Soacra lui Adrian Mutu, femeie fatală! Cât de bine arată Mariana Bachici

Ultima actualizare:

Adrian Mutu are o viață desprinsă din basme! O carieră de succes și o familie care îi este alături la bine și la greu. Soția Sandra, fostă miss, este o prezență discretă. Ea a moștenit frumusețea de la mama ei care, la 51 de ani, are un tonus excepțional!

image

Mariana Bachici este mama Sandrei, soția lui Adrian Mutu. Mariana nu participă la evenimentele mondene și nu este o prezență activă în spațiul public, dar se bucură de compania celor dragi și are o energie debordantă. La 51 de ani, soacra lui Adi Mutu, Mariana a reușit să păcălească trecerea timpului și are o frumusețe aparte, naturală. Într-o declarație, oferită în exclusivitate pentru Click!, ea a dezvăluit care este secretul chipului fără cusur. 

image

„Am multă grijă de mine, fac masaje multe, mănânc sănătos. Sunt fericită și liniștită acum pentru că sunt lângă ce iubesc cel mai mult pe lumea asta: copiii,nepoțelul, ginerele, cuscrii, într-un cuvant, familia!”, a declarat Mariana Bachici, în exclusivitate pentru Click!

Mariana este un ajutor de nădejde în creșterea micuțului Tiago, după cum declara și Sandra, în cursul anului trecut. Iubește să petreacă timp alături de nepoțel și îi face pe plac de fiecare dată. 

image

 “ Sigur că a avea un bebe e solicitant, e foarte grea perioada de început, însă nu am fost singură nici măcar o clipă, spre norocul meu. Am avut-o pe mama în permanență", povestea Sandra. 

image

Adrian Mutu, un trecut amoros tumultos

Trecutul amoros al lui Adrian Mutu este unul tumultos, marcat de relații cu femei tinere și extraordinar de frumoase. 

Prima soție, Alexandra, i-a dăruit un fiu, pe Mario. Apoi a urmat Consuelo, o brunetă din Republica Dominicană, împreună cu care are 2 fete. Sandra Bachici, a treia soție, și ultima, spune el, este cea care i-a mai dăruit un fiu pe nume Tiago. 

Cum a început relația lui Adrian Mutu cu Sandra

Adrian a dezvăluit, în cadrul podacastului moderat de Cătălin Măruță, cum s-a îndrăgostit de ea care îi este soție. Mărturisirile fostului fotbalist au fost, cu adevărat, picante. 

image

Mutu i s-a confesat lui Cătălin Măruță la podcastul acestuia și a mărturisit că a pus ochii pe Sandra încă de când aceasta era minoră și concura la Miss România! Surpriză, pe atunci Briliantul era însurat cu Consuleo Matos, cu care are două fetițe!

image
image
image
image
image
image
banner gabriela cristea png
Bradley Cooper (3) jpg
dan negru facebook jpg
Sean Connery, alături de Pamela Salem (stânga) și Barbara Carrera (dreapta), din distribuția filmului ”Never Say Never Again” (1983) jpeg
mihai bobonete copii jpg
halle bailey mica sirena jpg
florin dumitrescu instagram jpg
cub silvia chifiriuc png
image
actualitate.net
image
actualitate.net