Sandra Mutu, o prezenţă discretă. N-ai zice că e nevastă de «Briliant»

#Exclusiv Click!
Ultima actualizare:

E soția unuia dintre cei mai titrați fotbaliști români, Adrian Mutu (43 de ani), dar poate trece ușor neobservată, căci este o prezență discretă. Fotoreporterii Click! au surprins imagini inedite cu Sandra Mutu (28 de ani), femeia care l-a cumințit pe „Briliant” – era pe aeroport în Antalya (Turcia) și se îmbarca spre București. Cu haine și încălțări lejere, a dat dovadă de multă naturalețe, dar și eleganță.

Sandra Mutu, o prezenţă discretă. N-ai zice că e nevastă de «Briliant»
Sandra Mutu, o prezenţă discretă. N-ai zice că e nevastă de «Briliant»

Sandra Mutu a fost surprinsă de fotoreporterii Click!, joi după amiază, pe aeroportul din Antalya-Turcia. Era în compania mamei sale, Mariana Bachici, de care este aproape nedespărțită și de fiul pe care îl are cu Adrian Mutu, Tiago (5 ani).

Nu rata nici: Adrian Mutu, despre căsniciile ratate: „La 40 de ani, nu mai pun botul!”

Pentru că Adrian Mutu care este acum actualul antrenor al echipei Rapid București a fost ocupat pe plan profesional, frumoasa lui soție a ales să plece într-o vacanță în Turcia, alături de fiul lor, Tiago. Și a luat-o și pe mama sa, Mariana, să o ajute. Cei trei s-au putut relaxa în voie și au petrecut timp de calitate cu familia. Se pare că fiul lui Mutu ar fi vrut să mai rămână în vacanță din Antalya, pentru că i-a plăcut de minune, în plus, și-a făcut foarte repede prieteni noi. Dar cum ce e frumos se termină repede, iată că vacanța s-a încheiat și cei trei s-au întors joi, acasă.

O vacanță ca a lor poate ajunge la 3.500 de euro

De când este partenera de viață a „Briliantului”, Sandra a dovedit mereu că preferă discreția. Nu a publicat pe conturile sale de pe rețelele de socializare fotografii din această vacanță, doar mama ei nu s-a putut abține și a pus o poză cu Tiago din vacanță și o filmare cu peisajul din resortul de lux unde au fost cazaţi. Și astfel am aflat că un sejur de o săptămână, ca al lor, poate costa, pentru doi adulți și un copil, în jur de 3.500 de euro.

Mariana Bahici a publicat imagini din Antalya
Mariana Bahici a publicat imagini din Antalya

Putem spune că Adrian Mutu este un bărbat norocos! Sandra, soția sa, este o femeie specială, stilată, chiar dacă era îmbrăcată lejer în aeroport, în colanți negri, scurți și cu un tricou negru de firmă. De asemenea, și în picioare a ales ceva ușor, mai exact o pereche de încălțăminte sport, tot de firmă. Se pare că Sandra este o mămică relaxată, căci nu a stat cu gura pe băiatul ei, reușind să-l monitorizeze cu grijă fără a-l stresa.

Află și: Adrian Mutu, dezvăluiri picante despre cele trei neveste. «Pe Sandra am pus ochii când avea doar 15 -16 ani. Eram însurat»

Cât timp a așteptat avionul, Sandra s-a conversat cu mama ei. După ce și-au făcut check-in-ul și și-au lăsat bagajele, au trecut de controalele din aeroport, apoi s-au răsfățat puțin în magazinele din zona Duty Free. Am remarcat, de asemenea, că Sandra își verifica destul de des telefonul, schimbând probabil câteva mesaje și cu soțul ei, nerăbdătoare fiind să ajungă acasă. Micuțul Tiago a dat dovadă că are calități sociale deosebite și în aeroport, unde s-a împrietenit foarte repede cu alți copii, reușind astfel să nu se plictisească deloc.

Cei doi nu mai vor copii

Într-un interviu acordat pentru revista „OK! Magazine”, atunci când au fost întrebați dacă își mai doresc încă un copil împreună, Sandra și Adrian Mutu au declarat ce planuri au.

„Dacă vom mai face unul, ne vom gândi bine, pentru că Sandra îşi dorea un copil. Eu am mulţi copii. Şi vreau ca toţi să aibă parte de atenţie. Şi să mai vină un copil când suntem busy cu cariera”, a spus Adrian Mutu.

Dar Sandra a mai adăugat: „Acum, că am simţit împlinirea maternităţii, îmi dau seama că nu am neapărată nevoie de încă un copil ca să mă facă să mă simt mai bine de-atât”.

Mutu este antrenor la Rapid din martie

”Briliantul” are o presiune mare pe umeri în Giulești foto: Sportpictures
”Briliantul” are o presiune mare pe umeri în Giulești foto: Sportpictures

Adrian Mutu (43 de ani) face parte din noul val de antrenori români. El și-a început cariera de antrenor în 2018, la FC Voluntari, pe care a salvat-o de la retrorgadare. A revenit în țară anul trecut, după o experiență de un an în Emiratele Arabe Unite, la a doua echipă a clubului Al-Wahda, a revenit în țară pentru a prelua naționala de tineret, cu care a și participat la Campionatul European din 2021. A demisionat apoi, preluând conducerea tehnică a nou-promovatei FCU Craiova, la care a rezistat doar patru luni.

Din 2 martie este antrenorul Rapidului, echipă cu care s-a întors miercuri dintr-un cantonament în Austria. El primește în Giulești un salariu lunar de 10.000 de euro, o sumă normală pentru un antrenor aflat la început de drum, dar mică față de cum era obișnuit pe când semna contracte pe milioane de euro când era jucător. Numai că, din câte se pare, o foarte mare parte din averea adunată în timp ce scria istorie în Italia s-a risipit în afaceri falimentare.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
profimedia 0891639079 jpg
image
image
image
image
image
image
Banner charlotte nastase
image
actualitate.net
image
actualitate.net