Reacția lui Mario Mutu, după scandalul pensiei alimentare dintre Adi Mutu și Alexandra Dinu

Ultima actualizare:

Actrița Alexandra Dinu l-a adus pe fostul soț, Adi Mutu, în fața judecătorilor deoarece «Briliantul» nu mai plătise pensia alimentară pentru fiul său, Mario, de mai mulți ani. Alexandra a câștigat procesul împotriva lui Mutu, însă în tot acest scandal, copilul lor, a fost pus la mijloc. Iată primele declarații ale lui Mario Mutu după ce s-au mai liniștit apele între părinții săi. 

Reacția lui Mario Mutu, după scandalul pensiei alimentare dintre Adi Mutu și Alexandra Dinu
Reacția lui Mario Mutu, după scandalul pensiei alimentare dintre Adi Mutu și Alexandra Dinu

Alexandra Dinu, 41 de ani, a  mers până-n pânzele albe pentru fiul căruia i-a dat naștere în urma relației cu Adi Mutu și s-a luptat prin tribunale pentru a-l determina pe fostul fotbalist să plătească pensia alimentară, pe pe care nu o mai achitase de mai mulți ani.

Citește și: Sandra Mutu, o prezenţă discretă. N-ai zice că e nevastă de «Briliant»

Judecătorii i-au dat dreptate actriței, așa că Mutu e bun de plată și trebuie să-i restituie Alexandrei Dinu,  123.254,15 euro și 419,78 lei, sumă ce constituie pensia alimentară, pentru toți anii, în care Mario a fost îngrijit exclusiv de mama sa. Până va achita această sumă Adi Mutu are poprire pe salariul pe care îl câștigă de la Rapid. 

Hai să vezi și: Alexandra Dinu i-a adus lui Mutu fiul acasă. Imagini exclusive de la întâlnirea lui Adrian cu Mario. Uite unde au petrecut!

Mario Mutu dă din casă despre relația cu părinții săi

Mario Mutu, în vârstă de 20 de ani, fiul «Briliantului» cu Alexandra Dinu, a fost nevoit să asiste la întregul conflict dintre părinții săi, o luptă ce s-a desfășurat tacit, în sala de judecată.

Nu rata nici: Ce frumoasă e soacra lui Adi Mutu! Nici nu zici că are 48 de ani! FOTO

Mario a făcut prima declarație referitor la procesul dintre mama lui, Alexandra Dinu, și tatăl Adrian Mutu. Pensia alimentară pentru creșterea lui a fost subiectul ”disputei” dintre cei doi, iar suma pe care trebuie să o primescă actrița pentru creșterea lui Mario are ceva zerouri. Întrebat dacă a avut de suferit de pe urma acestui proces, Mario a preferat să fie discret.

 Bunică-mea este ca o mamă pentru mine, este prima persoană la care aș apela. O vizitez, a avut și ea probleme cu sănătatea, a avut un episod la birou, a leșinat, a dat cu mutra de asfalt, dar și-a revenit e bine. A avut o cădere de calciu.", a declarat Mario Mutu, fiul antrenorului de la Rapid, Adrian Mutu, pentru sursa citată anterior.

”Niciunul dintre ei nu este ipocrit. Una este ce se scrie în ziare, alta e ce se întâmplă pe bune. Eu, să fiu sincer, nici nu citesc ziarele, nu mă interesează. Dar în ziare e ceva, viața reală este altceva.

Nu știu! Nu mă interesează. Nu e că nu vreau să zic, dar nu știu. Eu chiar le am pe ale mele. Procese… eu nu am făcut rău nimănui, niciodată, din punctul ăsta de vedere al procesului lor și treburile lor sunt mari. Eu sunt mare, ei sunt mari. Este normal…

Tata are soție frumoasă, copil frumos, frățiorul meu, Tiago. Fiecare cu treburile lui. Ce se întâmplă în ziare, ce scrie lumea, nu mă interesează și nici nu vreau să știu”, a ținut să puncteze Mario Mutu, potrivit Fanatik

Adi Mutu a fost operat de urgență. Ce se întâmplă cu bunica lui Mario?

Mario Mutu a fost nevoit să se confrunte și cu vestea că tatăl său a fost internat de urgență la Spitalul Floreasca din Capitală, din cauza unor probleme de sănătate care s-au agravat. Medicii au fost nevoiți să acționeze repede și să-l opereze pe Adi Mutu din cauza unei crize de apendicită. 

Nu numai tatăl lui Mario Mutu a trecut prin momente nefaste din punct de vedere al sănătății ci și bunica tânărului. 

"Bunică-mea este ca o mamă pentru mine, este prima persoană la care aș apela. O vizitez, a avut și ea probleme cu sănătatea, a avut un episod la birou, a leșinat, a dat cu mutra de asfalt, dar și-a revenit e bine. A avut o cădere de calciu.", a declarat Mario Mutu, fiul antrenorului de la Rapid, Adrian Mutu, pentru sursa citată anterior.

Alexandru Dinu și Adi Mutu s-au căsătorit în 2001, amândoi erau foarte tineri și au format unul dintre cele mai frumoase și mediatizare cupluri ale vremii. Mariajul lor a durat doar până în 2003, iar în urma relației lor a rezultat un fiu pe nume Mario. Adi Mutu s-a căsătorit în 2005 cu bruneta Consuelo Gomez, iar împreună au avut o fiică, pe nume Adriana. Din anul 2015 «Briliantul» și-a găsit liniștea alături de frumoasa Sandra, actuala soție.

  Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!       

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Anca Ababneh Dumitrovici  jpg
image
image
image
image
image
image
banner Antonela Pătruț png
banner claudia patrascanu png
banner Antonio Pasarelli png
Snapinsta app 438169653 18437746927013370 2116600309572748650 n 1080 jpg
andreea balan si george burcea
foto 2   Florin Calinescu jpg
Mihaela Borcea 7 jpg
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net