Adrian Mutu, despre căsniciile ratate: „La 40 de ani, nu mai pun botul!”

Ultima actualizare:

La 43 de ani, Adrian Mutu a ajuns la cea mai bună formă a sa, ca barbat! Briliantul a lăsat în urmă o carieră de fotbalist zbuciumată de scandaluri, având în prim plan drogurile și, bineînțeles, femeile! 

Sandra Bachici, femeia care l-acumințit  pe Adrian Mutu Sursa: Instagram
Sandra Bachici, femeia care l-acumințit pe Adrian Mutu Sursa: Instagram

Adrian Mutu are la activ două căsnicii ratate și o listă lungă de cuceriri când vine vorba de femei, mai mult sau mai puțin celebre. De abia a treia căsnicie, cea cu frumoasa Sandra Bachici, pare să-i fi adus Briliantului liniștea mult căutată.

Eu nu am vorbit niciodată despre nici o femeie din viața mea. M-ați văzut pe mine să fac publică vreo relație? La 40 de ani, nu mai pun botul ca la 20 de ani! Din toate căsniciile mele, asta este cea mai profundă! Am învățat din căsătoriile mele eșuate! De aceea acum am o relație de 7 ani și mă înțeleg cu toți copiii mei”, s-a confesat Adrian Mutu, în podcastul lui Codin Maticuc, “La Mijloc”.

“Într-o căsnicie intervine monotonia!”

Adrian Mutu a explicat de ce nu au mers cele două căsnicii ratate din viața lui, cea cu Alexandra Dinu și cu Consuelo Matos.

În viață te schimbi, îți dai seama că nu mai rezonezi cu persoana respectivă. Într-o căsnicie intervine monotonia în timp, și, dacă nu ai preocupări comune, ce faci? La început e mișto să fiți diferiți, dar asta ține o perioacdă doar. Eu am avut nevoie de experiențe ca să devin bărbatul de azi de care sunt mândru.

Relația mea cu Sandra e la un alt nivel față de celelalte, mai profundă, mai sinceră. Sunt mai pregătit și mai sigur pe mine ca bărbat. Vârsta de 40 de ani la un bărbat e cea mai tare vârstă. Nu te mai lași dus de val și nu mai pui botul la orice”, a spus Briliantul, la același podcast.

Mutu, despre droguri:”Ziceai ca sunt Pablo Escobar și fac trafic!”

Cariera lui Adrian Mutu a fost dinamitată de scandaluri legate de consumul de substanțe interzise. A fost, mai întâi, în 2003, celebrul scandal „Cocaina” când activa la Chelsea. Apoi, Birliantul a mai fost depistat pozititv și cu sibutramină în 2010. Mutu și-a revenit de fiecare dată!

Și impresarul meu, Giovan, se spălase pe mâini, chiar dacă acum am o relație bună cu frații Becali. Am schimbat impresarul, l-am luat pe Alessandro Moggi, și am început o viață nouă, așa mi-am revenit.

La al doilea scandal, când am fost depistat pozitiv cu sibutramină, era o substanță despre care habar nu aveam. A fost cerută de fosta mea nevastă ca să slăbească. Pastilele alea de slăbit erau aduse din China, erau foarte periculoase.

Am dat în judecată compania, i-am falimentat. De fapt, s-au băgat singuri în faliment, pentru că pe cutie scria sută la sută natural. Mi-au deranjat și tiroida, am luat o săptămână pastile. Patru luni am stat departe de fotbal, am ieșit doppat la cinci meciuri. Lumea abera atunci, ziceai ca sunt Pablo Escobar! Deja ziceai că fac trafic!”, a mai dezvăluit Mutu, la podcastul lui Codin Maticiuc.

Adrian Mutu s-a căsătorit cu Sanda Bachici pe 1 ianuarie 2016, chiar de ziua brunetei, pe care pusese ochii încă de pe vremea când aceasta era minoră, la un concurs de miss. Cei doi au împreună un băiețel, Tiago, în vârstă de 4 ani și jumătate.

  Puteți urmări știrile Click! și pe Google News!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Tanc american M1 Abrams FOTO Getty Images
image
image
image
image
image
image
banner claudia patrascanu png
banner Antonio Pasarelli png
Snapinsta app 438169653 18437746927013370 2116600309572748650 n 1080 jpg
andreea balan si george burcea
foto 2   Florin Calinescu jpg
Mihaela Borcea 7 jpg
image png
2 pepe si raluca pastrama divort 2 jpg jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net