăgosti în 2022

image
Racii se îndrăgostesc în 2022 Foto: Pixabay

Norocoșii ai  căror semn zodiacal este Rac vor afla că viața lor amoroasă va fi una împlinită. Această zodie este destinată să-și întâlnească sufletul pereche în 2022. Semnul sensibil de apă guvernat de Lună va fi mai mult pasional decât emoțional la începutul anului. Nativilor din zodia Rac le va cădea cineva cu tronc în această perioadă. Dar relația reală va pătrunde în viața lor după primul trimestru al anului, când a noua lor casă a dharmei și religiei își va aspecta cea de-a cincea casă a iubirii. Va fi o conexiune sufletească între ei, pe plan personal și emoțional, conform celebrului astrolog Dr. Aarti Dahiya.

Fecioarele vor avea noroc în dragoste 

image
Fecioarele vor avea parte de o nouă iubire în 2022 Foto: Pixabay

Vești bune și pentru Fecioare! Se preconizează că va fi una dintre zodiile norocoase în dragoste în anul 2022. Astfel, persoanele care sunt singure își pot găsi dragostea vieții în vechiul lor prieten sau prin intermediul unor prieteni de familie. De asemenea, Fecioarele posibilități mari de a se îndrăgosti la prima vedere. Momentul potrivit pentru o nouă relație este după aprilie 2022. Această conexiune a casei a șaptea și a unsprezecea îi va binecuvânta cu o relație stabilă și pe termen lung. Nu va exista prea multă comunicare între ei, dar sentimentele și emoțiile pentru partenerul lor vor crește până la sfârșitul anului.

Taurii vor începe o relație nouă
image
Taurii își vor găsi alesul în anul următor Foto: Pixabay

Taurii își vor găsi și ei alesul în 2022! Persoanele care sunt singure au posibiliatea să se implice cu cineva special și să înceapă o nouă relație pasională. Taurii vor fi implicați profund cu partenerul lor și vor împărtăși o multitudine de momente frumoase cu ei. Vor începe relația lent, dar legătura emoțională dintre ei doi va crește pe parcurs.

peter imre corina dănilă jpg
gabi badalau evenimente jpg
Peter Imre, ospătar   galerie foto jpeg
646x404 (1) jpg
BeFunky collage (46) jpg
printul paul 1 jpeg
paula seling 0 jpeg
bianca dragusanu gabi badalau 0 jpeg
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
image
image
image
image
image png
1 png
antibiotice naturale jpg
18 vedete la untold 2021 5 jpg jpeg
image png
image png