Cum și-a cerut Will Smith scuze, după ieșirea nervoasă de la Premiile Oscar: «Lucrez în continuare la mine»

Actorul Will Smith a revenit la sentimente mai bune, după reacția controversată pe care a avut-o în cadrul decernării Premiilor Oscar. Acesta a decis să își ceară, într-un final, iertare, după ce l-a lovit în direct pe prezentatorul ediției de anul acesta, Chris Rock. 

 Will Smith și-a cerut scuze, după ieșirea nervoasă de la Premiile Oscar Foto: Arhivă
Will Smith și-a cerut scuze, după ieșirea nervoasă de la Premiile Oscar Foto: Arhivă

Will Smith a publicat pe contul personal de Instagram un mesaj prin intermediul căruia își cere iertare în mod public pentru ieșirea sa nervoasă, adresându-i-se în mod direct și comediantului Chris Rock, care a fost ținta violenței actorului.

Actorul Will Smith și-a cerut în mod public iertare, după ieșirea sa violentă

Will Smith s-a enervat după ce Rock, care a prezentat Gala Premiilor Oscar de anul acesta, a făcut o glumă la adresa soției lui, Jada Pinkett Smith, în legătură cu faptul că este tunsă la chelie, în urma bolii de care suferă.

Violența în toate formele ei este otrăvitoare și distructivă. Comportamentul meu la Premiile Academiei de aseară a fost inacceptabil și fără scuză. Glumele pe seama mea fac parte din jobul meu, dar o glumă despre starea medicală a lui Jada a fost prea mult pentru mine și am reacționat emoțional.

Aș dori să-ți cer scuze în mod public, Chris. Am fost dezechilibrat și am greșit. Sunt jenat, iar acțiunile mele nu sunt în favoarea persoanei care îmi doresc să fiu. Nu există loc pentru violență într-o lume a iubirii și bunătății.”, a scris actorul pe rețeaua de socializare.

De asemenea, Will Smith și-a cerut iertare în mod public și de la organizatorii Premiilor Oscar, care i-au condamnat acestuia ieșirea, explicând că ei desconsideră orice act de violență.

Citește și: VIDEO Cum s-a dat în spectacol Will Smith la petrecerea premiilor Oscar, după ce l-a pocnit pe Chris Rock

Aș dori să-mi cer scuze și Academiei, producătorilor emisiunii, tuturor participanților și tuturor celor care au urmărit show-ul, din întreaga lume. Regret profund că modul în care m-am comportat a stricat o seară așa de minunată pentru noi toți. Lucrez în continuare la mine. Cu sinceritate, Will.”, a mai completat celebrul actor.

Motivul pentru care Will Smith l-a lovit pe Chris Rock

Amintim că Will Smith s-a urcat pe scenă furios, deși mulți credeau inițial că doar glumește, și l-a pocnit serios pe Chris Rock, după ce acesta a glumit la adresa soției lui. Comediantul i-a spus Jadei că abia așteaptă să o vadă în continuarea filmului „GI Jane”, unde protagonista este, de asemenea, tunsă la chelie.

Citește și: Reacția Academiei, după ce Will Smith l-a lovit pe Chris Rock: «Nu scuzăm nicio formă de violență»

Jada Pinkett suferă însă de o boală autoimună care a făcut-o să își tundă astfel părul, iar reacția ei nu a fost una tocmai favorabilă atunci când a auzit gluma. După ce l-a lovit pe comediant, Will Smith a urlat din public la acesta, spunându-i să nu îi mai pronunțe niciodată numele soției sale.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro

Puteţi urmări ştirile Click! pe Google News, Facebook și Instagram

„Priveghiul prinților“: Copiii Reginei au vegheat sicriul Elisabetei FOTO Profimedia
4 cristina ich si alex piturca jpg jpeg
1 mihai voropchievici jpg jpeg
incendiu colentina foto isu  jpg
George Burcea in Wednesday jpg
cub șerban huidu png
sotie alexandru arsinel 284923 jpeg
codruta began jpg
image
image
image
image
image
image
cub șerban huidu png
George Burcea in Wednesday jpg
iUmor jurati noi  jpg
codruta began jpg
FotoJet jpg
Daniel Nuta e Vlad Tepes jpg