VIDEO Will Smith, «ipocrizie la cele mai înalte cote»! Starul a ironizat o persoană care suferă de aceeași boală ca Jada Pinkett

Ultima actualizare:

Will Smith este acuzat de ipocrizie după ce pe Twitter a apărut un filmuleț dintr-un show de televiziune, în care starul glumește pe seama unei persoane care suferă de alopecie, aceeași afecțiune pe care o are și soția sa, Jada Pinkett. 

premiile oscar 2022 will smith a ridicat premiul pentru cel mai bun actor in rol principal 4 1 size24 jpg

Fanii sunt foarte dezamăgiți de Will Smith, din cauza unui clip publicat pe Twitter, ce-l înfățișează pe la un show de televiziune, unde face o serie de glume brutale la adresa unui bărbat cu alopecie. 

Internauții și-au manifestat indignarea față de Will, pe care acum îl consideră un ipocrit, după ce l-au văzut pe actor în timp ce face glume chiar mai dure cele ale lui Chris Rock, pe seama unei persoane care suferă de aceeași afecțiune precum soția sa, Jada. 

Clipul este un fragment dintr-o emisiune de televiziune din 1991, unde tânărul Will a fost invitat la acel moment datorită succesului cu serialul ,,Prințul din Bel Air". 

Citește și Tatăl surorilor Williams, reacție dură la adresa lui Will Smith, după palma de la Oscaruri: «Nu acceptăm așa ceva»

Will Smith începe să-l ironizeze pe basistul John Williams, care se afla de față, din cauza lipsei complete de păr în zona capului. 

,,Oare asta e regula lui ca basist? Trebuie să se «epileze» pe creștetul capului în fiecare zi!"

Tentativa lui Will de la acel moment de a fi amuzant nu a fost întâmpinată cu prea mult entuziasm de către public, iar starul le-a răspuns că «este doar o glumă». Un răspuns similar cu al lui Chris Rock și pentru care Will Smith avea să-i dea o palmă ani mai târziu, pe scena Oscarurilor, notează Daily Mail.  

“He gotta wax his head every morning.” Now this is a video of Will Smith saying a joke about someone with Alopecia. One reason I love the internet, it never forgets. pic.twitter.com/4OGlgSrcjA

— Three Crosses (@Peter_OKH) March 28, 2022

Fanii lui Will Smith au reacționat imediat: 

,,Ipocrizia la cele mai înalte cote", a fost unul dintre comentarii. 

,,Este mai rău decât gluma lui Chris Rock cu J.I Joe", a scris un alt utilizator

,,Will glumește cu lejeritate când e vorba de altcineva, dar nu poate face față când aceeași glumă e la adresa familiei sale", a comentat un altul.

Will Smith și-a cerut scuze public pentru comportamentul său de la Premiile Oscar

Will Smith a creat un mare haos la cea de-a 94-a decernare a Premiilor Oscar, când a urcat pe scenă și l-a lovit pe Chris Rock. 

Gestul actorului a reacționat la gluma făcută de gazda show-ului, Chris Rock, la adresa lui Jada Pinkett Smith. Chris a ironizat faptul că soția lui Will, Jada, are capul complet ras, deși suferă de alopecie, boală e cauzează căderea părului. 

Citește și Will Smith, urmărit de traumele din copilărie. Drama pe care o ascunde de la nouă ani: «Acel moment m-a definit ca om»

Will și-a cerut ulterior public scuze pentru comportamentul său, atât pe scena de la Oscar-uri, cât și prin intermediul unei postări pe rețelele de socializare.

„Violența în toate formele ei este otrăvitoare și distructivă. Comportamentul meu la Premiile Academiei de aseară a fost inacceptabil și fără scuză. Glumele pe seama mea fac parte din jobul meu, dar o glumă despre starea medicală a lui Jada a fost prea mult pentru mine și am reacționat emoțional.

Aș dori să-ți cer scuze în mod public, Chris. Am fost dezechilibrat și am greșit. Sunt jenat, iar acțiunile mele nu sunt în favoarea persoanei care îmi doresc să fiu. Nu există loc pentru violență într-o lume a iubirii și bunătății.”, a scris actorul pe Instagram.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro.

Puteţi urmări ştirile Click! pe Google News,Facebook și Instagram

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Tanc american M1 Abrams FOTO Getty Images
image
image
image
image
image
image
bia khalifa colaj instagram jpg
feli facebook jpg
freya allan jpg
banner Antonela Pătruț png
banner claudia patrascanu png
banner Antonio Pasarelli png
Snapinsta app 438169653 18437746927013370 2116600309572748650 n 1080 jpg
andreea balan si george burcea
image
actualitate.net
image
actualitate.net