Robert De Niro, la primul rol principal într-un serial. Va putea fi văzut pe Netflix. Iată ce personaj va interpreta

Ultima actualizare:

După luni de așteptare, proiectul Netflix cu Robert De Niro (79 de ani) în distribuție primește în sfârșit undă verde. Celebrul actor, câștigător de două ori al Premiului Oscar, va juca în serialul „Zero Day” („Ziua Zero” n.r). Și, deși și-a făcut debutul în film în urmă cu zeci de ani, apariția sa va fi primul său rol principal într-un serial de televiziune. Thrillerul va avea șase episoade și reflectă fascinația publicului pentru conspirații.

Robert De Niro, primul său rol principal într-un nou serial Netflix (foto: Shutterstock)
Robert De Niro, primul său rol principal într-un nou serial Netflix (foto: Shutterstock)

Serialul a fost creat de Eric Newman, cunoscut pentru activitatea sa ca realizator al serialului „Narcos”, alături de fostul președinte al NBC News, Noah Oppenheim, și de scriitorul Michael S. Schmidt de la tabloidul american New York Times. Iar descrierea thrillerului „Zero Day” pleacă de la întrebarea la care ne gândim cu toţii – „cum găsim adevărul într-o lume aflată în criză, una care aparent este sfâşiată de forţe aflate în afara controlului nostru? Şi, într-o epocă plină de teorii ale conspiraţiei, cât de multe dintre aceste forţe sunt produse de propriile noastre acţiuni, poate chiar de propria imaginaţie?”.

Pe lângă faptul că Robert De Niro are rolul principal, el este și producătorul executiv, alături de Lesli Linka Glatter, regizoare și producătoare executivă. Potrivit revistei Variety, Eric Newman a dezvăluit într-o declarație: „Sunt un mare fan al lui Robert De Niro. Să-l am ca partener de producţie şi parte din distribuţie în acest serial este dincolo de cele mai curajoase visuri ale mele. Cât despre Lesli Linka Glatter, ea a regizat multe dintre episoadele mele preferate de televiziune. A fost prima noastră alegere pentru regia acestei producţii. Sunt recunoscător celor de la Netflix pentru încrederea şi sprijinul lor continuu şi sunt încântat să lucrez cu o echipă uimitoare formată din Noah, Lesli şi Jonathan, pentru acest serial actual (și terifiant)”.

„Să vedem cum prinde viaţă acest thriller rupt din realitate, cu legendarul Robert De Niro în distribuţie, este mai mult decât am fi putut spera”, a adăugat și fostul președinte al NBC News, Noah Oppenheim, care i-a recunoscut meritul jurnalistului Michael S. Schmidt, câştigător al Premiului Pulitzer şi a „povestirilor care l-au ţinut treaz noaptea", deoarece i-au servit ca inspiraţie.

A câștigat mai multe premii de-a lungul timpului

Robert De Niro este una dintre cele mai cunoscute vedete de film din toate timpurile. A câștigat Premiul Oscar pentru cel mai bun actor și cel mai bun actor în rol secundar pentru „Raging Bull” și respectiv „The Godfather Part II”. A fost nominalizat la Premiile Oscar și pentru rolurile sale din alte cinci filme: „Taxi Driver”, „The Deer Hunter”, „Awakenings”, „Cape Fear” şi „Silver Linings Playbook”. De asemenea, printre premii se numără și premiul Critics Award din New York pentru cel mai bun actor în rol secundar din „Bang the Drum Slowly” și premiul National Society of Film Critic pentru rolul din filmul „Mean Streets”.

În 1968, a avut primul său rol în filmul de comedie „Greetings”. În 1973, actorul a apărut în filmul „Mean Streets”, în urma căruia a avut parte de multe colaborări cu regizorul Martin Scorsese, cu care a realizat nouă lungmetraje și un scurtmetraj. Un an mai târziu, în 1974, a avut parte de critici pentru rolul tânărului Vito Corleone din drama polițistă „The Godfather Part II” a lui Francis Ford Coppola.

Actorul a avut atât de multe roluri emblematice, încât este greu să ții pasul cu ele. Printre rolurile recent premiate se numără: Bernie Madoff în filmul „The Wizard of Lies” al HBO în 2018, și a lucrat ca producător la serialul „When They See Us” din 2019 al Avei DuVernay. Pentru ambele a primit nominalizări la Premiile Emmy.

Alte apariții recente includ roluri în filmele „Joker”, „Irishman” regizat de Scorsese în 2019 și comedia istorică „Amsterdam” din 2022 alături de Christian Bale, Margot Robbie, John David Washington, Michael Shannon, Mike Myers, Timothy Olyphant și Anya Taylor-Joy.

Robert De Niro este considerat de mulți a fi unul dintre cei mai buni actori ai generației sale și unul dintre cei mai mari din toate timpurile. Deși nu este clar de ce serialul a avut nevoie de câteva luni pentru a obține undă verde de la Netflix, fanii actorului îl vor putea urmări din nou pe marile ecrane în primul său rol principal într-un serial de televiziune.

  Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!     

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Ion Tiriac (Sportpictures) jpg
image
image
image
image
image
image
monica birladeanu instagram jpg
FotoJet (20) jpg
FotoJet (18) jpg
FotoJet (16) jpg
image png
lavinia si banica jpg
Artista s-a aflat în pragul anorexiei
vedete la un pas de moarte jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net