Sandra Mutu a redevenit bombă sexy la nici trei luni de la nașterea lui Tiago

Ultima actualizare:

    “Pantera” lui  Mutu are un  corp de zeiță
“Pantera” lui Mutu are un corp de zeiță

Dacă până acum am văzut-o îmbrăcată în haine sport, lejere, împingând căruciorul prin parc, iată că acum soţia lui Adrian Mutu s-a transformat. A venit din vacanţă super sexy şi cu 12 kilograme în minus. Motivul schimbării este faptul că Sandra şi ”Briliantul” se pregătesc de botezul băieţelului lor, dar şi de nuntă.

Evenimentul anului în showbizul autohton va avea loc peste doar două luni. În septembrie, mai precis, când Adrian Mutu (38 de ani) şi superba sa nevastă, Sandra (23 de ani), pregătesc botezul fiului lor, dar şi nunta.

simeon stalpnicul png

Pentru aceste momente extrem de importante din viaţa lor, celebrul cuplu a intrat în febra pregătirilor cu tot ceea ce presupune biserică, restaurant, aranjamente florale şi decoraţiuni, dar mai ales haine potrivite pentru aceste sărbători. Iar la acest capitol, Sandra Bachici a făcut eforturi pentru a intra perfect în rochiile pe care le va purta în cea mai importantă zi. Deşi a născut pe data de 14 aprilie,  soţia directorului general FC Dinamo a reuşit în aproape trei luni să revină la formele-i perfecte care au ajutat-o să câştige titlul de Miss România în urmă cu şapte ani.

simeon stalpnicul png

“Pantera” lui Mutu s-a întors din Republica Dominicană o adevărată bombă sexy. Mai slabă şi super bronzată! Doamna Mutu a povestit pentru Click! cum a reuşit să topească 12 kilograme. “Am 61 kilograme la 1,78 m şi vreau să ajung la 56, pentru că de la această greutate am pornit când am rămas însărcinată. Încă sunt în procesul de revenire după sarcină, şi sper ca în două-trei luni să fiu aşa cum îmi doresc. De azi m-am apucat de sport, medicul mi-a dat voie, iar până acum am slăbit de la sine, fără să ţin dietă. Am fost într-o vacanţă frumoasă, alături de soţul meu, acum m-am întors la meseria de mămică şi mă ocup doar de Tiago. Colicile au trecut, avem mai multă linişte să  ne pregatim pentru aceste evenimente”, a declarat Sandra Mutu pentru Click! 

Tot în aceeaşi zi în care va avea loc creştinarea micuţului Tiago, bruneta îşi doreşte să îmbrace şi rochia de mireasă. ”Ne dorim să le facem pe ambele, şi botez, şi nuntă, însă trebuie să mă sfătuiesc cu Adrian în ceea ce priveşte cununia noastră. Deocamdată el se află cu echipa în cantonament, în Slovenia, şi vom discuta după ce se va întoarce”, ne-a mai spus Sandra Mutu. Până atunci, frumoasa originară din Timişoara se ocupă exclusiv de bebeluşul lor, mai ales că au rămas fără bonă după ce filipineza pe care o angajaseră ar fi sustras diverse bunuri din casă, în loc să aibă grijă de copil.

Fac petrecere la Palatul Snagov

simeon stalpnicul png

Palatul Snagov este una dintre locațiile preferate de vedete. De-a lungul timpului, palatul a găzduit nunți, botezuri, și după cum se știe a fost preferat și de fiica cea mică a fostului președinte al României, Traian Băsescu. Elena și Bogdan Ionescu și-au făcut nunta la celebrul palat regal. Și Adrian Mutu a ales să-și desfășoare cele mai importante evenimente în aceeași locație. El și Sandra își vor creștina băiețelul și se vor căsători, urmând să-și invite persoanele dragi și familia la Snagov pentru a petrece împreună.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Mitsuko Tottori Japan Airlines FOTO EPA EFE jpg
image
image
image
image
image
image
Enzo chefi la cutite jpg
don pepe colaj captura video jpg
bia khalifa colaj instagram jpg
feli facebook jpg
freya allan jpg
banner Antonela Pătruț png
banner claudia patrascanu png
banner Antonio Pasarelli png
image
actualitate.net
image
actualitate.net