Eddie Murphy, replică usturătoare pentru Will Smith la Globurile de Aur 2023: "Numele nevestei lui..."

Ultima actualizare:

Momentul în care Eddie Murphy a urcat pe scenă la Globurile de Aur 2023 ca să primească premiul pentru întreaga lui carieră a fost unul cu adevărat memorabil. La finalul discursului, actorul l-a ironizat pe Will Smith, amintind de momentul controversat în care acesta l-a plesnit pe Chris Rock la premiile Oscar 2022, după ce acesta a glumit pe seama soției lui.

Eddie Murphy, sursă foto: captură Youtube

Eddie Murphy, în vârstă de 61 de ani, a primit statueta Cecil B. DeMille, pentru întreaga sa carieră. Când a urcat pe scenă la cea de-a 80-a ediție a ceremoniei de decernare a Globurilor de Aur, și-a încheiat discursul într-un mod care a șocat o lume întreagă.

Citește și: Eddie Murphy şi-a adunat toţi cei zece copii într-o fotografie superbă de Sărbători

Eddie Murphy, ironie la adresa lui Will Smith

Anul trecut, la ceremonia de decernare a premiilor Oscar, Chris Rock a făcut o glumă pe seama actriței Jada Pinkett Smith, dar Will Smith a reacționat violent și l-a plesnit pe scenă, cerându-i să nu nu-i mai pronunțe numele soției sale. La un an distanță, Will a fost ținta ironiei lui Eddie Murphy, care l-a luat peste picior pe scena de la Globurile de Aur 2023.

Iată și: În ce hal a ajuns! Actor de Oscar, surprins ca un om al străzii în centrul Los Angeles-ului

„Am fost în showbiz pentru 46 de ani, iar în industria cinematografică pentru 41 de ani, așa că apreciez mult acest moment. Am făcut asta pentru mult timp și aș putea pur și simplu să stau aici și să tot rostesc nume până când începe să cânte pianul, dar o să închei și o să le spun ceva visătorilor și artiștilor aflați la început.

Există un tipar pe care îl poți urma ca să atingi succesul, prosperitatea, longevitatea și pacea pe care ți le dorești. Este foarte simplu, ai de făcut doar trei lucruri. Plătește-ți taxele, vezi de treburile tale și nu rosti cu gura ta nenorocită numele nevestei lui Will Smith", a spus Eddie Murphy.

Vezi și: Will Smith ar putea fi iertat pentru palma de la Oscaruri? Filmul care îi aduce o nouă șansă

Cum și-a explicat actorul gestul neașteptat

Într-un interviu acordat după ceremonia de decernare a premiilor la Globurile de Aur, Eddie Murphy și-a explicat momentul neașteptat de pe scenă. Mulți au uitat că actorul de comedie și-a început cariera făcând stand up și scriindu-și propriile glume. Și-a dorit să încheie discursul într-un mod care să îi lase pe toți cu gura căscată, iar planul lui i-a reușit din plin. 

Se cunoaște personal cu Will Smith de mulți ani și chiar a jucat împreună cu soția acestuia, așa că Eddie Murphy îi asigură pe fani că nu a fost o răutate provocată de vreun conflict între ei.

„M-am jucat puțin, am căutat un mod bun prin care să închei discursul, înainte să cobor de pe scenă. Eu sunt actor de comedie la bază. Adevărul este că am lucrat cu Jada, îl iubesc pe Will și îl iubesc pe Chris, e doar dragoste la mijloc”, a mărturisit Eddie Murphy, după ce s-a terminat ceremonia, într-un interviu cu jurnaliștii Entertainment Tonight.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

image
image
image
image
image
image
alina serban regizoare roma jpg
carmen bruma fb jpg
image png
sean diddy profimedia jpg
image png
image png
banner dan negru 2 png
Georgiana Lobonț are o finuță de un an de zile, pe nume Ștefania, care este o frumusețe de fetiță
image
actualitate.net
image
actualitate.net