Adrian Mutu, bun de plată! Suma colosală pe care trebuie să i-o achite Alexandrei Dinu

Adrian Mutu a primit o lovitură dură din partea fostei sale soții, Alexandra Dinu. Antrenorul Rapidului este nevoit să plătească o sumă astronomică, după ce instanța i-a dat câștig de cauză Alexandrei Dinu. 

Alexandra Dinu a câștigat procesul împotriva lui Adrian Mutu
Alexandra Dinu a câștigat procesul împotriva lui Adrian Mutu

În primăvara anului 2022, Alexandra Dinu l-a chemat în instanță pe Adrian Mutu din cauză că aceasta nu a plătit pensia alimentară a fiului pe care îl au împreună ani la rând. Pe 28 septembrie, instanța s-a pronunțat și i-a dat câștig de cauză Alexandrei.

Astfel, Mutu s-a ales cu o poprire pe cont și va fi obligat să achite o sumă deloc de neglijat. Conform înțelegerii, Mutu ar fi trebuit să plătească o pensie alimentară de 5.000 de euro lunar, lucru care nu s-a întâmplat ani la rând! 

Citește și: Soacra lui Adrian Mutu este o femeie fatală 

„Validează poprirea înfiinţată prin dispoziţia de poprire emisă la data de 09.03.2022 de BEJ IFL în dosarul execuţional nr. 19/2016 pentru suma de 123.254,15 euro şi 419,78 lei. Validează poprirea înfiinţată prin dispoziţia de poprire emisă la data de 09.03.2022 de BEJ IFL în dosarul execuţional nr. 27/2018 pentru suma de 123.254,15 euro şi 419,78 lei.

Obligă terţul poprit să plătească creditoarei, suma reprezentând 1/2 din veniturile salariale lunare nete pe care terţul poprit le datorează debitorului începând cu data comunicării adresei de înfiinţare a popririi, 11.03.2022. Respinge, ca neîntemeiată, cererea de amendare a terţului poprit. Cu apel în termen de 5 zile de la comunicare, cererea urmând a se depune la Judecătoria Buftea. Pronunţată astăzi, 28.09.2022, prin punerea soluţiei la dispoziţia părţilor prin mijlocirea grefei instanţei”, se arată în decizia instanței.

Vezi și: Sandra Mutu, fotografie de colecție cu fiul Tiago 

Decizia nu este une definitivă, iar Adrian Mutu o poate ataca în decurusul a cinci zile. 

Viața amoroasă a lui Mută, demnă de o telenovelă 

Adrian Mutu a avut o viață amoroasă la fel de tumultoasă ca și cea profesională. Adrian Mutu a fost căsătorit de trei ori și este tatăl a patru copii. Alexandra Dinu a fost prima sa soție. Cei doi s-au căsătorit în anul 2001, dar au divorțat doi ani mai târziu. Au avut totuși timp să devină părinții lui Mario, un băiat care astăzi are 20 ani.   

A doua soție a lui Adrian Mutu a fost Consuelo Matos Gomez. Adrian și Consuelo au fost căsătoriți între anii 2005 și 2013 și au împreună două fete, Maya și Adriana. 

În anul 2015, Adrian Mutu s-a căsătorit cu mult mai tânăra Sandra Bachici. Așa cum ne-am fi așteptat, și aceasta l-a făcut tată din nou. Alături de Sandra are un băiețel pe numele Tiago. 

Adrian Mutu, operat de urgență, la începutul lunii septembrie 

Adrian Mutu, antrenorul echipei Rapid, a ajuns la spital în dimineața zilei de 10 septembrie, acuzând dureri abdominale și stare febrilă. Puțin după ora prânzului, Adrian Mutu a fost operat.

Medicii i-au pus diagnosticul de apendicită acută și au decis să-l opereze de urgență. Anunțul a fost făcut public pe pagina oficială a clubului Rapid. 

  Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!       

FotoJet (1) jpg
Alina si Pepe Te cunosc de undeva FOTO Antena 1 jpg
Horoscop 26 octombrie (sursa FOTO pixabay)
culori brazi 2022
FotoJet (1) jpg
concediul de odihnă
foto1 ElenaB jpg
muguri 79532593 jpg
lemne de foc shutterstock
Tanar biciuit in Indonezia FOTO AFP/ Getty Images
image
image
image
image
FotoJet (1) jpg
Shakira cauta bona  Sursa imagine shutterstock 184651697 jpg
Kanye West
andreea ibacka si majda jpg
mihaela radulescu jpg
3 andreea raicu 1 1280x720 jpg jpeg