Transformare de Oscar! Brendan Fraser, de la sex-simbol la obezul de 270 kg

Ultima actualizare:

Revenirea lui Brendan Fraser (54 de ani) la Hollywood este una uimitoare! Favorit al premiului Oscar pentru „Cel mai bun actor”, pentru rolul său din „The Whale” („Balena”), actorul a depus eforturi uriașe pentru a se întoarce în lumina reflectoarelor.

Brendan Fraser este greu de recunoscut în rolul lui Charlie, în „The Whale” (foto: Profimedia)
Brendan Fraser este greu de recunoscut în rolul lui Charlie, în „The Whale” (foto: Profimedia)

Regizat de Darren Aronofsky, „The Whale” urmărește povestea lui Charlie, un profesor de engleză homosexual, care suferă de obezitate morbidă. El încearcă cu disperare să reia legătura cu fiica sa înstrăinată, Ellie, în timp ce viața îi atârnă de un fir de păr. Charles a ajuns să cântărească 270 kg din cauza mâncatului excesiv – tulburare de alimentație creată de vinovăția pe care a simțit-o atunci când și-a părăsit familia, după moartea iubitului său.

Actorul nu s-a plâns niciodată

Filmul provocator marchează prima nominalizare la Oscar a lui Fraser la categoria Cel mai bun actor. Unul dintre cele mai mari subiecte de discuție în jurul filmului este, desigur, transformarea dramatică a lui Fraser. Pentru portretizarea fizică a lui Charlie, a fost folosită o combinație de proteze grele și machiaj, ceea ce a făcut ca starul din „George, trăsnitul junglei” să fie complet de nerecunoscut.

Fraser a mai explicat că transformarea în personajul său din „The Whale” a fost extrem de „dificilă”. În timpul filmărilor, Fraser a petrecut până la șase ore pe un scaun de machiaj, în fiecare zi, pentru a deveni Charlie. Protezele și costumul au fost atât de grele încât mai mulți oameni au fost nevoiți să îl ajute pe actor să se îmbrace și să se deplaseze. „Partea de sus era ca o jachetă cu mâneci, care arăta identic cu pielea umană.”, a mai spus starul, care are o avere de 25 milioane de dolari.

Iată și: Brendan Fraser are cel mai gras chihuahua din lume 

A lucrat cu o organizație ce se ocupă de oamenii obezi

Vezi și: Actorul Brendan Fraser, agresat sexual de un bărbat: „Mi-a băgat un deget în fund” 

Și ei au șocat cu transformările lor! 

Charlize Theron (47 de ani) a șocat o lume întreagă, în 2003, cu transformarea sa pentru filmul „Monstrul”. În el, actrița australiană joacă rolul criminalei în serie Aileen Wuornos, o prostituată care și-a ucis șapte dintre clienții ei bărbați, între 1989 și 1990. Pentru acest rol, Charlize a câștigat premiul Oscar pentru Cea mai bună actriță. 

La rândul său, Eddie Redmayne (41 de ani) a fost nominalizat la Oscar pentru interpretarea sa în filmul „Daneza”, în 2015. Actorul britanic a jucat rolul pictoriței Lili Elbe, o femeie transsexuală care a fost una dintre primii beneficiari ai intervențiilor chirurgicale de schimbare a sexului.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

image
image
image
image
image
image
banner zurli png
casa adela popescu colaj jpg
banner catalin dobrescu oana radu png
tavi clonda si gabriela cristea e1676360535995 jpg
banner rona hartner png
banner madalin ionescu png
banner denisa manelista png
banner George Nicolescu png
image
actualitate.net
image
actualitate.net