Kate Winslet face dezvăluiri șocante: cel puțin 4 actori colegi sunt homosexuali în ascuns

Ultima actualizare:

    Actrița nu a vrut să dea numeFoto: Instagram
Actrița nu a vrut să dea numeFoto: Instagram

Kate Winslet face dezvăluiri șocante: are cel puțin 4 colegi actori homosexuali care ascund acest lucru de teamă că nu mai primesc roluri heterosexuale. Zice că aceștia își ascund sexualitatea din cauza homofobiei de la Hollywood.

Actrița Kate Winslet (45 de ani) a acordat un interviu pentru ziarul ”Sunday Times” în care dezvăluie că cel puțin 4 colegi actori sunt homosexuali în ascuns. Ea vorbește despre homofobia din cinematografia americană, care ar complica, după părerea sa, cariera actorilor homosexuali. ”Nu pot să vă spun numele tinerilor actori pe care îi cunosc. Unii sunt foarte faimoși, alții sunt la debut. Ei sunt terifiați că sexualitatea lor ar putea fi descoperită și nu ar mai fi distribuiți în roluri de heterosexuali.

Actriţa din „Titanic“, de nerecunoscut în prezent! Kate Winslet s-a îngrăşat enorm şi a trecut prin schimbări radicale

Ce îl leagă pe Leonardo DiCaprio de Kate Winslet, partenera lui din "Titanic"?

Se ascunde dacă un actor este bisexual

”Vă spun cazul unui actor binecunoscut căruia agentul american i-a spus. Înțeleg că ești bisexual. Nu vom dezvălui”, a mai spus Kate Winslet. Ea a ținut să sublinieze că știe cel puțin patru colegi care trăiesc cu frica de a nu se afla că sunt homosexuali. Dacă se află că un actor e homosexual, nu mai este distribuit decât în roluri de homosexual, a mai spus Winslet. În schimb, actorii heterosexuali sunt distribuiți în roluri de homosexuali, Chiar ea a primit un rol de lesbiană. Kate Winslet face dezvăluiri șocante: are cel puțin 4 colegi actori homosexuali care ascund acest lucru de teamă că nu mai primesc roluri normale.

image
image
image
image
image
image
image png
gheboasa instagram png
banner anca serea png
vedete bani colaj facebook jpg
becky hill brit awards 2024 profimedia jpg
Jamila si Laura Laurentiu FOTO Youtube
gami iubita jpg
banner Alina Radi png
image
actualitate.net
image
actualitate.net