Prima poză cu Alexandra Dinu la "Românii au talent". Cum a fost aranjată actrița pentru marele debut

Ultima actualizare:

    Smiley și Bartoș,  gazdele show-ului
Smiley și Bartoș, gazdele show-ului

La revedere, Mihai Petre, bun venit Alexandra Dinu! Așa stau lucrurile în juriul emisiunii "Românii au talent", de la PRO TV, ale cărei filmări pentru sezonul 11 sunt în plină desfășurare. Iată prima poza cu Alexandra Dinu la pupitru!

După plecarea lui Mihai Petre (41 de ani), care ne-a spus aici adevăratul motiv al despărțirii de PRO TV, Andra, Andi Moisescu și Florin Călinescu s-au întâlnit deja cu Alexandra Dinu (39 de ani), nouă jurată a emisiunii. Primele filmări au avut loc în Republica Moldova, iar frumoasa actriță s-a integrat bine în juriu, lângă ceilalți trei colegi, din câte vedem în fotografiile publicate pe Instagram de make-up artistul Miki Puran, cea care s-a ocupat de machiajul Alexandrei.

Cu părul blond, buclat, machiaj natural și trăsături perfecte, Alexandra Dinu demostrează încă o dată că telegenia este unul dintre atuurile ei. Înainte de a începe filmările, Alexandra declara: ”Televiziunea a fost prima mea pasiune, dar când am descoperit filmul, am știut că locul meu era acolo. În ultimii ani, am primit numeroase propuneri din televiziune, dar nu am simțit că era nici locul și nici timpul potrivit. Am știut mereu că va veni o zi când voi reveni în televiziune, iar când am primit propunerea pentru Românii au talent, cel mai bun show de entertainment, am știut că ACUM este momentul! Este o nouă experiență pe care o aștept cu entuziasm. Abia aștept să povestesc despre această perioadă odată ce vom începe treaba”.

Citește și:

EXCLUSIV Mihai Petre spune adevărul despre plecarea de la PRO TV: «O așa veste te ia mereu pe nepregătite»

Alexandra Dinu, prima mare iubire a lui Mircea Radu. De ce s-au despărțit

Alexandra Dinu, prima poză la noul loc de muncă
Alexandra Dinu, prima poză la noul loc de muncă
image
image
image
image
image
image
juriu iumor editiespeciala jpg
Laura Onilă  a decis să vorbească despre ce a pățit pentru a se vindeca de trecut
Cu o siluetă de reviste și niște picioare lungi, moștenite de la mama ei, Dana Săvuică a făcut mereu furori pe podium
banner anamaria prodan png
Marina Dina, o adevărată profesionistă de yoga și pilates
banner emilia ghinescu png