Adrian Mutu și-a dus fiul în Dominicană, ca să-și cunoască surorile: «E uimit și impresionat de ele». Poze cu toată familia

Ultima actualizare:

    Adrian Mutu și fiul lui, Tiagofoto: Instagram
Adrian Mutu și fiul lui, Tiagofoto: Instagram

Adrian Mutu are patru copii cu trei neveste diferite, dar a reușit să îi apropie pe toți și să se apropie de toți. Chiar zilele acestea se află la 9.000 km distanță de casă, tocmai în Republica Dominicană, unde mezinul lui și al Sandrei, Tiago, își cunoaște pentru prima oară surorile vitrege, pe Maya și pe Adriana.


    Adriana, fiica cea mare a lui Mutu, alături de frățiorul ei, Tiagofoto: Instagram
Adriana, fiica cea mare a lui Mutu, alături de frățiorul ei, Tiagofoto: Instagram

”Mă întorc vineri. Am venit să vizitez fetele și să îl cunoască și ele pe fratele lor, Tiago. Din cauza pandemiei nu am putut să ne mișcăm, nici eu și nici ele. Înainte de asta, Tiago era mult prea mic ca să poată merge cu avionul. Tiago e foarte bine, e fericit. E în mare toată ziua, se joacă. E uimit și impresionat de surorile lui. Și ele sunt la fel! Ele vorbesc în engleză, iar Tiago știe și engleză, deci se înțeleg foarte bine. E totul bine! Lipsește doar Mario din poza asta pentru a fi totul perfect!”, a declarat Adrian Mutu, pentru Cancan.ro, explicând că și relația lui cu Mario s-a îmbunătățit vizibil.


    Adrian Mutu, în Dominicană, alături de actuala soție, fiicele sale cu Consuelo și mezinul Tiagofoto: Instagram
Adrian Mutu, în Dominicană, alături de actuala soție, fiicele sale cu Consuelo și mezinul Tiagofoto: Instagram

Fiicele lui Adrian Mutu locuiesc în Republica Dominicană cu mama lor

Într-un interviu recent la podcastul lui Cătălin Măruță, Adrian Mutu a vorbit despre toți copiii lui, dar și despre relațiile cu fostele soții. Mutu nu a ezitat să povestească nici despre cea de-a doua soție, Consuelo, care i-a dăruit două fete, pe Adriana și Maya. „Cu Consuelo am stat 6-7 ani, dar a intervenit monotonia în relația noastră. Eram diferiți, la început a fost frumos, după însă nu a mai mers. Nu mai aveam preocupări comune. Încerc să-mi văd fetele de două ori pe an, ele stau cu mama lor, în Dominicană. Una are 13 ani, iar cealată 15”, a spus Adrian Mutu. Cu actuala soție, Sandra, Mutu îl are pe mezinul Tiago, născut pe 14 aprilie 2017, iar cu prima soție, actrița Alexandra Dinu, Adrian Mutu îl are pe Mario, în vârstă de 19 ani.

Citește și:

Adrian Mutu, dezvăluiri picante despre cele trei neveste. «Pe Sandra am pus ochii când avea doar 15 -16 ani. Eram însurat»

FOTO Fiica cea mare a lui Adrian Mutu a împlinit 15 ani și e o domnișoară superbă. Ce mesaj i-a transmis tatal ei

image
image
image
image
image
image
cub bianca dragusanu gabi badalau png
Horia Brenciu se bucură din plin de vacanță, alături de familia lui
Imagine WhatsApp 2023 03 26 la 11 11 47 jpg
325900296 611778697423751 3594947241968718380 n jpg
Victor Pițurcă Vica Blochina
loredana groza jpg