Adi Mutu: 7 scandaluri, 3 neveste, zero trofee

Ultima actualizare:

    Bilanţul «Briliantului» la retragerea din fotbal este «impresionant»
Bilanţul «Briliantului» la retragerea din fotbal este «impresionant»

Adrian Mutu a început anul cu vise de Euro 2016, dar după doar cinci luni s-a retras din fotbal. Ajuns la 37 de ani, cel supranumit “Briliantul” pentru calităţile sale, a fost unul dintre cei mai valoroşi fotbalişti români ai ultimilor 15 ani.

Totuşi, el nu a ridicat deasupra capului nici un trofeu. Şi-a trecut în palmares, în schimb, o mulţime de scandaluri şi trei soţii, una mai frumoasă ca alta! 

Octombrie 2004

Adi Mutu a fost depistat pozitiv cu cocaină la un control antidoping efectuat în luna septembrie a aceluiaşi an. A fost suspendat 7 luni şi a rămas şi şomer, clubul lui de atunci, Chelsea, reziliindu-i contractul. Mai mult, i-a cerut despăgubiri uriaşe, de aproape 17 milioane euro. După aproape 10 ani de procese, a scăpat de plata acelei amenzi.

Septembrie 2006

Adi a fost acuzat că, în timpul cantonamentului efectuat cu naţionala la Mamaia, înaintea meciului cu Bulgaria, a bătut un ospătar. “Briliantul” l-ar fi chemat pe Gigi Grosu în camera de hotel unde, conform reclamaţiei depuse de victimă la poliţie, l-ar fi bătut cu o rangă învelită într-un prosop. Până la urmă, cele două părţi au căzut la pace, ospătarul retrăgându-şi plângerea.

Octombrie 2009

Imediat după înfrângerea cu 5-0 suferită în faţa Serbiei, la Belgrad, Adi Mutu a plecat din hotelul unde era cazată naţionala pentru a petrece la Novi Sad cu un bun prieten, controversatul om de afaceri sârb Ratko Buturovic. Au petrecut până în zori cu femei şi băutură, scandalul fiind declanşat de apariţia unor poze cu cei doi pe reţelele de socializare.

Ianuarie 2010

În vârf de formă la Fiorentina, a fost depistat pentru a doua oară pozitiv la un control antidoping. De data aceasta a fost găsit pozitiv la sibutramină, o substanţă interzisă conţinută de nişte pastile de slăbit pe care le-a luat de capul lui. A fost suspendat 6 luni.

Octombrie 2010

Supărat că i s-a cerut să plătească ce a consumat, Mutu a bătut un ospătar de origine albaneză într-un bar din Florenţa. Victima a avut nevoie de 25 de zile de spitalizare, după ce a suferit o fractură de sept nazal. Românul a fost condamnat la 14 luni de închisoare cu suspendare şi la plata a 14.000 de euro către cel pe care l-a bătut.

Aprilie 2015

Adrian Mutu a avut o altercaţie cu fostul fotbalist Sabin Ilie. Cei doi se aflau într-un bar şi, încălziţi de la băutură, au început să se certe. Mai mult, s-au luat chiar şi la bătaie, conform martorilor oculari. Nimeni nu a depus plângere la poliţie.  

Aprilie 2016

Mutu a pierdut procesul cu fosta soţie, Alexandra Dinu, care i-a pus poprire pe o treime din venituri până la achitarea sumei de 140.000 de euro, pe care o datorează pentru că nu a plătit pensia alimentară fiului său, Mario (13 ani). Cum acum el nu mai încasează venituri, “Briliantul” va fi executat silit.

Carte de vizită Adrian Mutu

  • Data naşterii: 8 ianuarie 1979
  • Echipe la care a jucat: FC Argeş, Dinamo, Internazionale Milano, Verona, Parma, Chelsea, Juventus, Fiorentina, Cesena, Ajaccio, Petrolul, Pune City, ASA Tg. Mureş
  • A jucat de 77 de ori pentru naţionala României, pentru care a marcat 35 de goluri.

Trei soţii şi trei copii

Mutu o răsfaţă pe Sandra,  noua soţie, în vacanţe exotice
Mutu o răsfaţă pe Sandra, noua soţie, în vacanţe exotice

Adrian Mutu a fost considerat mereu unul dintre sportivii români cu cel mai mare “lipici” la sexul frumos. Iar acest lucru se vede şi în biografia lui, în care figurează trei nunţi şi două divorţuri. Şirul căsătoriilor a început în 2001, când s-a însurat cu Alexandra Dinu. Mariajul dintre cei doi a durat doar doi ani, dar a rezultat un băiat, Mario, care acum are 13 ani. Apoi, când juca în Italia, “Briliantul” a cunoscut-o pe frumoasa dominicană Consuelo Matos. Cei doi s-au căsătorit în 2005, iar din mariajul lor au rezultat două fete superbe, Maya (7 ani) şi Adriana (9 ani). Relaţia lor a început să scârţâie în momentul în care Adi a decis să vină înapoi în România, astfel că divorţul a fost iminent şi s-a pronunţat în 2014. Şi-a refăcut imediat moralul, cucerind-o pe frumoasa Sandra Bachici la începutul anului 2015. Cei doi s-au căsătorit pe o plajă din Cuba la începutul acestui an, în ianuarie.

A serbat retragerea pe plajă


    Mutu o răsfaţă pe Sandra,  noua soţie, în vacanţe exotice
Mutu o răsfaţă pe Sandra, noua soţie, în vacanţe exotice

Aflat în vacanţă cu soţia lui, Sandra, în Republica Dominicană, unde şi-a vizitat şi fetele, Adrian Mutu şi-a făcut publică retragerea din fotbal prin intermediul unei scrisori trimise vineri, către ziarul italian “Corriere dello Sport”. Apoi, sâmbătă, a transmis un mesaj prin Facebook şi către fanii din România. “Aici mă opresc! După 30 de ani! Nu fac acum statistici cu performanţele mele. Acestea vor rămâne pentru totdeauna. Azi îmi caut în suflet. Azi îmi vin în minte stadioanele pline de la echipa naţională. Să joc pentru naţionala ţării mele a însemnat să simt mândria aceea pe care am avut-o doar atunci când mi s-au născut copiii. La imnul ţării mele, acolo jos, pe gazon, cu 10 pe spate şi cu banderola de căpitan pe braţ, îmi auzeam bătăile inimii amplificate de 1.000 de ori. N-a existat pentru mine o onoare mai mare ca asta”, sunt câteva dintre frazele scrise de Mutu pe reţeaua de socializare. Un jucător care rămâne, totuşi, cu regretul că nu a reuşit să ridice deasupra capului nici un trofeu, fie el titlu de campion naţional sau Cupă!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
image png
lavinia si banica jpg
Artista s-a aflat în pragul anorexiei
vedete la un pas de moarte jpg
monica tatoiu
Alexandru Ciucu jpg
tania popa colaj facebook jpg
„Singurul om cu care probabil voi ține legătura este Zmărăndescu",  a spus Ana Maria Pal
image
actualitate.net
image
actualitate.net