Motivul pentru care CTP a oprit Teambuilding după 45 de minute. Ce film românesc recomandă jurnalistul

Ultima actualizare:

CTP a explicat motivul pentru care s-a oprit la jumătatea lui Teambuilding. Totodată, celebrul gazetar spune că poate aprecia un film comercial, dar acesta nu trebuie să fie „tâmp, gros, slinos și gratuit porcos.” În plus, Cristian Tudor Popescu a recomandat o altă peliculă românească care include termenul „building”.

Motivul pentru care CTP a oprit Teambuilding după 45 de minute
Motivul pentru care CTP a oprit Teambuilding după 45 de minute

Comedia „Teambuilding”, care are cele mai mari încasări din ultimii 30 de ani, a stârnit controverse încă de la lansarea în cinematografe. Recent, jurnalistul Cristian Tudor Popescu a publicat un mesaj pe Facebook.

„S-a râs la Teambuilding. Sunt întrebat de ce nu spun nimic de filmul românesc Teambuilding. Mai ales că scriu alții despre el pe net și pretind că aș fi scris eu. Există un răspuns: l-am văzut până la jumătate, acasă, pe computer, și a trebuit să mă opresc pentru că se umpluse încăperea de maimuțe antropoide care râdeau.

Nu de film, râdeau de mine. Dacă aș și scrie ceva, orice, despre Teambuilding, cred că primatele ar începe să mă scuipe. Ce ziceți, am pierdut mult că nu l-am văzut pe tot?”, a scris CTP pe Facebook. 

CTP, reacție la filmul Teambuilding: „Se umpluse încăperea de maimuțe antropoide care râdeau”

La doar 24 de ore după ce a dezvăluit care a fost „relația” lui cu Teambuilding, Cristian Tudor Popescu a avut o nouă reacție pe Facebook. De această dată, jurnalistul a explicat că știe să aprecieze un film „făcut pentru publicul larg”, dar acesta nu trebuie să fie „tâmp, gros, slinos și gratuit porcos.

„Văz că destui cetățeni sunt de părere că subsemnatul n-aș fi în „targhetul” filmului Teambuilding. Că am în cap prea multe filme „grele”, de aceea nu pot să apreciez productul pentru public sus-menționat. Ba chiar, site-ul Times New Roman a titrat în bășcălie: „CTP, extaziat de Teambuilding: «Cel mai bun film de la Călăuza lui Tarkovski încoace» ”.

Nu, stimabililor, nici gând, știu să apreciez și un film popular, făcut pentru publicul larg. Cu condiția să nu fie tâmp, gros, slinos și gratuit porcos. Republic ce am scris despre un alt Building, Love Building, al Iuliei Rugină, în care, ce să vezi, acțiunea se petrece tot într-o tabără pentru adulți împărțiți în echipe...”, își începe mesajul cunoscutul jurnalist.

CTP critică dur Teambuilding, dar laudă „alt Building”

Filmul lăudat de CTP a fost lansat în 2013. Acțiunea e una pe gustul publicului. Participanţii vin într-un „love building”, iar poveştile lor de dragoste sunt resuscitate de trei traineri, ale căror drame se intersectează treptat cu cele ale celor pe care ar trebui să-i consilieze. În rolurile principale joacă Dragoş Bucur, Alexandru Papadopol, Dorian Boguţă, iar scenariul și regia sunt semnate de Iulia Rugină.

„Închei cu cel mai scurt şi util lucru pe care un critic de cinema poate să-l facă în lumea din ce în ce mai grăbită de azi pentru un film care îi place: mergeţi să vedeţi Love Building. Face banii pe bilet”, scrie CTP în finalul mesajului său.

image
image
image
image
image
image
film pixabay jpg
dana budeanu jpg
juriul tcdu webp
netflix pixabay jpg
Telecomanda televizor posturi TV FOTO Unsplash Jonas Leupe jpg
Îndrăgita artistă s-a declarat cucerită de Sri Lanka
Mihaela Bilic jpg
Cântăreața își sărbătorește partenerul de viață în Italia
image
actualitate.net
image
actualitate.net