Will Smith ar putea fi iertat pentru palma de la Oscaruri? Filmul care îi aduce o nouă șansă

Will Smith a ajuns din nou subiect de discuție în cadrul Academiei Americane de Film, iar palma pe care i-a dat-o lui Chris Rock la decernarea Premiilor Oscar ar putea să îl coste mai mult decât credea inițial. 

Will Smith i-a pus în încurcătură pe membrii Academiei Americane de Film
Will Smith i-a pus în încurcătură pe membrii Academiei Americane de Film

Will Smith a filmat un nou film, numit „Emancipation", pentru care a fost plătit regește, cu nu mai puțin de 30 de milioane de dolari. Pelicula spune drama unui sclav fugar în timpul Războiului Civil și are șanse mari să fie premiată în cadrul festivalurilor, conform criticilor. Asta dacă, Academia Americană de Film va da uitării incidentul de la Premiile Oscar. 

Cu toate acestea, unii jurați refuză să îl susțină pe Smith după reacția sa imatură de la începutul acestui an, când s-a urcat pe scenă pentru a-l pălmui pe Chris Rock, după ce acesta a făcut o glumă nereușită la adresa soției sale, Jada Pinkett Smith. 

Citește și: Will Smith, avertisment pentru soția sa, Jada 

Will Smith a fost sacționat pentru fapta sa, iar Academia Americană de Film a decis ca acesta să nu mai participe, timp de 10 ani, la decernarea Premiilor Oscar. Rămâne de văzut dacă juriul se va răzgândi și-i va acorda o nouă șansă temperamentalului actor. 

La finalul lunii iulie, Will Smith a făcut public un mesaj video în care îi cere scuze lui Chris Rock pentru derapajul avut. Conform spuselor lui Will Smith, comediantul a refuzat să interacționeze cu el și să-i accepte scuzele, deși a încercat în nenumărate rânduri să ia legătura cu el. 

„Am luat legătura cu Chris, iar mesajul pe care l-am primit înapoi a fost că nu este pregătit să vorbească, iar când va fi, o va face. Deci, Chris, îmi cer scuze, comportamentul meu a fost inacceptabil şi sunt aici când eşti gata să vorbeşti", a declarat Will Smith. 

Will Smith i-a aplicat o palmă, în direct, pe scena Oscarurilor, lui Chris Rock 

În seara de 28 martie 2022, Will Smith a urcat pe scena Oscarurilor și fără să stea prea mult pe gânduri l-a lovit peste față pe comediantul Chris Rock, care făcuse o glumă neinspirată la adresa soției lui Will Smith.

Vezi și: Fiica lui Will Smith, despre conflictul din noaptea decernării Premiilor Oscar 

Jada Pinkett s-a ras complet în cap ca urmare a bolii de care suferă, alopecia, însă Chris Rock a glumit pe seama aceasteia asemănând-o cu G.I. Jane, un personaj interpretat de Demi Moore.

Mariajul dintre Will Smith și Jada Pinkett a fost dintotdeauna unul amplu dezbătut în ziarele de peste Ocean. Cei doi ar avea un mariaj deschis, fiind cunoscut faptul că fiecare dintre parteneri a fost implicaț în relații sexuale în afara căsătoriei.

Citește mai multe despre noul film al lui Will Smith pe OK!Magazine România 

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!      

FotoJet (1) jpg
Alina si Pepe Te cunosc de undeva FOTO Antena 1 jpg
Horoscop 26 octombrie (sursa FOTO pixabay)
7 printul william printul harry jpg jpeg
culori brazi 2022
FotoJet (1) jpg
concediul de odihnă
muguri 79532593 jpg
Spania   Japonia Captură Twitter png
horoscop foto shutterstock
image
image
image
image
FotoJet (1) jpg
Juriu - delia mihai petre costel cheloo finala iumor sezon 13 FOTO Antena 1 jpg
Alina si Pepe Te cunosc de undeva FOTO Antena 1 jpg
7 printul william printul harry jpg jpeg
hollywood 595645 1920 jpg
03 portret DSC06648 cu tifetz piciorB jpg