Serialul de pe Netflix care a creat dependență. E cel mai vizionat în 2023

Ultima actualizare:

Click îți spune care este serialul de pe Netflix care a creat dependență în România, dar și la nivel global. Dacă ai rămas fără idei atunci când vine vorba de orele de relaxare pe care le petreci în fața micului ecran, atunci e cazul să pui mână pe telecomandă, să te așezi cât mai confortabil și să te bucuri de unul dintre cele mai apreciate seriale din ultimii ani.

netflix unsplash jpeg

Serialul „You” a ajuns la sezonul cu numărul 4. Apreciata producție de pe Netflix i-a cucerit pe fani din nou.

Aceștia sunt, însă, nevoiți să aștepte câteva săptămâni pentru a vedea deznodămtul celui mai nou sezon. De ce? Ei bine, prima parte a fost difuzată la data de 10 februarie 2023, iar a doua parte va fi lansată pe 10 martie 2023.

Serialul este adaptat după cartea omonimă, scrisă de Caroline Kepnes. „You” pare povestea clasică de iubire, cu excepția faptului că personajul principal este un stalker psihopat. Acțiunea serialului o vezi din perspectiva acestuia, iar asta face ca povestea să fie și mai captivantă. Rolul psihopatului Joe Goldberg este jucat de talentatul actor Penn Badgley, 

Serialul You dă din nou lovitura pe Netflix

La nivel global, serialul lansat în 2018 s-a dovedit a fi cel mai mare succes pentru Netflix. Zeci de milioane de oameni din toate colțurile lumii au stat captivați de povestea neașteptată din această producție.

Acțiunea din You începe atunci când o tânără este salvată de la un accident mortal de către un librar chipeș. Episodul aparent întâmplător duce la o poveste de iubire.

Totuși, protagonista serialului nu știe, de fapt, că bărbatul este un stalker, acesta urmărind-o de mult timp. De altfel, personajul principal este capabil de orice gest pentru a rămâne în preajma tinerei. 

E cel mai vizionat serial de pe Netflix

Dacă ați ratat primele trei sezoane, nu este nicio problemă. Aveți timp suficient pentru a ajunge la zi, până în momentul în care va fi lansată ultima parte din sezonul 4. Serialul Netflix, care este creat de Sera Gamble și Greg Berlanti, are 40 de episoade. 

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro! 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
submarin francez
image
image
image
image
image
image
carmen tanase colaj instagram jpg
posturi tv digi facebook sipixabay jpg
banner asia express png
cosmin seleși batem palma 4 jpg
vinovati de iubire instagram jpg
Netflix FOTO Shutterstock
banner razvan simion png
Vedetele au dat buzna la Gala Premiilor Gopo
image
actualitate.net
image
actualitate.net