John Travolta, mesaj copleșitor de adio pentru Olivia Newton John: «Ne vom revedea la un moment dat»

Ultima actualizare:

Luni, Travolta, în vârstă de 68 de ani, a postat un mesaj extrem de emoționant în care o omagiază pe actrița și prietena sa Olivia Newton-John după vestea tristă a morții actriței la vârsta de 73 de ani, din cauza cancerului la sân. 

John Travolta, mesaj copleșitor de adio pentru Olivia Newton John
John Travolta, mesaj copleșitor de adio pentru Olivia Newton John

«Draga mea Olivia, ne-ai făcut toată viața mult mai bună. Impactul tău a fost incredibil. Te iubesc atat de mult. Ne vom revedea la un moment dat și vom fi din nou împreună. Al tău din prima clipă în care te-am văzut și pentru totdeauna!

Danny al tău, John!», a scris actorul semnându-se și cu numele personajului «Danny» din filmul Grease. 

Soția lui John Travolta a murit de aceeași boală care a ucis-o pe Olivia Newton John

Travolta, a cărui soție, Kelly Preston, a murit și ea de cancer la sân, în 2020, a rămas apropiat de Olivia Newton-John de-a lungul anilor, întrucât și ea se lupta cu aceeași boală teribilă. John Travolta și Olivia Newton sunt recunoscuți ca unul dintre duo-urile emblematice ale cinematografiei de când au jucat în pelicula Grease din 1978 în rolul personajelor emblematice Danny și Sandy, doi adolescenți care se îndrăgostesc nebunește. 

Travolta și-a exprimat susținerea față de colega sa de platou, când a aflat că se luptă cu cancerul, declarând la acea vreme:î

Arata incredibil. Nu s-a schimbat deloc față de cum o știam în urmă cu mulți ani și sunt foarte mândru de ea”.

Într-un interviu realizat în urmă cu câțiva ani, cu ocazia celebrării a 40 de ani de la lansarea filmului Grase, Travolta și Newton-John au discutat despre frumoasa lor prietenie. 

Am făcut ceva care ne-a schimbat viața, jucând în acel film”, a remarcat Newton-John.

Ea a adăugat despre Travolta: „Mă simt recunoscătoare că fac parte din asta și că am lucrat cu el. Am rămas prieteni de atunci”.

Newton-John a murit luni dimineață la ferma ei din California de Sud, unde a fost înconjurată de familie și prieteni, se arată în anunț oficial de pagina de social-media a artistei. 

image
image
image
image
image
image
john wick keanu reeves foto epa  jpg
veronika rajek jpg
cub adrian minune png
banner dinu maxer png
banner alexandra stan png
banner oana matache png
banner laura cosoi png
banner minodora png
image
actualitate.net
image
actualitate.net