Will Smith, urmărit de traumele din copilărie. Drama pe care o ascunde de la nouă ani: «Acel moment m-a definit ca om»

Ultima actualizare:

Numele lui Will Smith a ajuns peste noapte să fie scris de zeci de publicații din întreaga lume. Ieșirea sa nervoasă de la Gala Premiilor Oscar a stârnit un val de reacții. Viața actorului de la Hollywood nu a fost niciodată liniștită și lipsită de controverse. 

Will Smith a oferit detalii dureroase din perioada copilăriei în cartea sa autobiografică
Will Smith a oferit detalii dureroase din perioada copilăriei în cartea sa autobiografică

Will Smith a lansat în anul 2021 o carte autobiografică în care realtează, cu lux de amănunte, detalii despre viața sa. Will a avut o copilărie dificilă, iar un anumit eveniment care l-a avut protagonist pe tatăl său l-a urmărit întreaga sa existență, potrivit propriilor spuse. 

Tatăl lui Will Smith, Williard Christopher Smith a murit în anul 2016, însă acțiunile bărbatului continuă să aibă ecou în memoria actorului. În cartea autobiografică „Will", Will Smith povestește că tatăl său a fost un alcoolic funcțional, deosebit de violent, dar totuși implicat în viața copiilor săi, participând întotdeauna la serbări sau alte evenimente importante. 

Will Smith a fost marcat de o scenă la care a asistat în copilărie

Când avea doar nouă ani, Will a fost martorul unei scene teribile. Actorul a văzut momentul în care mama sa a fost bătută cu bestialitate de Williard Christopher, cel care îi era soț. La momentul respectiv, Will s-a simțit "un laș că nu a avut curajul să intervină", iar scena cumplită nu o poate șterge din memorie nici acum. 

Citește și: Will Smith s-a gândit să-și omoare tatăl 

„Tata era violent, dar în același timp, era foarte prezent în viețile copiilor lui, la fiecare meci, piesă de teatru sau recital. Era un alcoolic, dar a fost treaz la toate premierele filmelor mele. A ascultat toate albumele mele, venea la studio…

Când aveam 9 ani, am văzut cum tata i-a dat cu pumnul mamei mele în cap atât de tare, încât ea s-a prăbuşit scuipând sânge şi a leșinat. Acel moment din dormitor, probabil mai mult decât orice alt moment din viaţa mea, m-a definit ca om. În tot ce am făcut din acel moment, a existat un mod subtil de a-mi cere iertare mamei pentru lipsa mea de acţiune din acel moment. Pentru că nu am apărat-o. Pentru că nu i-am ţinut piept tatălui meu. Pentru că am fost un laş", scrie Will Smith în cartea sa. 

Tatăl lui Will Smith a fost un alcoolic agresiv, potrivit actorului
Tatăl lui Will Smith a fost un alcoolic agresiv, potrivit actorului

Jada Pickett și Will Smith au o relație deschisă

În anul 2020, Will Smith și Jada Pickett au dezvăluit că au o relație deschisă și, deși sunt căsătoriți, fiecare dintre ai are permisiunea de a întreține relații sexuale cu alte persoane, în afara căsătoriei.Will Smith a recunoscut că, de-a lungul timpului a avut alte relații sexuale cu diferite femei, iar Jada Picket a avut o aventură cu un bărbat mult mai tânăr. 

Citește și: Reacția dură a tatălui Serenei Williams după gestul lui Will Smith

„Ne-am oferit unul celuilalt încredere și libertate, cu credința că fiecare dintre noi trebuie să-și găsească propriul drum. Nu am vrut ca mariajul să fie o închisoare. Nu spun că alegerea noastră este pentru oricine, dar este ceva ce a funcționat pentru noi", declara Will Smith, despre relația cu soția sa, Jada Pickett.  

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro.

Puteţi urmări ştirile Click! pe Google News,Facebook și Instagram

image
image
image
image
image
image
image png
image png
stela popescu scaune (1) png
gestul facut de catalin dobrescu oana radu webp
cardi b sexy instagram jpg
puiu calinescu jpg
banner maria constantin png
IULIA VANTUR SI SALMAN webp
image
actualitate.net
image
actualitate.net