Filmul fabulos care rupe topul Netflix de Valentine's Day. Are doi actori legendari și o scenă pe care n-o poate uita nimeni

Ultima actualizare:

Click! îți spune care este filmul fabulos care rupe topul Netflix de Valentine's Day. Are doi actori legendari și o scenă pe care n-o poate uita nimeni. 

Filmul fabulos care rupe topul Netflix de Valentine's Day
Filmul fabulos care rupe topul Netflix de Valentine's Day

„The Bridges of Madison County" este un film dramatic de dragoste din 1995, regizat de Clint Eastwood și bazat pe romanul cu același nume scris de Robert James Waller. Acțiunea se desfășoară în anii 1960, în Madison County, Iowa și urmărește povestea de dragoste dintre Francesca Johnson (interpretată de Meryl Streep) și fotograful Robert Kincaid (interpretat de Clint Eastwood).

Francesca este o femeie căsătorită cu un fermier, care trăiește o viață monotonă în rural Iowa. Când Robert Kincaid ajunge în oraș pentru a fotografia podurile din zonă, Francesca se întâlnește cu el și cele două personaje încep o poveste de dragoste intensă și pasională, care se desfășoară într-o perioadă scurtă de timp.

The Bridges of Madison County a intrat pe Netflix, în toamna lui 2022

Filmul explorează teme precum dragostea, dorința, sacrificiul și alegerile dificile pe care le facem în viață. Este o poveste emoționantă despre două persoane care își găsesc iubirea târziu în viață și sunt nevoite să aleagă între pasiunea lor și responsabilitățile lor familiale.

„The Bridges of Madison County" este un film uimitor, cu o distribuție talentată și o poveste captivantă, care va lăsa publicul cu un sentiment de regret și speranță. Este recomandat pentru spectatorii care apreciază dramele de dragoste, poveștile emoționante și performanțele actoraștilor talentați.

Scena din mașină rămâne una memorabilă

Spre finalul filmului, o scenă petrecută în mașină va rămâne mult timp în amintirea celor care privesc această capodoperă. Nu o să oferim vreun spoiler, așă că cel mai bine ar fi să deschideți o sticlă, să vă puneți pătura confortabilă și să vă relaxați în compania unor mari actori.

De când a intrat pe plaftorma Netflix, filmul „The Bridges of Madison County” se bucură de un succes uriaș. Din păcate, utilizatorii din România nu se pot bucura momentan de această peliculă. Filmul e disponibil în SUA, din septembrie 2022, așa că ne așteptăm să fie accesibil în curând și în țara noastră.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro! 

image
image
image
image
image
image
cub maia Morgenstern png
survivor romania all stars 2024 1 jpg
netflix pixabay png
banner bordea png
banner mihaela tatu png
Oana Radu recunoaște că nu este în apele ei după despărțirea de Cătălin Dobrescu!
image png
image png