Jim Carrey, acuzat de agresiune sexuală asupra Aliciei Silverstone, după reacția dură împotriva lui Will Smith

Jim Carrey (60 de ani) pare să-și fi aprins singur paie în cap după ce a reacționat dur față de gestul lui Will Smith de la gala premiilor Oscar de anul acesta.

Jim Carrey s-a trezit în centrul unui nou scandal, după ce l-a criticat pe Will Smith
Jim Carrey s-a trezit în centrul unui nou scandal, după ce l-a criticat pe Will Smith

După ce Jim Carrey a spus că Will Smith ar fi trebuit escortat afară din sală, și nu ovaționat în picioare pentru Oscarul pentru cel mai bun actor într-un rol principal, fanii și-au adus aminte de două momente controversate MTV Movie Awards din 1997, care l-au avut pe Carrey în ”rol principal”.

Actorul a fost acuzat că a agresat-o sexual pe Alicia Silverstone, pe atunci în vârstă de numai 20 de ani. Imaginile readuse în actualitate îl arată pe Jim Carrey, la vremea aceea în vârstă de 35 de ani, apucând-o pe Silverstone cu fermitate și sărutând-o pe scenă, în vreme ce actrița încearcă să-l respingă.

În aceeași seară, Carrey a încercat să-l sărute și pe protagonistul scandalului de acum de la premiile Oscar, Will Smith, după ce acesta din urmă a fost desemnat câștigătorul premiului MTV Movie & TV pentru cel mai bun sărut.

În timp ce Smith, care avea 28 de ani la acea vreme, se pregătea să urce pe scenă, Carrey a fost văzut apucându-l de gât și scoțându-și limba spre fața lui, în timp ce actorul încerca să-l alunge.

Fanii îl acuză pe Jim Carrey de ipocrizie

Imaginile surprinse în 1997 fac acum mare vâlvă pe Twitter, iar fanii spun despre Carrey că este ”ipocrit”, în condițiile în care actorul a criticat vehement gestul lui Smith de a-l pocni pe Chris Rock, după ce acesta a făcut o glumă neinspirată despre Jada Pinkett Smith.

„Este uimitor că Jim Carrey a agresat-o sexual pe Alicia Silverstone forțându-o fizic să-l sărute la televiziunea națională, când ea avea 20 de ani, iar asta nu a avut niciun impact asupra carierei lui”, a scris un comentator pe Twitter.

Un altul a adăugat: „Carrey a sărutat-o ​​cu forța pe Alicia Silverstone ȘI a încercat să-i facă același lucru cu Will Smith. Indiferent de vârstă sau de diferența de vârstă, ceea ce a făcut Jim Carrey a fost agresiune.”

„Jim Carrey a încercat să-l sărute în stil franțuzesc pe Will Smith la premiile MTV și a sărutat-o ​​pe Alicia Silverstone fără acordul ei. A agresat două persoane într-o noapte și nimeni nu a spus niciun cuvânt. Ar trebui să-și vadă de treburile lui”, a spus un alt utilizator de Twitter.

Jim Carrey:  „Aș fi anunțat că îl dau în judecată pe Will pentru 200 de milioane de dolari”

Reacția fanilor vine după ce Carrey a criticat publicul de la Oscar pentru că a aplaudat premierea lui Smith pentru cel mai bun actor la scurt timp după ce acesta a urcat pe scenă pentru a-l plesni pe Chris Rock. Comediantul făcuse o glumă deplasată la adresa soției lui Will Smith.

M-a înfuriat reacția publicului când a fost decernat câștigătorul. Erau în picioare și aplaudau. Am simțit că Hollywood-ul nu mai este ceea ce trebuie”, a spus Jim Carrey.

Dacă eram în acea situațieaș fi anunțat că îl dau în judecată pe Will pentru 200 de milioane de dolari, pentru că acele imagini vor rămâne acolo pentru totdeauna. Acea insultă va dura foarte mult timp'' a adăugat Carrey. 

Jim Carrey vrea să se retragă

Jim Carrey nu a comentat noile acuzații, în schimb a declarat că se gândește serios la retragere, într-un interviu pentru emisiunea „Access Hollywood”.

„Ascultaţi, mă voi retrage. Fără îndoială. Sunt mai degrabă serios. Asta depinde. Dacă îngerii îmi aduc un scenariu care a fost scris cu cerneală de aur şi care va marca publicul cu siguranţă, aş putea continua, dar iau o pauză”.  

Actorul, în prezent în turneu de promovare a filmului „Sonic 2”, aspiră la o viaţă liniştită. Pictor în timpul liber, el vrea să se dedice artei: „Îmi place viaţa mea. Este foarte calmă. Îmi place să pictez. Îmi iubesc viaţa spirituală”. 

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Puteţi urmări ştirile Click! pe Google News,Facebook și Instagram!   

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
chirie pixabay
image
image
image
image
image
image
banner shelly png
banner vica blochina png
Victoria Răileanu este însărcinată cu al doilea copil
banner ela crăciun png
Captură de ecran din 2024 04 23 la 12 10 33 logo png
image png
image png
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net