Celebra Alexandra Dinu a pozat goală! Imaginile care au făcut istorie

Ultima actualizare:

Alexandra Dinu, care a intrat de curând din nou în atenția publicului după ce a jurizat un sezon trecut al emisiunii „Românii au talent”, a fost mereu discretă în privința vieții sale personale, astfel că mulți au uitat că actrița, acum în vârstă de 41 de ani, a avut un trecut presărat și cu apariții „deocheate”!

Cum arăta Alexandra Dinu în pictorialul „deocheat”! Foto: Arhivă
Cum arăta Alexandra Dinu în pictorialul „deocheat”! Foto: Arhivă

Alexandra Dinu a fost căsătorită cu Adrian Mutu, iar din povestea lor de iubire a rezultat și un fiu, Mario, acum în vârstă de 19 ani. De atunci, Alexandra și-a luat în serios rolul de mamă, pe care societatea nu prea îl potrivește bine cu aparițiile mai..nonconformiste, astfel că vedeta a reușit, prin comportamentul său de-a lungul anilor, să dea uitării momentele în care a pozat dezbrăcată.

Nu rata: Iubiții Alexandrei Dinu: un român și 5 străini, toți tineri și bazați. Actrița e prinsă acum într-o nouă relație

Alexandra Dinu regretă că a pozat dezbrăcată

Imaginile sunt în continuare pe internet însă, chiar dacă, cel mai probabil, Alexandra le-ar dori șterse. Fosta prezentatoare TV mizează în prezent pe discreție și eleganță, iar fotografiile în cauză nu reprezintă nimic altceva decât o decizie luată în timpul tinereții sale „zbuciumate”.

Alexandra se face în continuare remarcată în cadrul evenimentelor sau proiectelor la care participă, chiar dacă după divorțul de Mutu a preferat să facă un pas în spate din lumina reflectoarelor. Cei doi au fost căsătoriţi timp de doi ani, între 2001 și 2003.

Deși nu mulți și-o pot imagina în ipostaze provocatoare pe internet, la vremea respectivă, Alexandra Dinu a lăsat deoparte inhibițiile și s-a jucat cu imaginația reprezentanților sexului masculin.

Vezi și: Adrian Mutu, dezvăluiri picante despre cele trei neveste. «Pe Sandra am pus ochii când avea doar 15 -16 ani. Eram însurat»

Alexandra Dinu, despre pictorialul provocator: „Nu mă reprezintă”

Aceasta a și adresat subiectul, la un moment dat, dezvăluind că regretă fotografiile provocatoare și că nu ar mai repeta greșeala din trecut, motivând că „nu o reprezintă”. Cu toate acestea, dacă i s-ar propune să se dezbrace pentru un film, acolo ar fi altă situație, spunea ea.

Consider că pictorialele sexy nu mă reprezintă. Am făcut în viața mea unul singur și îmi pare rău și acum. Era seminud, dar nu mă reprezintă și nu mă reprezenta nici în momentul în care l-am făcut. (…) În schimb, filmul e ca o terapie. Ai scuza că acolo interpretezi un personaj și nu ești tu.”, mărturisea Alexandra Dinu în urmă cu ceva vreme.

Iată și: Cum arăta Alexandra Dinu când s-a îndrăgostit Mircea Radu de ea. Diva de la "Românii au talent", angelică la 20 de ani

Alexandra Dinu, poveste de iubire cu Mircea Radu

Pe plan profesional, Alexandra a colaborat, de-a lungul timpului, cu vedete de talie internațională precum Antonio Banderas sau John Malkovich. Dincolo de succesul în carieră însă, fosta soție a lui Adrian Mutu a avut și o viață amoroasă pe măsură. Nu mulți își mai amintesc că aceasta s-a iubit și cu prezentatorul Mircea Radu, înainte să facă pasul cel mare alături de celebrul fotbalist.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
miezul pamantului terra foto shutterstock
image
image
image
image
image
image
catalin scarlatescu urgenta spital accident 808545 jpg
doliu jpg
catrinel sandu colaj instagram jpg
anca turcasiu colaj instagram jpg
Banner Victor Yila
alina sorescu jpg
Banner Raluca Guslicov
CRBL instagram jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net