Alexandra Dinu i-a adus lui Mutu fiul acasă. Imagini exclusive de la întâlnirea lui Adrian cu Mario. Uite unde au petrecut!

Ultima actualizare:
Mutu, împreună cu familia și prietenii, la o terasă din Herăstrău
Mutu, împreună cu familia și prietenii, la o terasă din Herăstrău

De două săptămâni, viața lui Adi Mutu a devenit mult mai frumoasă. În ea a apărut în carne și oase fiul său cel mare, Mario. Adolescentul de 18 ani, care locuiește în Italia, s-a mutat pentru o perioadă scurtă în România, împreună cu mama sa, Alexandra Dinu. Fosta soție a lui Mutu a început filmările pentru „Românii au talent”.

Alexandra Dinu este noul jurat al emisiunii de la PRO TV, iar printre cei care beneficiază în mod direct și se bucură de veste este nimeni altul decât Adi Mutu (41 de ani). Asta deoarece, pe toată perioada filmărilor, frumoasa actriță s-a mutat în București, împreună cu fiul lor, Mario.

Alexandra Dinu l-a adus pe Mario cu ea în România

„Filmările pentru preselecțiile «Românii au talent» au început sâmbătă, dar Alexandra este aici de aproximativ două săptămâni. Va sta cel puțin o lună, cât vor dura filmările. În condițiile acestea incerte date de pandemie și restricții, nu putem risca deplasări cu avionul”, au declarat surse din PRO TV. E motivul pentru care, cel puțin o perioadă, nu va face naveta între România și Italia, ci locuiește aproape de noul „serviciu”, la București. În aceste condiții, l-a adus aici și pe fiul ei, Mario (18 ani). Adolescentul este în clasa a XII și face școală online, alături de colegii lui italieni.

Adi Mutu și Mario, împreună la terasă

Mario a dat o fugă până acasă, apoi a revenit la terasă
Mario a dat o fugă până acasă, apoi a revenit la terasă

După ore, profită de situație și se vede cu tatăl său, Adi Mutu. Fotoreporterii Click! i-au surprins zilele trecute împreună, la o terasă în Herăstrău. Selecționerul Naționalei de Tineret a României a venit împreună cu soția sa, Sandra, și cu un grup mic de prieteni. Dar toată atenția era asupra fiului căruia i-a dus dorul. Îl lua de după umeri, îl mângâia pe cap și râdea din tot sufletul. Au petrecut astfel mai bine de 4 ore.

Alexandra Dinu este noul jurat de la „Românii au talent”. Sâmbătă au început filmările
Alexandra Dinu este noul jurat de la „Românii au talent”. Sâmbătă au început filmările

La un moment dat, băiatul a dat o fugă până acasă, căci locuiește în apropiere, apoi a revenit. Chiar dacă toată viața lor s-au văzut rar fizic, cei doi par să aibă o relație apropiată. Briliantul a ținut de la distanță legătura cu fiul lui, pe care îl iubește enorm. „La mulți ani, băiatul meu. Ai crescut și ai devenit un bărbat adevărat. Te iubesc, niciodată nu renunța la visurile tale și sigur într-o zi se vor realiza. Mi-ai arătat încă din prima secundă de când te-ai născut că ești ambițios și un luptător”, scria pe pagina sa de socializare Adi Mutu, pe 9 septembrie, când Mario a împlinit 18 ani.

Mutu este tatăl a 4 copii

În prezent, Mutu este selecționerul Naționalei U21 a României, este căsătorit cu Sandra și au împreună un băiat de trei ani și jumătate, numit Tiago. După două mariaje eșuate, după o viață petrecută prin cantonamente în străinătate, Briliantul pare că s-a liniștit și s-a așezat la casa lui. Un singur copil, din cei patru pe care îi are, locuiește cu el. Le duce dorul celorlalți trei. Mario, fiul cel mare, s-a născut și a trăit toată viața în Italia, împreună cu Alexandra Dinu, iar Consuelo, cea de-a doua soție, trăiește împreună cu cele două fiice ale lor în Republica Dominicană.

Motivul emoționant pentru care Alexandra Dinu a venit la „Românii au talent”


    Alexandra Dinu este noul jurat de la „Românii au talent”. Sâmbătă au început filmările
Alexandra Dinu este noul jurat de la „Românii au talent”. Sâmbătă au început filmările

În acest nou sezon „Românii au talent”, Alexandra Dinu (39 de ani) l-a înlocuit la masa juriului pe Mihai Petre. Frumoasa actriță a primit cu mândrie și fericire propunerea, considerând-o un semn de Sus. „Bunica mea era un super fan al acestei emisiuni. Mereu mă întreba de ce nu prezint și eu o emisiune de acest gen. Din păcate, bunica a murit recent, acum câteva luni. Imediat după ce am pierdut-o pe ea a venit și propunerea de a face parte din juriu. Am luat-o ca pe un semn, ca pe o coincidență”, a declarat Alexandra Dinu la Știrile PRO TV. Un al motiv pentru care a acceptat propunerea este că îi plac provocările. „Am mai avut oferte de a mă întoarce în televiziune, dar n-am găsit proiectul potrivit, care să-mi placă. Acum iată că revin în televiziune după mulți, mulți ani. Am emoții! Întotdeauna am emoții”, mai spune fosta soție a lui Adi Mutu.

image
image
image
image
image
image
Sofia Vicoveanca Mediafax Foto Silviu Matei jpeg
cub monica anghel png
cub randi png
cub andreea antonescu animat gif
cub carmen tănase png
lino golden instagram jpg