Cât a investit Bromania în filmul Teambuilding? „Dacă nu mergea, riscam să ajungem pe străzi”.

Ultima actualizare:

Bromania a dat lovitura cu Teambuilding! Acest lucru nu mai este un secret pentru nimeni. Producția în care Matei Dima este actor principal, regizor și producător este filmul cu cele mai mari încasări din ultimii 30 de ani. Totuși, succesul înregistrat s-a bazat pe un pariu foarte riscant. 

Cât a investit Bromania în filmul Teambuilding?
Cât a investit Bromania în filmul Teambuilding?

„Teambuilding“, o satiră despre viața în corporație, are deja încasări de peste 3 milioane de euro. La Box office-ul din România, filmul lui Bromania a adunat peste 660.000 de spectatori.

Ce pariu riscant a făcut Bromania cu filmul Teambuilding?

Cunoscutul influencer a dezvăluit pentru Adevărul.ro ce sumă s-a investit în acest film. Mai în glumă, mai în serios, Bromania afirmă că, dacă Teambuilding nu avea succes, toți cei care au băgat bani în această peliculă riscau să ajungă pe străzi.

„Investiția în Teambuilding a fost de aproape 800.000 de euro, una destul de mare pentru un film românesc. Faptul că a avut un succes atât de mare ne bucură și ne liniștește, dacă nu mergea... riscam să ajungem pe străzi. Morala? Să nu rișți, decât dacă crezi cu adevărat în ceva”, a declarat Bromania pentru Adevărul.

Totodată, acesta a vorbit despre criticile pe care le-a primit filmul care a dărâmat recordurile din România.

„Cu siguranță mă așteptam. Cele mai multe dintre acestea au fost foarte light, majoritatea au avut un vedere limbajul sau umorul. Acest tip de limbaj este reprezentativ pentru corporații, iar umorul este subiectiv.

Noi ne-am propus să surprindem anumite pasaje și acțiuni din viața de corporație și să le expunem într-un mod cât mai amuzant. La nivel de umor, noi ne încadrăm în zona de satiră. Cred că asta funcționează cel mai bine la români: să ai grijă să nu fie prea real și prea luat în serios, dar nici parodie”, a precizat Bromania.

După Teambuilding, Bromania va juca într-un film de acțiune

În următorul film, Bromania va face pasul spre genul acțiune cu un proiect „de suflet”. Celebrul influencer o va avea parteneră pe Antonia.

„Încercăm să facem pasul spre acțiune. Producem un film acum intitulat »Haita de acțiune“ , scris și regizat de Vali Dobrogeanu. Este un proiect de suflet pentru mine, deoarece este un personaj pe care doresc să îl joc de mulți ani și acum am această ocazie.

Alături de mine, o veți vedea pe Antonia, ea va fi partenera mea de la o secție de poliție, prietena mea cea mai bună și membră fondatoare „Haita de acțiune“, a povestit Bromania.

Trebuie amintit că, înainte de Teambuilding, Matei Dima a jucat și într-o dramă cu un puternic impact social. La începutul anului, Bromania a putut fi văzut în filmul „Copacul dorințelor: Amintiri din epoca de aur”.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro! 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
image png
banner adela popescu png
adela popescu colaj instagram jpg
netflix 1 jpg
banner dorian popa png
Dragoste pe muchie de cutit 11 jpeg
ancuta pop colaj instagram jpg
Deea Maxer a povestit că ea a luat decizia de a se separa de bărbatul cu care a trăit timp de 18 ani
image
actualitate.net
image
actualitate.net