Horoscop Camelia Pătrășcanu, 23 decembrie. Peștii au spor în tot ce fac

Camelia Pătrăşcanu, vedetă Antena 3, ne-a spus ce ne prezic, azi, astrele. Va fi o zi în care vom dori, mai mult ca niciodată, să ne bucurăm de libertate. Latura noastră independentă și personalitatea puternică își va spune cuvântul. Iată ce rezervă astrele pentru fiecare zodie în parte, potrivit astrologului.

image

Berbec

Camelia Pătrășcanu ne spune că berbecii pot fi foarte creativi astăzi. Atenție, însă! Ei cheltuie un pic cam mult, şi timp, şi energie, nu numai bani, dar fac lucrurile aşa cum îşi doresc. Și le iese bine. 

Taur

taurii se pot confrunta cu mici tensiuni în familie, mai ales dacă li se cere să fie prezenţi sau să facă anumite lucruri de care nu prea au chef. Azi se mobilizează puțin mai greu.

Gemeni

Gemenii au tot felul de întâlniri şi discuţii, poate nu toate vorbele le pică foarte bine. Atenţie la indiscreţii, pentru că s-ar putea să daţi de gol pe cineva. Puteţi avea parte de călătorii cu dificultate.

Rac

Pentru Raci, ziua poate anunţa muncă destul de eficientă, însă trebuie să refuzaţi pe cineva ca să puteţi să vă ocupaţi de ale voastre, iar unii prieteni se pot supăra.

Leu

La horoscop, azi, leii vor trăi multe emoţii. Lucrurile trebuie să iasă aşa cum îşi doresc, aşa încât poate partenerul de viaţă sau un colaborator să-şi pună pofta în cui, pentru că astăzi este despre voi.

Fecioară 

Pentru Fecioare, atenţie la sănătate, s-a cam adunat oboseală, aveţi tot felul de treburi şi de sarcini care trebuie rezolvate, mai ales pentru cei vârstnici.

Balanță

Pentru Balanţe, ziua ar fi bună din punct de vedere social, întâlnirile sunt plăcute, poate mai plăcut petreceţi timpul în afara casei, iar tendinţa este ca după-amaiză să aveţi ceva mai mult timp şi disponibilitate şi pentru treburile de familie.

Scorpion

Pentru Scorpioni, muncă multă sau implicare în tot ce au de făcut în acest moment. Pe de altă parte, tensiunile pot fi generate de faptul că partenerul de viaţă i-ar vrea în altă parte sau făcând altceva. Deci, mici tensiuni conjugale.

Săgetător

Pentru Săgetători, drumuri lungi, unii şi le pregătesc, alţii chiar le fac, însă îşi lasă alte treburi nerezolvate sau amestecă cumva toate sarcinile. E nevoie de un pic mai multă organizare.

Capricorn

Capricornii sunt atenţi şi foarte receptivi la cum răspund ceilalţi, la doleanţele şi acţiunile lor, sunt cu ochii pe partener sau pe oamenii importanţi. Spre seară, lucrurile se armonizează mult mai bine.

Vărsător

Vărsătorii sunt foarte sociali şi cu multe acţiuni, activități şi gesturi care îi pot impresiona pe ceilalţi din jur, nu chiar pe toată lumea, pentru că s-ar putea ca cineva din casă să fie un pic nemulţumit.

Pești

Peştii lucrează rapid şi cu spor, au multe lucruri de rezolvat şi dacă se mobilizează le vor face pe toate cu ceva cheltuială, însă nu financiară, ci multă energie consumată în toate lucrurile pe care le au de făcut.

horoscop ( FOTO pixabay )
cub larisa iordache png
7 front elvetianca pensiune jpg
proteste   profimedia 0727331327 jpg
foto 1   privire oras shutterstock 674347609 jpg
andreea esca si alexia eram
andreea mantea 2 JPG
6 baza 1 garsoniera jpg
avion american F-16 foto us air force
Cesonia postelnicu   foto TNB   main jpg
image
image
image
image
horoscop ( FOTO pixabay )
horoscop
woman 4214744 1920 jpg
prietenie
echipamente sportive electronice 2 jpg
smartphone sursa pexels com jpg