Top 3 filme de pe Netflix pe care să nu le ratezi săptămâna aceasta. Unul dintre ele îți întoarce mintea pe dos!

Ultima actualizare:

Dacă vrei să petreci ultimele zile de iarnă într-o atmosferă relaxantă, cu ceva bun de băut și un film excepțional, ți-am pregătit un top cu trei filme pe care nu trebuie să le ratezi săptămâna aceasta pe Netflix. Trei filme care au calitatea de a te pune pe gânduri și de a te ține în suspans. Trei filme care cu siguranță te vor face să vezi altfel lucrurile! 

netflix jfif

Capătul drumului

Recent rămasă văduvă, Brenda luptă să-și protejeze familia în timpul unei excursii terifiante în care o crimă și o geantă cu bani pierdută îi expune unui pericol mortal, potrivit Netflix. Queen Latifah și Chris Bridges sunt cei care susțin peripețiile în rolul Brendei, mama a doi adolescenți, și al lui Reggie, fratele mai mic al Brendei. Când începe filmul, Brenda se hotărăște să își mute familia din California în Texas, în urma morții soțului ei. Copiii ei sunt dezolați de faptul că au fost dezrădăcinați de locurile copilăriei. Povestea se petrece în timpul călătoriei lor cu mașina prin sud-vestul țării, dar ceea ce începe ca o călătorie liniștită prin deșert se transformă într-o urmărire violentă după ce familia devine martoră auditivă la o crimă macabră într-un motel, potrivit The New York Times. Cum se petrece totul, vă lăsăm pe voi să aflați, pe Netflix. 

Dincolo de orice bănuială

Sam și Lise, în vârstă de 20 de ani, sunt doi îndrăgistiți care se cunosc din copilărie, dar au fost crescuți pe partea greșită a drumului. Pentru a se descurca, Lise este nevoită să lucreze într-un bar de lux. Henri, în vârstă de 50 de ani, un văduv care conduce casa de licitații a familiei împreună cu fratele său Edouard, este unul dintre clienții ei bogați. El este, de asemenea, marea și poate singura șansă a lui Sam și a lui Lise de a face un ban rapid. Când Henri o cere în căsătorie, Lise îl prezintă pe Sam ca fiind fratele ei. Tânăra se comportă ca o soție perfectă până găsește momentul oportun pentru a-și pune planul în aplicare. Dar când planul celor doi amanți începe să se destrame, Lise și Sam își dau seama că nu mai sunt ei cei care trag sforile, potrivit Swiss Films. Ce se va întâmpla cu cei doi protagoniști, urmăriți chiar voi.

Parfumierul

Pentru a-și recăpăta mirosul și a-și recâștiga iubitul, o detectivă își unește forțele cu un parfumier care creează mirosul perfect prin metode letale, potrivit Netflix. Parfumierul pe nume Dorian se întâmplă să fie și un presupus criminal în serie suspectat de câteva crime îngrozitoare. Cei doi ajung la un parteneriat în care Dorian încearcă să o ajute pe Sunny să își recâștige simțul olfactiv folosind atât metode fizice, cât și freudiene pentru a debloca ceva din interior, potrivit decider.com.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
image png
banner adela popescu png
adela popescu colaj instagram jpg
netflix 1 jpg
banner dorian popa png
Dragoste pe muchie de cutit 11 jpeg
ancuta pop colaj instagram jpg
Deea Maxer a povestit că ea a luat decizia de a se separa de bărbatul cu care a trăit timp de 18 ani
image
actualitate.net
image
actualitate.net