Sandra se laudă cu inelul de la Mutu. Nu se compară cu cel de la Sepsi

Ultima actualizare:

    Sandra şi Adi Mutu s-au căsătorit în Cubafoto: arhiva personală
Sandra şi Adi Mutu s-au căsătorit în Cubafoto: arhiva personală

Viaţa ei a fost marcată de doi fotbalişti, Laszo Sepsi şi Adrian Mutu, dar cel din urmă este din câte se pare cel dintâi. Deşi şi fostul iubit a cerut-o de navastă anul trecut, Sandra i-a dat la scurt timp papucii şi s-a cuplat cu "Briliantul". Mişcarea tinerei se pare că a fost una cu noroc, căci în urmă cu puţin timp ea a devenit doamna Mutu şi se laudă cu un superb inel de logodnă.

Nu aduce anul, ce aduce ceasul! Sandra Bachici şi-a văzut visul ochii şi s-a măritat. Nu cu Laszlo Sepsi cu care a avut o relaţie de lungă durată, ci cu Adrian Mutu, cu care începuse o idilă din februarie 2015. Ea a devenit doamna Mutu la începutul lunii, la o ceremonie oragizată pe plajă, în Cuba. Actuala soţie a lui Adrian Mutu se laudă cu noul ei inel de logodnă, o superbă bijuterie, bătută în pietre preţioase, însă nu este pentru prima dată când face acest lucru.

Inelele de logodnă ale Sandrei, la un an distanţă
Inelele de logodnă ale Sandrei, la un an distanţă

În 2015, bruneta publica pe reţelele sociale o fotografie tot cu un inel de logodnă, superb şi el, acesta fiind cel primit de la Laszlo Sepsi. Frumoasa brunetă a anunţat atunci pe pagina ei de Facebook că s-a logodit chiar de ziua ei de naştere, iar vestea i-a luat pe toţi prietenii ei prin surprindere. Mai şocaţi au fost, însă, când cei doi s-au despărţit, iar Sandra a început o idilă cu Adrian Mutu.    

Relaţia a mers ca pe roate între cei doi, căci acum Sandra şi Adrian sunt oficial soţ şi soţie. Îmbrăcaţi lejer, el în blugi, iar ea în pantaloni scurţi, cei doi amorezi s-au căsătorit în prezenţa martorilor, Eduard Stăncioiu și a soției lui, la începutul lunii, în Cuba.

Pentru Mutu aceasta e a treia căsătorie, după cele cu Alexandra Dinu, cu care are un băiat, și cu Consuelo Matos, cu care are două fete. Cu Alexandra a stat însurat doi ani, între 2001 și 2003, iar cu Consuelo 10 ani, între 2005 și 2015.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Record peste Arad 3 jpg
image
image
image
image
image
image
banner Tania Budi Mihai Trăistariu png
maria carneci jpg
image png
alina sorescu jpg
Tată de trei copii, îndrăgitul artist își face programul astfel încât să poată petrece timp și cu ei
image png
De Paște, și prezentatorul emisiunii Exclusiv VIP de la Prima TV, a nimerit vreme frumoasă în Dubai alături de soția sa, Oana Turcu, și fiul lor, Tudor
Banner lidia buble
image
actualitate.net
image
actualitate.net