Soacra și părinții lui Mutu și-au vândut locuințele din Timișoara și Pitești

Ultima actualizare:

Click! a aflat în exclusivitate că Adrian Mutu are toată familia mutată în Capitală. Micuțul Tiago și-a convins bunicii și rudele să vină aproape de el, astfel că au renunțat la provincie pentru o viață în orașul de pe Dâmbovița.

Adi Mutu are toată familia aproape Foto: Instagram
Adi Mutu are toată familia aproape Foto: Instagram

 O familie numeroasă și unită! Așa i-am descrie pe Adrian Mutu, soția lui, Sandra Mutu, și pe părinții briliantului, soacra și cumnatul, care și-au vândut proprietățile, având în vedere că locuiau în orașe diferite, pentru a fi aproape de sânul familiei.

Soacra lui Adrian Mutu, Mariana Bachici, a declarat în exclusivitate pentru Click! că a renunțat la toate locuințele din Timișoara pentru a se muta la București, aproape de fiica ei, Sandra Mutu, și de ginerele ei, nimeni altul decât fostul fotbalist Adi Mutu. Mariana Bachici ne-a dezvăluit că a vândut tot, doar pentru a locui cât mai aproape de nepoțelul ei, Tiago, pe care îl adoră și este cel mai important om din viața ei.

image

Soacra și părinții lui Mutu s-au mutat aproape de casa fostului fotbalist

Mariana Bachici s-a mutat chiar în bloc cu familia Mutu, la etaje diferite! Și-a achiziționat un apartament de lux chiar lângă frumoasa soție a „briliantului”. Și, dacă tot s-a reunit familia, nici părinții lui Adi Mutu, Rodica și Spiridon, nu au făcut notă discordantă. Tot de la soacra lui Mutu am aflat că aceștia au renunțat la locuința pe care o aveau în Pitești, pentru a fi aproape de el.

Astfel, toți membrii familiei sunt doar la un strigăt distanță, iar micuțul Tiago, băiatul Sandrei și al lui Adrian Mutu, în vârstă de 4 ani, are o copilărie fericită, fiind răsfățatul bunicilor. Mai mult decât atât, și fratele Sandrei s-a mutat undeva în apropiere, spre bucuria Marianei, care spune că acum familia este, în sfârșit, împreună. De asemenea, Laura, sora lui Mutu, stă tot în Capitală.

Sandra, alături de mama ei, Mariana Foto: Arhivă personală
Sandra, alături de mama ei, Mariana Foto: Arhivă personală

„Am vândut totul în Timișoara. Am cumpărat aici și am locuiesc în același bloc cu ei, dar la etaje diferite. Îi iubesc foarte mult și fără să îi văd zilnic îmi era greu. De aceea am renunțat la Timișoara. Mai ales pe Tiago...care pentru mine este un înger pe pământ. E parte din sufletul meu.

Băiatul (fiul ei, fratele Sandrei n.r) este și el aici de curând, i-am cumpărat apartament lângă pădure, aproape de noi. Acum e toată familia împreună. Și părinții lui Adi au vândut casa din Pitești, și-au cumpărat apartament. Locuiesc tot aproape de noi”, ne-a declarat, în exclusivitate, Mariana Bachici.

Parteneri

image
image
image
image
image
image
image png
lavinia si banica jpg
Artista s-a aflat în pragul anorexiei
vedete la un pas de moarte jpg
monica tatoiu
Alexandru Ciucu jpg
tania popa colaj facebook jpg
„Singurul om cu care probabil voi ține legătura este Zmărăndescu",  a spus Ana Maria Pal
image
actualitate.net
image
actualitate.net