Alexandra Dinu l-a lăsat pe Adrian Mutu fără salariul încasat de la Rapid!

Adrian Mutu este un bărbat împlinit atât din punct de vedere personal, cât și din punct de vedere profesional. Din anul 2015 este căsătorit cu frumoasa Sandra Bachici, iar în prezent are parte de rezultate bune în calitate de antrenor al echipei Rapid. Nu totul este roz în viața fostului fotbalist. Alexandra Dinu, prima sa soție, vrea să își facă dreptate și a apelat chiar și la instanță!

Adrian Mutu va rămâne fără o parte din salariul încasat de la Rapid
Adrian Mutu va rămâne fără o parte din salariul încasat de la Rapid

Alexandra Dinu și Adrian Mutu au fost căsătoriți între anii 2001 și 2003, iar împreună au un copil de 19 ani pe nume Mariu. Conform actelor de divorț, Adrian Mutu ar fi trebui să îi plătească lunar pensie alimentară copilului său în valoare de 5.000 de euro.

Citește și: Adrian Mutu, dezvăluiri despre cele trei neveste 

Însă, Adrian Mutu a încetat să trimită respectiva sumă Alexandrei după o perioadă de timp, astfel datoriile pe care ar avea să i le plătească actriței și fiului său ridicându-se la nu mai puțin de 100.000 de euro.

Alexandra Dinu a fost deranjată de faptul că Adrian nu și-a onorat înțelegerea și a decis să îl acționeze pe acesta în instanță. Dacă actrița va câștiga, fostul fotbalist ar putea să aibă o poprire pe salariul pe care îl încasează la Rapid. Astfel, din cei 10.000 de euro pe care îi încasează lunar, ar trebui să-i trimitp 5.000 de euro Alexandrei Dinu, relatează Fanatik.

Adrian Mutu a avut o viață amoroasă foarte tumultoasă

Adrian Mutu a avut o viață amoroasă la fel de tumultoasă ca și cea profesională. Adrian Mutu a fost căsătorit de trei ori și este tatăl a patru copii. Alexandra Dinu a fost prima sa soție. Cei doi s-au căsătorit în anul 2001, dar au divorțat doi ani mai târziu. Au avut totuși timp să devină părinții lui Mariu, un băiat care astăzi are 19 ani. 

Vezi și: Cum arăta Alexandra Dinu atunci când Mircea Radu s-a îndrăgostit de ea 

A doua soție a lui Adrian Mutu a fost Consuelo Matos Gomez. Adrian și Consuelo au fost căsătoriți între anii 2005 și 2013 și au împreună două fete, Maya și Adriana. 

În anul 2015, Adrian Mutu s-a căsătorit cu mult mai tânăra Sandra Bachici. Așa cum ne-am fi așteptat, și aceasta l-a făcut tată din nou. Alături de Sandra are un băiețel pe numele Tiago. 

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!  

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Mitsuko Tottori Japan Airlines FOTO EPA EFE jpg
image
image
image
image
image
image
David Popovici jpg
Mioveni Unirea Slobozia (Sportpictures) jpg
Farul Rapid (Sportpictures) jpg
Sepsi OSK Sfantu Gheorghe FCSB (Sportpictures) jpg
Ana Maria Branza (Sportpictures) jpg
FC Botosani Dinamo (Sportpictures) jpg
Olimpiu Morutan (Sportpictures) jpg
Novak Djokovic (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net