Alexandra Dinu, apropieri suspecte cu Ștefan Lungu la un film de dragoste!

#Exclusiv Click!
Ultima actualizare:

Alexandra Dinu a strălucit, aseară, la premiera „The Perfect Escape”, noul film al prietenei ei, regizoarea Cristina Jacob. Toată seara, actrița și-a petrecut-o însă în compania lui Ștefan Lungu, despre care s-a speculat că i-ar fi fost iubit în trecut.

Alexandra Dinu a fost prezentă la un eveniment, unde s-a întreținut cu Ștefan Lungu
Alexandra Dinu a fost prezentă la un eveniment, unde s-a întreținut cu Ștefan Lungu

„The Perfect Escape”, noul film regizat de Cristina Jacob (cunoscută pentru “Oh, Ramona”și „Selfie 69”) a adunat, joi seară, o pleiadă de vedete, care au venit să vadă pelicula în premieră. Filmul este unul de dragoste și va fi lansat pe 14 februarie chiar de „Ziua Îndrăgostiților”.

Vezi și: Reacția lui Mario Mutu, după scandalul pensiei alimentare dintre Adi Mutu și Alexandra Dinu

Alexandra Dinu, fosta soție a lui Adrian Mutu, și-a făcut și ea apariția premieră, la invitația prietenei sale bune regizoarea Cristina Jacob, alături de care anul trecut a fost la Festivalul de la Veneția.

Fosta jurată de la „Românii au talent” , de la Pro TV, a cam refuzat interviurile, în schimb, de cum a venit s-a lipit, pur și simplu, de Ștefan Lungu, bărbatul despre care presa a speculat, în urmă cu câțiva, că i-ar fi fost chiar iubit.

Alexandra Dinu nu s-a ferit deloc de ochii presei, a pozat cu Ștefan, toată numai un zâmbet la panou, după care s-au retras într-un colțișor ferit de camerele de luat vederi. Apropierile dintre cei doi erau mai mult decât suspecte, cei doi au râs, au chicotit și-au aruncat ocheade, după care au intrat împreună la film, dând apă la moară cârcotașilor. Ștefan Lungu are, în prezent, o relație cu Geanina, care însă nu era prin preajmă.

Iată și: Adrian Mutu, dezvăluiri picante despre cele trei neveste. «Pe Sandra am pus ochii când avea doar 15 -16 ani. Eram însurat»

Ștefan Lungu: „Alexandrei îi datorez ceva!”

După cum se știe, în urmă cu câțiva ani, s-a tot speculat că Alexandra Dinu și Ștefan Lungu ar fi format un cuplu. La vremea respectivă însă, cei doi au negat vehement relația, spunând că-i leagă doar o simplă prietenie.

Alexandra Dinu și Ștefan Lungu se cunosc de peste 20 de ani. Ștefan a mărturisit, la un moment dat, că buna lui prietenă Alexandra i-a fost alături indiferent de situație, în momentele cele mai grele ale vieții sale.

Alexandrei îi datorez ceva. A venit în momentele mele cele mai grele, fără ca ea să fie sunată. Ai venit în două momente critice din viața mea. Fix în ziua aia mă sunai și mă întrebai ce fac. Veneai ca un pansament pentru chestia asta îți mulțumesc”, a povestit Ștefan Lungu, la acel moment.

„The Perfect Escape”, lansat de Ziua Îndrăgostiților

„The Perfect Escape”, filmul ce urmează a fi lansat în cinematografe pe 14 februarie, chiar de Ziua Îndrăgostiților, este film românesc, în limba engleză însă. Din distribuție fac parte actori straini, din Italia, Anglia, Franța, Los Angeles, Canada, dar și un actor român, Bogdan Iancu.

Filmul aduce în prirm plan relațiile a 4 cupluri, care trec prin diferite situații și provocări. Cuplurile sunt izolate într-o cabană la munte și trebuie să își rezolve neplăcerile acolo. Se lasă cu distracție și se combină între ei.

Pelicula a fost filmată pe pandemie, iar acest lucru a ridicat costurile cu 500.000 euro. 140 de persoane din echipa au fost testate zilnic de Covid timp de cinci luni”, a declarat regizoarea Cristina Jacob, pentru Click!

Cristina Jacob este unul dintre cei mai cunoscuți regizori români la nivel internațional și este renumită în România pentru filmele comerciale ”Love Story”, „Selfie”, „Selfie 69” și „Oh, Ramona!”.

  Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro! 

Parteneri

image
image
image
image
image
image
unnamed 11 jpg
banner smiley png
cub anda adam png
buscu 1 1536x1152 jpeg
image png
Maia Morgenstern jpg
Gabriela lucutar instagram jpg
cristi serb chefi la cutite 4 webp
image
actualitate.net
image
actualitate.net