Netflix micșorează tariful la pachetul de bază, iar o companie aeriană face reduceri de Ziua Îndrăgostiților

Ultima actualizare:

Platforma de streaming Netflix vine cu o surpriză. Pentru prima dată de când s-a lansat în România, micşorează preţul abonamentului de bază. Astfel, preţul abonamentului basic al Netflix pentru România a fost redus de la 7,99 euro la 4,99 euro începând de luni, 13 februarie, informează Netflix.

Netflix reduce tariful pentru un abonament. Foto: Shutterstock
Netflix reduce tariful pentru un abonament. Foto: Shutterstock

Clienţii existenţi ai platformei de streaming vor vedea modificarea în în următoarea factură. Aceştia vor fi notificaţi prin e-mail, precum şi în cadrul aplicaţiei Netflix cu 30 de zile înainte ca noul preţ să li se aplice, mai arată sursa citată.

Mutarea vine după ce Netflix a pornit ofensiva contra partajării parolelor în ţări precum Canada, Noua Zeelandă, Spania şi Portugalia, potrivit HotNews.ro.Fiecare cont de Netflix trebuie să aibă o adresă primară, de la care să fie accesat. Pentru membrii din afara gospodăriei, un abonat ar trebui să plătească extra. În cazul Spaniei, de exemplu, plata ar fi 5,99 de euro pentru fiecare abonat extra, care accesează contul din afara „locaţiei primare”.

Netflix testează și un abonament cu reclame 

Netflix mai testează, în 12 ţări, şi o variantă de abonament mai ieftină, cu reclame. Preţurile pentru celelalte două tipuri de abonamente ale Netflix, cel standard şi premium, vor rămâne însă neschimbate pentru clienţii din România, urmând a fi în continuare de 9,99 euro, respectiv 11,99 euro pe lună.

Alte reduceri

De Ziua Îndrăgostiților, o mare companie aeriană a anunțat reduceri la biletele de avion. Compania aeriană foarte cunoscută și solicitată de români a anunțat o reducere de 14% care va fi valabilă doar în Ziua Sf. Valentin până la miezul nopții.

Biletele de avion sunt mai ieftine de Ziua Îndrăgostiților. Foto: Shutterstock
Biletele de avion sunt mai ieftine de Ziua Îndrăgostiților. Foto: Shutterstock

Cadoul perfect pentru Ziua Îndrăgostiților. După cum se spune nu contează unde mergi, ci cu cine călătorești. Surprindeți-vă partenerul de viață cu o excursie și petreceți clipe de neuitat împreună. Acum puteți să rezervați zborurile selectate cu 14% reducere și să călătoriți până pe 30 iunie”, este mesajul reprezentanților companiei.

image
image
image
image
image
image
netflix pixabay jpg
Telecomanda televizor posturi TV FOTO Unsplash Jonas Leupe jpg
Îndrăgita artistă s-a declarat cucerită de Sri Lanka
Mihaela Bilic jpg
Cântăreața își sărbătorește partenerul de viață în Italia
serban pavlu umbre sezon3 foto adi marineci jpeg
gasca zurli jpg
 Oana Roman (47 de ani) a recunoscut faptul că nu a avut mereu o viață roz și lipsită de probleme
image
actualitate.net
image
actualitate.net