Adrian Mutu, bun de plată! Suma colosală pe care trebuie să i-o achite Alexandrei Dinu

Ultima actualizare:

Adrian Mutu a primit o lovitură dură din partea fostei sale soții, Alexandra Dinu. Antrenorul Rapidului este nevoit să plătească o sumă astronomică, după ce instanța i-a dat câștig de cauză Alexandrei Dinu. 

Alexandra Dinu a câștigat procesul împotriva lui Adrian Mutu
Alexandra Dinu a câștigat procesul împotriva lui Adrian Mutu

În primăvara anului 2022, Alexandra Dinu l-a chemat în instanță pe Adrian Mutu din cauză că aceasta nu a plătit pensia alimentară a fiului pe care îl au împreună ani la rând. Pe 28 septembrie, instanța s-a pronunțat și i-a dat câștig de cauză Alexandrei.

Astfel, Mutu s-a ales cu o poprire pe cont și va fi obligat să achite o sumă deloc de neglijat. Conform înțelegerii, Mutu ar fi trebuit să plătească o pensie alimentară de 5.000 de euro lunar, lucru care nu s-a întâmplat ani la rând! 

Citește și: Soacra lui Adrian Mutu este o femeie fatală 

„Validează poprirea înfiinţată prin dispoziţia de poprire emisă la data de 09.03.2022 de BEJ IFL în dosarul execuţional nr. 19/2016 pentru suma de 123.254,15 euro şi 419,78 lei. Validează poprirea înfiinţată prin dispoziţia de poprire emisă la data de 09.03.2022 de BEJ IFL în dosarul execuţional nr. 27/2018 pentru suma de 123.254,15 euro şi 419,78 lei.

Obligă terţul poprit să plătească creditoarei, suma reprezentând 1/2 din veniturile salariale lunare nete pe care terţul poprit le datorează debitorului începând cu data comunicării adresei de înfiinţare a popririi, 11.03.2022. Respinge, ca neîntemeiată, cererea de amendare a terţului poprit. Cu apel în termen de 5 zile de la comunicare, cererea urmând a se depune la Judecătoria Buftea. Pronunţată astăzi, 28.09.2022, prin punerea soluţiei la dispoziţia părţilor prin mijlocirea grefei instanţei”, se arată în decizia instanței.

Vezi și: Sandra Mutu, fotografie de colecție cu fiul Tiago 

Decizia nu este une definitivă, iar Adrian Mutu o poate ataca în decurusul a cinci zile. 

Viața amoroasă a lui Mută, demnă de o telenovelă 

Adrian Mutu a avut o viață amoroasă la fel de tumultoasă ca și cea profesională. Adrian Mutu a fost căsătorit de trei ori și este tatăl a patru copii. Alexandra Dinu a fost prima sa soție. Cei doi s-au căsătorit în anul 2001, dar au divorțat doi ani mai târziu. Au avut totuși timp să devină părinții lui Mario, un băiat care astăzi are 20 ani.   

A doua soție a lui Adrian Mutu a fost Consuelo Matos Gomez. Adrian și Consuelo au fost căsătoriți între anii 2005 și 2013 și au împreună două fete, Maya și Adriana. 

În anul 2015, Adrian Mutu s-a căsătorit cu mult mai tânăra Sandra Bachici. Așa cum ne-am fi așteptat, și aceasta l-a făcut tată din nou. Alături de Sandra are un băiețel pe numele Tiago. 

Adrian Mutu, operat de urgență, la începutul lunii septembrie 

Adrian Mutu, antrenorul echipei Rapid, a ajuns la spital în dimineața zilei de 10 septembrie, acuzând dureri abdominale și stare febrilă. Puțin după ora prânzului, Adrian Mutu a fost operat.

Medicii i-au pus diagnosticul de apendicită acută și au decis să-l opereze de urgență. Anunțul a fost făcut public pe pagina oficială a clubului Rapid. 

  Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!       

image
image
image
image
image
image
carmen bruma fb jpg
image png
sean diddy profimedia jpg
image png
image png
banner dan negru 2 png
Georgiana Lobonț are o finuță de un an de zile, pe nume Ștefania, care este o frumusețe de fetiță
banner oana mizil png
image
actualitate.net
image
actualitate.net