S-a decis! Will Smith, interzis 10 ani la toate evenimentele Academiei de film

Ultima actualizare:

Will Smith a uimit o lume întreagă când, la gala premiilor Oscar, l-a plesnit pe comediantul Chris Rock, după ce acesta a făcut o glumă la adresa soției sale. Gestul său a fost urmărit, în direct, de sute de mii de oameni.

Will Smith, la Gala Oscar
Will Smith, la Gala Oscar

După o lungă așteptare, Will Smith a fost informat despre consecințele cu privire la fapta sa ce a șocat o lume întreagă. Celebrul actor are interzis de a mai participa la evenimentele Academiei de film, în următorii zece ani, conform adevarul.ro.

1 chris rock si will smith jpg jpeg

Academia de Film și Cinematografice din SUA a făcut anunțul, iar decicia include și participarea la Premiile Oscar.

Sancțiunea vine ca o consecinta asupra gestului pe care Will Smith l-a făcut in timpul Galei Oscar, când, nervos fiind, l-a plesnit pe Chris Rock, după ce acesta a făcut o glumă deranjantă la adresa soției acestuia.

Consiliul de administraţie a decis că, pentru o perioadă de 10 ani începând cu 8 aprilie 2022, lui Will Smith nu i se va permite să participe la niciun eveniment sau program al Academiei, în persoană sau virtual, inclusiv la premiile Academiei”, arată un comunicat al organizatorilor galei Oscar.

Actorului nu i-a fost retras premiul

Citește și Cum și-a cerut Will Smith scuze, după ieșirea nervoasă de la Premiile Oscar: «Lucrez în continuare la mine» 

Celebrul Will Smith și-a prezentat demisia săptămâna trecută din cadrul Academiei de Film. De asemenea, actorul și-a cerut scuze public pentru gestul violent.

Violența în toate formele ei este otrăvitoare și distructivă. Comportamentul meu la Premiile Academiei de aseară a fost inacceptabil și fără scuză. Glumele pe seama mea fac parte din jobul meu, dar o glumă despre starea medicală a lui Jada a fost prea mult pentru mine și am reacționat emoțional.

Aș dori să-ți cer scuze în mod public, Chris. Am fost dezechilibrat și am greșit. Sunt jenat, iar acțiunile mele nu sunt în favoarea persoanei care îmi doresc să fiu. Nu există loc pentru violență într-o lume a iubirii și bunătății.”, a scris actorul pe rețeaua de socializare.  

Citește și Jim Carry, despre gestul lui Will Smith de la gala premiilor Oscar: «L-aș fi dat în judecată și aș fi cerut 200.000.000 de dolari» 

Ce s-a petrecut la Oscar

În timpul ceremoniei televizate a Premiilor Oscar, din 27 martie, Will Smith l-a lovit pe Chris Rock după ce comediantul a făcut o glumă la adresa soţiei actorului, Jada.

Gluma nesărată a lui Chris Rock făcea referire la filmul G.I. Jane. În peliculă, actriţa din rolul principal era rasă în cap, la fel cum era şi Jada în timpul galei. Aceasta suferă de o afecțiune din cauza căreia a trebuit să ia decizia de a renunța la păr.

Cariera lui Smith

După gestul său, carierea actorului a început să aibă de suferit. De pildă, producţia celui de-al patrulea film din seria „Bad Boys” a fost oprită, dar și alte studiouri care aveau proiecte cu acesta au luat astfel de decizii.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
asistati social romania foto arhiva adevarul jpg
image
image
image
image
image
image
image png
image png
stela popescu scaune (1) png
gestul facut de catalin dobrescu oana radu webp
cardi b sexy instagram jpg
puiu calinescu jpg
banner maria constantin png
IULIA VANTUR SI SALMAN webp
image
actualitate.net
image
actualitate.net