Sandra Mutu, fotografii de colecție cu fiul Tiago! Soția lui Adrian arată ca un model

Ultima actualizare:

Sandra Mutu, soția fostului fotbalist Adrian Mutu, a distribuit mai multe instantanee adorabile de familie, în care apare alături de micuțul Tiago. Sandra strălucește de fericire, iar fanii au remarcat acest lucru. 

Sandra Mutu, alături de fiul său și al lui Adrian Mutu
Sandra Mutu, alături de fiul său și al lui Adrian Mutu

Sandra Bachici și Adrian Mutu s-au căsătorit în anul 2016. În ciuda diferenței de vârstă dintre ei, de 15 ani, cei doi par să se înțeleagă foarte bine, iar Tiago, fiul lor, le oferă zilnic un motiv de bucurie. Sandra a distribuit mai multe imagini în care apare alături de Tiago, iar aprecierile din partea fanilor nu au întârziat să apară. 

Fotografiile au fost apreciate de peste o mie de persoane, la mai puțin de 24 de ore de când au fost distribuite, iar comentariile apreciative au fost cele care au dominat secțiunea comentariilor. Și pe bună dreptate! Sandra are o frumusețe naturală, iar micul Tiago seamănă leit cu Adrian Mutu! 

Citește și: Adrian Mutu, despre femeilie din viața sa și căsniciile ratate 

Adrian Mutu și Sandra s-au căsătorit în anul 2016, în cadrul unei ceremonii fastuoase. Înainte de a-l cunoaște pe Briliant, așa cum este supranumit Mutu, Sandra a avut o relație cu fotbalistul Laszlo Sepsi, care îi oferise deja inelul de logodnă și visa la un viitor luminos alături de ea.

Din păcate, în urma unei discuții aprinse, Sandra a decis să plece de acasă și sp pună capăt relației nu oricum, ci prin intermediul unui SMS. La câteva zile de la despărțirea de Laszlo, Sandra a fost surpinsă în compania lui Adrian Mutu, cel care ulterior i-a devenit soț. 

Adrian Mutu era fascinat de Sandra încă din timpul relației cu fosta soție, Consuelo 

Adrian Mutu a fost invitat anul trecut la podcastul lui Cătălin Măruță. Briliantul a făcut dezvăluiri neașteptate și a recunoscut faptul că Sandra i se părea o tânără foarte frumoasă încă de când el era căsătorit cu Consuelo. În plus, Adrian Mutu a lăudat personalitatea Sandrei și este de părere că modul ei de a fi se reflectă și în modul în care îl educă pe fiul lor, Tiago, în vârstă de cinci ani. 

Vezi și: Ce femei frumoase are Adrian Mutu în viața sa!

„Cu Sandra sunt de 7 ani împreună și suntem foarte fericiți. Are o înțelepciune de bănățeancă, o sensibilitate și o finețe incredibile pentru cei 28 de ani ai ei. Sandra e o ființă solară, se vede asta și pe cel mic, cum l-a crescut. Recunosc că sunt gelos", povestea Adrian Mutu, la podcastul lui Măruță.  

Adrian Mutu a avut o reputație de Don Juan 

Istoricul amoros al lui Adrian Mutu nu este deloc unul de neglijat. Fostul fotbalist a fost căsătorit de două ori înainte să o cunoască pe Sandra, însă consideră că ea este femeia alături de care se vede îmbătrânind. Este de părere că vârsta de 40 de ani i-a adus maturitatea emoțională necesară și stabilitatea de care avea nevoie. În plus, acum are experiență de viață și nu mai dă crezare ușor oricărei promisiuni, conform propriilor spuse. 

Relația mea cu Sandra e la un alt nivel față de celelalte, mai profundă, mai sinceră. Sunt mai pregătit și mai sigur pe mine ca bărbat. Vârsta de 40 de ani la un bărbat e cea mai tare vârstă. Nu te mai lași dus de val și nu mai pui botul la orice”, povestea Mutu. 

  Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Michael Douglas și fiica sa Carys foto Instagram jpg
image
image
image
image
image
image
image png
cub cristina siscanu png
banner shelly png
banner vica blochina png
Victoria Răileanu este însărcinată cu al doilea copil
banner ela crăciun png
Captură de ecran din 2024 04 23 la 12 10 33 logo png
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net