Alexandra Dinu, prima mare iubire a lui Mircea Radu. De ce s-au despărțit

Ultima actualizare:

    Așa arăta Alexandra Dinu pe vremea când s-a iubit cu Mircea Radufoto: Mediafax
Așa arăta Alexandra Dinu pe vremea când s-a iubit cu Mircea Radufoto: Mediafax

Fermecătoarea actriţă, care acum a ajuns să joace la Hollywood alături de actori de top precum Adrien Brody și Antonio Banderas, are un trecut demn de filmele romantice. Înainte să se căsătorească cu fotbalistul Adrian Mutu, în 2001, actriţa s-a iubit cu un alt bărbat celebru, de data aceasta din televiziune: șarmantul Mircea Radu.

Frumoasa Alexandra Dinu împlinește azi, 3 ianuarie, 37 de ani. Până la vârsta aceasta și-a strâns multe proiecte admirabile în CV, cel mai recent fiind filmul "Bullet Head”, în care joacă alături de Adrien Brody, John Malkovich și Antonio Banderas. Puțini își mai amintesc însă că înainte de a fi actriță, Alexandra Dinu a fost vedetă TV. Și nu, nu emisiunea ProMotor, de la PRO TV, a fost primul ei loc de muncă. Înainte de anul 2000, blondina și-a făcut debutul pe sticlă la Televiziunea Română, la TVR2, ca prezentatoare a emisiunii “Trupa DP2”. Tot acolo l-a cunoscut și pe Mircea Radu, care la vremea aceea era un june arătos, de 32 de ani, pe picior de plecare la Antena 1.


    Mircea Radu, în perioada în care prezenta
Mircea Radu, în perioada în care prezenta

Cei doi au trăit o intensă poveste de dragoste însă, în momentul în care frumoasa blondă l-a întâlnit pe celebrul fotbalist Adrian Mutu, ea s-a îndrăgostit-lulea de sportiv. A renunțat la Mircea și l-a ales pe Mutu, iar cei doi au fost căsătoriţi în perioada 2001 – 2003. Lui Mircea Radu, care făcuse o adevărată pasiune pentru Alexandra, nu i-a picat deloc bine înfrângerea, mai ales că anunțase că are intenții serioase cu tânăra domnișoară Dinu. Se pare că, deși relația lor a fost platonică, după despărțire nu și-au mai vorbit deloc, nici până în ziua de azi. După divorțul de Adrian Mutu, Alexandra a mai avut două relații de notorietate, cea cu producătorul italian Andrea Rizzoli și cea cu actorul Italian Luca Bastianello. Mircea Radu s-a căsătorit, în 2012, cu medicul oncolog Raluca Olaru, care i-a dăruit și doi copii, un băiat și o fetiță.


    Adrien Brody și Alexandra Dinu s-au asortat la premiera filmului
Adrien Brody și Alexandra Dinu s-au asortat la premiera filmului
image
image
image
image
image
image
Sofia Vicoveanca Mediafax Foto Silviu Matei jpeg
cub monica anghel png
cub randi png
cub andreea antonescu animat gif
cub carmen tănase png
lino golden instagram jpg