Chris Rock a rupt tăcerea despre palma primită de la Will Smith, în cel mai nou show de pe Netflix

Ultima actualizare:

Comediantul Chris Rock a rupt tăcerea şi a vorbit pe larg despre momentul în care a fost pălmuit de Will Smith în timpul galei premiilor Oscar. A trecut aproape un an de atunci, dar abia acum a deschis subiectul şi spus exact ce crede!

Chris Rock a rupt tăcerea despre palma primită de la Will Smith
Chris Rock a rupt tăcerea despre palma primită de la Will Smith

Rock, în vârstă de 58 de ani, a vorbit pe larg despre incidentul de la Premiile Academiei din 2022 în timpul unei emisiuni speciale de comedie live de la Netflix, conform BBC. 

„Știți cum se spune: <<cuvintele dor>>", a spus Rock. „Oricine spune că vorbele dor nu a fost niciodată lovit în față", a mai adăugat starul.

În ceea ce îl priveşte pe Will Smith, acesta a declarat că furia acumulată a dus la acțiunile sale.

Confruntarea a devenit un paratrăsnet cultural pentru discuții despre apetitul Americii pentru violența ocazională, deoarece lui Will Smith i s-a permis să rămână la ceremonie și apoi a acceptat primul său Oscar pentru cel mai bun actor. Chirs Rock, în schimb a fost lăudat pentru că și-a păstrat calmul în urma incidentului.

Chris Rock, un nou show pe Netflix: „Voi încerca să fac spectacolul fără să jignesc pe nimeni"

Într-un spectacol din noul său turneu mondial  „Chris Rock: Selective Outrage", comediantul a abordat o gamă largă de subiecte, făcând aluzii şi la momentul de la Oscaruri.

 „Voi încerca să fac spectacolul fără să jignesc pe nimeni", a declarat Rock, făcând un semn de întrebare cu privire la altercația cu Smith. „Pentru că nu știi niciodată cine ar putea fi declanșat", a adăugat acesta.

Mai târziu, el a adăugat că America „este atât de distrusă în acest moment, încât dacă rușii ar veni aici chiar acum, jumătate din țară ar spune <<hai să-i ascultăm>>."

Dar a păstrat ce e mai bun pentru final și a folosit ultimele momente ale spectacolului pentru a aborda incidentul cu Will Smith.

 „Oamenii se întreabă: <<A durut?>>. Încă doare! " „Am încasat acea lovitură ca (Manny) Pacquiao", s-a a spus Rock în aplauzele mulțimii.

El a respins persoanele care îl descriu pe el și pe Smith ca fiind luptători, spunând:  „În primul rând, ştiu că nu poţi să-ţi dai seama uitându-te la televizor, dar Will Smith este semnificativ mai mare decât mine. Nu avem aceeaşi dimensiune. Will Smith face filme fără cămaşă pe el. Nu m-ai văzut niciodată făcând un film fără tricou. Sunt într-un film în care mă operează pe inimă deschisă, port un pulover”.

„Will Smith l-a jucat pe Muhammad Ali într-un film. Crezi că am dat o audiţie pentru acel rol? El l-a jucat pe Muhammad Ali, eu am jucat Pookie în New Jack City”, conform The Guardian. 

Făcând aluzie la titlul emisiunii, Rock a spus că el crede că Smith practică „indignarea selectivă" și că palma a avut mai mult de-a face cu problemele de relație dintre Smith și soția sa, Jada, decât cu gluma lui de la Oscar.

Cuplul a fost sincer cu privire la suișurile și coborâșurile relației lor și chiar a abordat în mod public luptele lor în emisiunea lui Jada pe Facebook Watch, Red Table Talk, referitor la relţia pe care a avut-o cu cu rapperul August Alsina în timp ce era căsătorită cu Smith

 „Cu toții am fost înșelați, toată lumea de aici a fost înșelată, niciunul dintre noi nu a fost vreodată intervievat la televizor de persoana care ne-a înșelat", a glumit Rock. „ Ea l-a rănit mult mai mult decât m-a rănit el pe mine", a mai spus Chris Rock.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
chirie pixabay
image
image
image
image
image
image
cristi serb chefi la cutite 4 webp
netflix jpg
netflix pixabay png
cub Pepe botez png
maria dragomiroiu sot jpg
FotoJet (31) jpg
Televiziune NBC news
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net