Fiica lui Will Smith, despre conflictul din noaptea decernării premiilor Oscar

Willow Sith, fiica lui Will Smith cu Jada Pinkett Smith, a rupt tăcerea despre conflictul care a dat peste cap întreaga viață a familiei de artiști, în noaptea decernării premiilor Oscar, din 28 martie 2022.

will smith chris rock jpg
Momentul în care Will Smith l-a pocnit pe Chris Rock, după o glumă care a vizat-o pe Jada Smith

Toți membrii familiei mele sunt oameni, și iubesc acest lucru în cazul fiecăruia dintre ei. Din cauza situației și a poziției ocupate, umanitatea noastră nu este mereu acceptată și se așteaptă de la noi să ne comportăm în moduri care nu sunt propice unei vieți sănătoase sau oneste”, a declarat Willow Smith, 21 de ani, conform CNN.

Actorul a fost exclus de la Oscaruri pentru 10 ani

Practic, fiica lui Will Smith a ținut să spună că gestul și greșeala tatălui ei sunt niște manifestări umane și, bune sau rele, nu ar trebui să arunce asupra sa o anatemă sau să îl determine pe acesta să recurgă la diverse tertipuri care nu îl caracterizeză pentru a ieși basma curată.

Citește și: Chris Rock, în vacanță, cu noua iubită, în Croația

De altfel, la scurt timp după incidentul din noaptea decernării premiilor Oscar, 28 martie 2022, Will Smith, 53 de ani, a demisionat din Academia Americană de Film, instituția care organizează și acordă premiile Oscar.

Nici instituția nu a rămas indiferentă la ceea ce s-a întâmplat și, deși Will Smith abia câștigase cel mai dorit premiu din industria cinematografică, l-a exclus pe acesta pentru un deceniu de la orice eveniment organizat de Academie.

Will Smith s-a declarat copleșit de remușcări

În luna iulie, Will Smith a postat un clip pe pagina sa de Instagram în care a declarat că e marcat de remușcările avute după gestul comis. În acea noapte, prezentatorul galei, actorul Chris Rock a făcut o glumă despre faptul că soția lui Will Smith și-a ras întreaga podoabă capilară.

Aceasta s-a arătat deranjată de glumă, întrucât fusese forțată să recurgă la această intervenție, suferind de o boală autoimună care cauzează pierderea părului.

Citește și: Mesajul video în care Will Smith îi cere scuze lui Chris Rock pentru palma de la Oscaruri

Astfel, Will Smith a urcat pe scenă și l-a pocnit pe Chris Rock, spre surprinderea tuturor celor invitați. Mulți au crezut că a fost vorba despre o farsă, însă ambii protagoniști au preferat să trateze întreg incidentul cât mai discret, ulterior.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

FotoJet jpg
Reghe, botez Liam jpg
 Foto   Facebook Ile du Levant  (4) jpg
Anamaria Prodan jpg
ferentz iohannis  jpg
simley si marius jpeg
cub cub anamaria prodan laurențiu reghecampf png
Cea mai importantă persoană din viața mea mp4 thumbnail png
Liz Truss FOTO Getty Images
zimbru foto tvr
image
image
image
image
ferentz iohannis  jpg
foto1 liviu si sotia in dubai jpeg
simley si marius jpeg
lori jpeg
ana baniciu si edy kovaci jpeg
Reghe, botez Liam jpg