Jim Carry, despre gestul lui Will Smith de la gala premiilor Oscar: «L-aș fi dat în judecată și aș fi cerut 200.000.000 de dolari»

Ultima actualizare:

Will Smith a intrat în atenția publicului după gestul controversat pe care l-a făcut la gala premiilor Oscar. Jim Carrey a reacționat, și el, extrem de virulent.

Jim Carrey, deranjat de ceea ce s-a petrecut la gala premiilor Oscar
Jim Carrey, deranjat de ceea ce s-a petrecut la gala premiilor Oscar

Actorul, deranjat de glumele pe care comediantul Chris Rock le-a făcut la adresa soției sale, l-a lovit în timpul galei, fapt ce i-a uimit pe toți cei prezenți.

Reacții pro și contra

De când a avut loc această întâmplare, reacții au tot apărut, unele pro, iar altele contra.

Recent, Jim Carrey a vorbit despre această întâmplare și a avut o declarație ce a șocat întreaga lume. Actorul a spus că dacă ar fi fost în situația comediantului lovit, nu ar fi stat pe gânduri, l-ar fi dat în judecată pe Will Smith și ar fi cerut daune extrem de mari, conform dailymail.co.uk.

Citește și Jim Carrey, transformare șocantă: «Îmi las barba să crească în carantină»

Întrebat de un reporter ce părere are despre situația petrecută după incident, când Smith a fost premiat, Jim Carrey nu a ezitat să răspundă.

''M-a înfuriat reacția publicului când a fost decernat câștigătorul. Erau în picioare și aplaudau. Am simțit că Hollywood-ul nu mai este ceea ce trebuie'', a spus acesta

De asemenea, Jim Carrey, a adăugat că actorul agresor ar fi trebuie să fie arestat și crede că Rock nu a depus plângere pentru că nu vrea bătăi de cap. Nu este de acord cu decizia acestuia, deoarece consideră că prejudiciul de imagine este și va rămâne multă vreme.

Dacă eram în acea situație, aș fi anunțat că îl dau în judecată pe Will pentru 200 de milioane de dolari, pentru că acel videoclip va rămâne acolo pentru totdeauna. Va fi omniprezent. Acea insultă va dura foarte mult timp'' a spus Carrey. 

will webp

Actorul, despre decizia lui Will Smith de a urca pe scenă

Citește și Jim Carrey, transformare șocantă: «Îmi las barba să crească în carantină»

Actorul a dezaprobat total comportamentul lui Will Smith și consideră ca acesta a întrecut limita. 

Nu ai dreptul să urci pe scenă și să lovești pe cineva în față pentru că a spus cuvinte”, a spus Carrey.

Jim Carrey a declarat că probabil s-a petrecut ceva în interiorul său ce l-a determinat să acționeze egoist. De asemenea, acesta adaugă că nu are nimic împotriva lui Will Smith și că îi dorește numai bine.

''Conflictul nu a escaldat, ci a apărut de nicăieri. Will are o frustare, undeva. Nu am nimic împotriva acestuia, îi doresc ce e mai bun'', a declarat actorul.

Comentariile lui Carrey vin în timp ce gazda The View, Whoopi Goldberg, care este și membră în consiliul Academiei, a spus că este de părere că Smith își va putea păstra Oscarul, dar se va confrunta cu niște „consecințe mari pentru că nimeni nu este de acord cu ceea ce s-a întâmplat”.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Puteţi urmări ştirile Click! pe Google News, Facebook și Instagram

image
image
image
image
image
image
theo rose 696x393 jpg
laura cosoi colaj facebook jpg
banner oana roman fiica png
copii adela popescu radu valcan jpg
diego maradona daniela mori jpg
gheboasa instagram png
actrita irina gardescu jpg
cub andreea balan png
image
actualitate.net
image
actualitate.net