Cine este în realitate Nicoleta, doamna nesuferită de la HR din filmul Teambuilding

Ultima actualizare:

Click! îți spune cine este în realitate Nicoleta, doamna ”nesuferită” de la HR din filmul Teambuilding. Actrița care apare în cea mai populară producție românească are o poveste foarte interesantă.

Cine este în realitate Nicoleta, doamna nesuferită de la HR din filmul Teambuilding
Cine este în realitate Nicoleta, doamna nesuferită de la HR din filmul Teambuilding

Ce se mai poate spune despre Teambuilding? Comedia cu Matei Dima, Micutzu şi Şerban Pavlu a dat lovitura în cinematografele din România, iar acum face senzație pe Netflix.

Filmul a avut un succes nebun pentru că este o satiră a vieții din corporație, iar subiectul rezonează din plin cu mulți dintre români. Din distribuția filmului fac parte Matei Dima, Micutzu, Anca Dinicu, Nicu Banea, Șerban Pavlu, Roxana Condurache, Cristi Pulhac, Monica Odagi și Nuami Dinescu.

Unul dintre personajele din Teambuilding este Nicoleta, doamna nesuferită de la HR. Aceasta este interpretată excelent de cunoscuta actriță Sorina Ștefănescu, cea care are o carieră plină în lumea teatrului.

Cine este doamna nesuferită de la HR din filmul Teambuilding?

Sorina Ștefănescu s-a născut pe 26 februarie 1985 la București. În 2008, actrița care joacă în Teambuilding a terminat Universitatea Națională de Artă Teatrală și Cinematografică I.L. Caragiale din București.

Pe lângă comedia anului în România, Sorina mai are două roluri în filmele: “Germans”, regia Cristian Twente, produs de Castel Film în 2008, și “Vecini pentru 10 minute”, regia Alexandru Roza, scurtmetraj UNATC, tot în 2008, „Born to Fly – Nadia Comăneci”, regia: Pola Rapaport, documentar, 2015

Foarte cunoscută în lumea teatrului, Sorina Ștefănescu a jucat la TNB în: "Suntem ultimii 5" de Samuel Beckett, Evelyn – “Dragoste, în patru tablouri” de Lukas Bärfuss, Otilia Miller – “Vizita bătrânei doamne” de Friedrich Dürrenmatt.

De-a lungul anilor a avut roluri în numeroase piese la Nottara, Metropolis, ArCuB sau Godot Cafe: Klara – “Cabina artistelor” de Arnošt Goldflam, Tanți – “Nu sunt turnul Eiffel” de Ecaterina Oproiu, Carol – “Central Park West” de Woody Allen, Elena Sergheevna – “Dragă Elena Sergheevna” de Ludmila Razumovskaia, Anna – “CEO - Chief Executive Officer” de Stig Larsson, Domnişoara – “Funcţionarii” după A.P. Cehov, Kristin - “Domnişoara Iulia” de August Strindberg, Asistenta lui Straforel – “Romanţioşii” de Edmond Rostand.

Ce premii a obținut actrița din Teambuilding

  • Premiul pentru cel mai bun spectacol (împreună cu echipa) pentru spectacolul ‘Platonov' la Gala Absolvenților 2008.
  • Participare la Festivalul Naţional de Teatru (FNT) 2010 cu spectacolul ‘Funcţionarii'.
  • Participare la Festivalul de Teatru de la Piatra Neamț în cadrul secțiunii Pledez pentru Tineri - Școli de Teatru cu spectacolul ‘Platonov' , în 2008.

Teambuilding e filmul românesc cu cele mai mari încasări

Lansată în septembrie, comedia a devenit filmul românesc cu cele mai mari încasări din toate timpurile: în 13 săptămâni de rulare a avut peste 980.000 spectatori și încasări de peste 4,6 milioane de euro. Investiția a fost de aproximativ 800.000 de euro.

Teambuilding a intrat pe platforma Netflix, de la 1 ianuarie. În doar două zile, pelicula a ajuns pe primul loc în topul celor mai urmărite filme de pe platforma de streaming, în România. 

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro! 

image
image
image
image
image
image
Imagine WhatsApp 2023 03 26 la 14 28 33 jpg
Andreea Bălan și Andreea Antonescu 3 Foto Antena 1 JPG
12 serial tanar si nelinistit lee phillip bell site foto gettyimages jpeg
gabriel liiceanu JPG
Andree Balan si Andreea Antonescu la America Express Foto Antena 1 jpg
banner emmanuel macron png