Kate Winslet dă cu criticii de pământ: «Nici măcar nu eram grasă în Titanic»

Actrița Kate Winslet (47 de ani) dă de pământ cu criticii care și-au bătut joc de greutatea ei, după filmul „Titanic”. Nominalizată la Oscar pentru interpretarea tinerei Rose DeWitt Bukater in celebra peliculă din 1997, Kate avea doar 19 ani când a primit rolul.

Kate Winslet a răspuns la comentariile despre greutatea ei (foto: GettyImages)
Kate Winslet a răspuns la comentariile despre greutatea ei (foto: GettyImages)

Citește și: Ce altă actriţă a fost la un pas de a primi rolul Rose din „Titanic‟ în locul lui Kate Winslet şi de ce l-a respins? 

La momentul respectiv, unii fani răutăcioși s-au legat de greutatea acesteia. După scena în care Jack, interpretat de Leonardo DiCaprio, moare, sacrificându-se în apa înghețată pentru ca Rose să poată supraviețui, mulți au fost de părere că actrița era prea „grea” ca amândoi să poată pluti pe acea ușă. „Mi-au spus că sunt prea mare. De ce au fost atât de răutăcioși cu mine? Eu nici măcar nu era grasă!”, a declarat actrița, conform tabloidului Daily Mail. Starul, care are o avere de 65 milioane de dolari, s-a mai confruntat și în trecut cu astfel de critici, pe care le-a numit „ridicole”.

Fanii au dat vina pe greutatea actriței

Telespectatorii au dezbătut mult timp dacă a existat suficient loc pe ușa plutitoare pentru Rose și Jack pentru a supraviețui atât de apă înghețată Atlanticului. Doar Rose a folosit pluta improvizată, Jack murind de hipotermie. Potrivit lui Winslet, fanii toxici au dat vina pe greutatea lui Rose pentru că nu i-a permis lui Jack șansa de a supraviețui pe ușa de lemn.

Winslet a continuat: "Le-aș fi spus jurnaliștilor, aș fi răspuns, aș fi spus: «Nu îndrăzniți să mă tratați așa. Sunt o femeie tânără, corpul meu se schimbă, îmi dau seama de acest lucru, sunt profund nesigură, sunt îngrozită, nu faceți asta mai greu pentru mine decât este deja”.

Iată și: Ce îl leagă pe Leonardo DiCaprio de Kate Winslet, partenera lui din "Titanic"? 

Nu se confruntă cu astfel de comentarii pentru prima dată

Nu este pentru prima dată când actrița a trebuit să se lupte cu rușinea comentarilor în timpul carierei sale de zeci de ani. Câștigătoarea Premiului Oscar a dezvăluit într-un interviu pentru The Sunday Times la începutul acestui an că i s-a spus să se mulțumească cu rolurile de  „fată grasă” când era o tânără interpretă la școala de actorie. Mai târziu, când ea a început să obțină roluri în filme, agentului ei i s-a pus adesea aceeași întrebare: „Care este greutatea lui Kate?”

„Poate avea un efect extrem de negativ”, a spus starul, despre presiunile cu care se confruntă actorii de sex feminin. „Vedetele sunt supue unui control care este inimaginabil - mai mult decât poate face față o persoană tânără și vulnerabilă. În industria cinematografică se întâmplă cu adevărat. Când eram mai tânără, agentul meu primea telefoane care spuneau: «Care e greutatea ei?»”

Vezi și: Actriţa din „Titanic“, de nerecunoscut în prezent! Kate Winslet s-a îngrăşat enorm şi a trecut prin schimbări radicale 

Un studiu științific a fost realizat

În ceea ce privește finalul „Titanic” dezbătut la nivel mondial, regizorul James Cameron a dezvăluit recent că a realizat un studiu științific pentru a demonstra că atât Jack, cât și Rose, nu ar fi putut supraviețui plutind împreună pe pluta improvizată. Studiul va fi difuzat în februarie, legat de o nouă lansare 4K a „Titanicului” în cinematografe.

Actrita avea doar 19 ani când a jucat rolul lui Rose (foto: Facebook)
Actrita avea doar 19 ani când a jucat rolul lui Rose (foto: Facebook)

„Am făcut un studiu științific pentru a pune totul să se odihnească și să conducă o miză prin inima sa o dată pentru totdeauna”, a declarat regizorul. „Am luat doi cascadori care au aceeași masă corporală ca a lui Kate și Leo, am pus senzori peste tot, i-am pus în apă cu gheață și am testat pentru a vedea dacă ar fi putut supraviețui printr-o varietate de metode. Răspunsul a fost că nu aveau cum să supraviețuiască amândoi. Doar unul putea”, a încheiat acesta.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!  

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Mitsuko Tottori Japan Airlines FOTO EPA EFE jpg
image
image
image
image
image
image
Enzo chefi la cutite jpg
don pepe colaj captura video jpg
bia khalifa colaj instagram jpg
feli facebook jpg
freya allan jpg
banner Antonela Pătruț png
banner claudia patrascanu png
banner Antonio Pasarelli png
image
actualitate.net
image
actualitate.net