Mihai Voropchievici: marele horoscop al anului 2022. Berbecii vor fi norocoși

Ultima actualizare:

Mihai Voropchievici a prezentat horoscopul oportunităților și schimbărilor pentru anul 2022. Celebrul numerolog a dezvăluit, în cadrul emisiunii Adevăruri ascunse de la Antena 3, de ce va avea parte fiecare zodie în noul an.

Celebrul numerolog Mihai Voropchievic a anunțat horoscopul pe 2022 Foto: antena3.ro
Celebrul numerolog Mihai Voropchievic a anunțat horoscopul pe 2022 Foto: antena3.ro

Horoscopul anului 2022 prezis de Mihai Voropchievici anunță noroc din belșug pentru nativii zodiei Vărsător. Leii vor pleca în călători, iar Berbecii au parte de relații noi de dragoste.

Horoscop 2022. Berbec

 2022 va fi un an oportun pentru această zodie. Berbecii vor începe un capitol nou, prieteni noi, dar și relații romantice. Ba mai mult, își pot întâlni sufletul pereche, iar dragostea va fi adevărată. Berbecii pot și un succes, până pe 16 mai 2023. Ei sunt foarte norocoși în 2022.

Horoscop 2022. Taur

Taurii sunt plini de energie și vor avea parte de un an bun! Cea mai bună șansă de a primi pe cineva nou în viața lor, mai ales cei necăsătoriți, o să fie la luna nouă din 27 august, a explicat numerologul Mihai Voropchievici. Anul 2022 va fi plin de oportunități și schimbări pentru nativii zodiei Taur. Este posibil ca aceștia să își schimbe chiar și locuința. Va fi un an cu un ritm extraordinar de benefic.

Horoscop 2022. Gemeni

Vești bune și pentru nativii zodiei Gemeni! Este prognozat un an foarte oportun. Pentru Gemeni va fi unul dintre cei mai buni ani pe plan profesional! Aceștia au un an mare pentru carieră, însă dragostea va trece pe locul doi.

Horoscop 2022. Rac

Anul 2022 va fi unul foarte fericit pentru nativii zodiei Rac. Ei se vor dedica îndeosebi studiilor. Aceștia vor căuta să fie frumoși, aspectuoși și armonici. Dacă au deja un partener de viață, ei vor planifica o vacanță împreună. Racii sunt cei mai fericiți când sunt alături de familie și copii!

Horoscop 2022. Lei

Mihai Voropchievici a declarat că pentru Lei se anunță o explozie financiară. În 2022, norocul se mută la ei până pe 10 mai 2022. Șansele să gâștige niște bani în plus sunt foarte mari. Voar avea parte și de prieteni buni, care vor avea grijă de ei pe parcursul anului.

Horoscop 2022. Fecioară

Din 2022, Fecioarele se pun pe treabă! Sun sfătuite să își caute jumătatea, iar dacă o găsesc, e cazul de căsătorie! Fecioarele vor avea un an important cu multe karme, cu un angajament în dragoste, dar și în carieră. Pe plan financiar vor fi, de asemenea, satisfăcute. Septembrie este luna de vârf cu cele mai multe oportunități pentru nativii zodiei Fecioară.

Horoscop 2022. Balanță

Balanțele vor face un pas decisiv în 2022. Se pot căsători! Per total, pentru această zodie va fi un an foarte bun. Vor avea loc schimbări profesionale, iar în februarie au parte de un moment minunat. În martie este posibil să se unească cu un Vărsător și acolo va fi iubirea adevărată! 2022 este un an al oportunităților prin servicii. 

Horoscop 2022. Scorpion

2022 va fi un an glorios pentru Scorpioni! Ei se vor dedica familiei, dar trebuie să fie atenți pe plan financiar. Oportunitatea de pe 5 martie este extraordinară pe toate planurile, spune Mihai Voropchievici. Totodată, cea mai bună perioadă pentru dragoste este atunci când Jupiter iese din retrograd, în perioada 23 noiembrie-20 decembrie 2022.

Horosop 2022. Săgetător

Pentru Săgetători, anul 2022, va fi unul profund diferit. Aceștia vor intra în anumite cercuri de oameni și pot face foarte multe cursuri. Pentru Săgetător va fi un an al afirmării . Anul acesta va fi mai concentrat pe latura sa interioară. 

Horoscop 2022. Capricorn

Mihai Voropchievici spune că nativii zodiei Capricorn vor începe un proiect nou și foarte important. Datele lor norocoase sunt 4 februarie, 17 februarie și 25 septembrie.

Horoscop 2022. Vărsător

Va fi un an pozitiv pentru nativii zodiei Vărsător! În 2022, pot avea parte de cea mai bună perioadă financiară din ultimii ani. Vor avea, de asemenea, șansa de a experimenta o poveste de dragoste, în a doua jumătate a anului. Ar putea fi vorba și de căsătorie, nașterea unui copil, începerea unei afaceri, cumpărarea unei case sau începerea unei școli universitare. Martie și aprilie vor fi luni spectaculoase pentru viața amoroasă. Ziua norocoasă pentru Vărsători este 5 martie.

Horoscop 2022. Pești

2022 este un an plin de surprize pentru nativii zodiei Pești! Ei vor avea șansa de a reuși în orice domeniu. Vestea cea mai bună este că pot avea cel mai bun an financiar din întreaga lor viață. Cea mai bună zi pentru a găsi dragostea va fi 30 aprilie. Se vor descurca minunat de bine în carieră!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
filipine harta steag drapel foto shutterstock
image
image
image
image
image
image
horoscop jpeg
tocana ficat ceapa jpeg
horoscop pexels jpg
cub horoscop iertare png
5 RETETE de salate mega sanatoase pentru pachet Ce sa iei cu tine pentru pranzul de la munca (1) jpg
piure de cartofi freepik jpg
sarmale de post 520105 jpg
horoscop bani jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net