Kate Winslet i-a interzis regizorului să îi editeze corpul într-o scenă nud. A trimis și afișul serialului în care joacă la refăcut: „Știu câte riduri am”

Ultima actualizare:

    Kate Winslet, personaj principal în mini-seria „Crima din Easttown”Foto: HBO
Kate Winslet, personaj principal în mini-seria „Crima din Easttown”Foto: HBO

Kate Winslet a dezvăluit că a refuzat ferm propunerea regizorului serialului „Crima din Easttown”, unde ea joacă personajul principal, de a edita o scenă de sex în care actriței i se vedea burta puțin cam proeminent pentru normele de frumusețe acceptate de societate.

Actrița a explicat, de asemenea, că nu a acceptat nici ca ridurile din jurul ochilor să-i fie scoase cu programele speciale în pozele de pe afișul serialului, astfel că a fost nevoită să-l trimită de două ori la refăcut, după ce în primele variante portretul ei fusese editat prea mult.

Kate Winslet joacă personajul principal în serialul „Crima din Easttown”

Kate Winslet, care o joacă pe polițista Mare Sheehan în „Crima din Easttown", a povestit cum regizorul Craig Zobel s-a oferit să prezinte o scenă intimă pe care a filmat-o, într-o lumină mai favorabilă, pentru a-i ascunde actriței ceea ce el a considerat ca fiind o imperfecțiune.

La o scenă de sex dintr-un episod, regizorul a asigurat-o că-i va masca grăsimea de pe burtă prin editare video, însă Kate Winslet spune că a refuzat categoric. „Le-am spus: Băieți, știu câte riduri am în jurul ochilor, vă rog să le puneți pe toate la loc", a declarat celebra actriță, în vârstă de 45 de ani.

„Uite, sper că jucând-o pe Mare ca femeie de vârsta a doua - voi împlini 46 de ani în octombrie -, bănuiesc că din cauza asta oamenii s-au atașat atât de tare de personaj, pentru că în mod clar nu există filtre.

E o femeie complet funcțională, plină de defecte, cu un corp și figură care se mișcă în concordanță cu vârsta ei, cu stilul de viață și cu locul de unde vine. Cred că ne-a lipsit lucrul ăsta", a mai spus ea. Kate Winslet a mai mărturisit că nu s-ar mai simți confortabil să mai filmeze altă scenă nud.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
1 liviu varciu si carmina 5 jpg jpeg
toma caragiu jpg
tamara buciuceanu jpg
elena carstea jpeg
salma hayek rochie albastra profimedia jpg
seraphina rose ben affleck fin profimedia colaj png
Pentru cei care nu își mai amintesc, trupa Holograf a fost înființată în anul 1977 de către Mihai Pocorschi
banner julia jianu png
image
actualitate.net
image
actualitate.net